AVENTURA TÄYTTÄÄ 20 VUOTTA

Täytämme tänä vuonna pyöreät 20 vuotta. Vuonna 2000 perustettu matkatoimistomme on alusta asti keskittynyt yksilöllisiin kaukomatkoihin, joita suunnittelemme ja markkinoimme kattavalla kokemuksella ja asiantuntemuksella. Juhlavuosi täynnä tapahtumia

Kuluneen kahden vuosikymmenen aikana olemme järjestäneet matkoja yli 140 kohdemaahan ja 16 hengen suuruiseksi kasvanut toimistotiimimme on ehtinyt vierailla lähes 170 valtiossa. Olemme jatkaneet toimintaamme kuten jo alkuvuosinamme kirjoitimme mottomme: "Olemme olleet siellä itse". Se takaa matkojemme ja kohdetuntemuksemme korkea laadun. 20 vuotta on kulunut vauhdikkaasti toiminnan kasvaessa, kiitos menestyksestämme kuuluu ennen kaikkea teille asiakkaamme. Onnistumisen tärkeinä tekijöinä ovat myös pitkäaikaiset luotettavat kumppanimme maailmalla sekä kokeneet matkanjohtajamme.

Jo juhlavuoden alussa olemme mukana monissa tapahtumissa, kuten Helsingin häämessuilla ja Matkamessuilla, joihin otimme osaa jo kahdettakymmenettä kertaa. Helmi-maaliskuun vaihteessa tapaat meidät GoExpo-messuilla jälleen Helsingin messukeskuksessa. Jatkamme myös aktiivisesti omien tapahtumien, kuten suosittujen matkailtojen järjestämistä. Näin alkuvuodesta on tarjolla on myös huikea matkakilpailu, joka on tuotettu yhteistyössä KLM-lentoyhtiön kanssa. Olemme lisäksi solmineet yhteistyön Finnair Plus -ohjelman kanssa ja jatkamme aktiivisesti uusien etujen hankkimista asiakkaillemme.

Aventura Matkamessujen Sustainable Travel -kilpailun finaalissa 

Matkailualan vastuullisuuteen keskittyvässä Sustainable Travel Competitionissa Matkamessuille osallistuvat yritykset saivat ilmoittaa oman vastuullisen matkailutuotteen tai -palvelunsa. Kilpailuun ilmoittautui 22 yritystä, joista kilpailun raati valitsi finaaliin viisi – Aventura ainoana matkatoimistona.

LUE LISÄÄ


Matkatarjontamme kasvaa tämän vuoden aikana uusien luonto-, kulttuuri- ja aktiivimatkojen ohella myös luksus-, hää- ja golf-matkojen osin. Tapaamisiin matkatapahtumissa, toimistollamme ja toivottavasti myös matkoillamme.


TUTUSTU JUHLAVUODEN ERIKOISMATKOIHIN


Tervetuloa viettämään juhlavuotta kanssamme!


TUTUSTU AVENTURAN HISTORIAAN


Vuonna 2000 verkkosivumme oli digitalisaation aallonharjalla. Paljon on tapahtunut 20 vuodessa!Osallistu kilpailuun


SEURAA AVENTURAA INSTAGRAMISSA JA PYSYT MATKASSA MUKANA