Aventura-esittely

Asiantunteva. Palveleva. Kotimainen. Sinun kaukomatkatoimistosi.

Aventura on lievittänyt suomalaisten kaukokaipuuta ja elämysten janoa jo 20 vuoden ajan. Matkatoimisto Aventura Oy on vuonna 2000 perustettu yksityinen, kotimainen, kaukomatkoihin erikoistunut matkatoimisto. 

Tarjolla aikaa, henkilökohtaista palvelua ja kattavaa kohdeosaamista. Vain vaihtoehtoja rauhassa kartoittamalla syntyy unelmien loma. Erityisesti useampaan kaukokohteeseen suuntautuvalle matkalle lähtiessäsi korostuu kokeneen matkanjärjestäjän merkitys. 

Me Aventuralaiset suhtaudumme intohimoisesti erilaisiin kulttuuri- ja luontokohteisiin, onhan matkailu meillä ”veressä”. Tämän intohimon kohteisiimme ja matkustamiseen haluamme jakaa myös sinun kanssasi. Kannamme huolta kohteidemme hyvinvoinnista ja säilymisestä niin paikallisille kuin tuleville sukupolville. Pyrimme pitämään huolen siitä, että jalanjälkemme on mahdollisimman positiivinen jokapäiväisessä toimistoarjessamme ja yhteistyökumppaneidemme kautta kohdemaissa. 

Aventuran matkatuotanto jakautuu pienryhmissä toteutettuihin suomalaisten matkanjohtajiemme opastamiin kaukomatkoihin sekä kaukomatka-asiantuntijoidemme asiakkaille heidän toiveidensa mukaisesti räätälöimiin yksilöllisiin kaukomatkoihin.


Luotettava, turvallinen ja vakavarainen matkatoimistosi

Sen lisäksi että Aventuralla on vahva ammattitaito ja laaja kohdeosaaminen, ovat myös yrityksen tausta-asiat erinomaisella mallillaan. Kaikki Aventuran kuluttajille myymät matkat ovat valmismatkoja, joilla on vahva kuluttajasuoja. Aventura on Kilpailu- ja kuluttajaviraston (KKV) vakuusrahaston/valmismatkaliikerekisterin jäsen (rek.tunnus 1690/01/Mj). Aventura on järjestänyt kuluttajansuojalain vaatimat täydet valmismatkavakuudet KKV:lle. Aventuran IATA-lentolipunkirjoituslisenssi on 1920007-5 (IATA = International Air Transport Association). Lisäksi Aventura on mm. Suomen Matkatoimistoalan Liiton (SMAL) sekä Pacific Asian Travel Associationin (PATA) jäsen. Aventura on myös Reilun matkailun yhdistyksen kannatusjäsen. Aventuran Y-tunnus on 1654907-3. Aventuran matkassa maailmalle on turvallista lähteä – tunnemme kaukokohteet erinomaisen hyvin ja olemme vakavarainen yhtiö, myös vuonna 2020 luottoluokitukseltamme korkeinta luokkaa AAA.


Tutustu Aventuran taustoihin

Tutustu Aventuran toimistotiimiin ja matkanjohtajiin