• VOITA KILIMANJARON VAELLUSMATKA
  • VOITA TANSANIAN SAFARIMATKA
  • VOITA KILIMANJARON VAELLUSMATKA
  • VOITA KILIMANJARON VAELLUSMATKA
  • VOITA TANSANIAN SAFARIMATKA
  • VOITA TANSANIAN SAFARIMATKA
  • VOITA KILIMANJARON VAELLUSMATKA
  • VOITA KILIMANJARON VAELLUSMATKA
 

Osallistu kilpailuun – voit voittaa upean Afrikan matkan!

Osallistuminen ei voisi olla helpompaa: valitse kahdesta upeasta kaukomatkasta mielestäsi houkuttelevampi ja lähetä lomake. Ja sitten peukut pystyyn! Palkinto sisältää lennot, majoituksen, suomalaisen matkanjohtajan ja paikallisoppaiden palvelut sekä kattavan matkaohjelman. Osallistumalla liityt Aventuran postituslistalle ja saat mukavia matkauutisia sähköpostiisi kerran kuussa.


Tansanian kiertomatka: safari ja Sansibar

Upeaa safarielämää Tarangiren ja Ngorongoron maailmankuulujen suojelualueiden eläinrikkailla alueilla. Teemme suomalaisen matkanjohtajamme opastuksella lukuisia puistoajoja ja kohtaamme Afrikan suurnisäkkäitä kissapedoista aina norsuihin ja kirahveihin. Safarien pölyt huuhdomme Sansibarin valkoisilla rannoilla. Viimeinen yö Stone Townissa, Sansibar Townin vanhassa kaupunginosassa. Lähtöpäivät 22.10.2018, 26.02.2019 ja 21.10.2019. 

Lue lisää matkastaTansanian vaellusmatka: Kilimanjarolle Rongai-reittiä

Afrikan korkein vuori Kilimanjaro sijaitsee Pohjois-Tansaniassa lähellä Kenian rajaa. Ajamme Nairobista Tansanian rajalle, josta alkaa vaellus. Nousemme Kilimanjarolle pitkin Rongai-reittiä, jolla voi vielä vaeltaa rauhassa ilman suuria turistivirtoja. Rongai-reitti on paitsi kaunis myös hyvin palkitseva – Kilimanjaro näkyy edessämme koko nousun ajan. Vaelluksella mukanamme kulkevat suomalaisen matkanjohtajan ja paikallisten vuorioppaiden ohella kokki ja kantajat. Lähtöpäivät 15.10.2018, 19.02.2019 ja 14.10.2019.

Lue lisää matkasta


Kyllä! Haluan lähteä Afrikkaan!

Valintani palkintomatkaksi on:

kilpailun säännöt.Asiantunteva. Palveleva. Kotimainen.
Sinun kaukomatkatoimistosi.


Seuraa Aventuraa:

Facebook  Instagram  Uutiskirje


Kilpailun järjestäjänä toimii Matkatoimisto Aventura yhteistyössä Turkish Airlinesin kanssa.