Suomalaisten kaukokaipuun lievittäjä jo vuodesta 2000!

Matkatoimisto Aventura Oy on vuonna 2000 perustettu yksityinen, kotimainen, kaukomatkoihin erikoistunut matkatoimisto. Olemme lievittäneet suomalaisten kaukokaipuuta ja elämysten janoa jo 23 vuoden ajan. Kaukokohteiden lisäksi matkatarjontaan kuuluu nykyään rajattu valikoima Euroopan matkatuotteita; jäätikkö- ja vuorivaelluksia, viini- ja ruokamatkoja sekä hyvinvointi- ja luksusmatkoja.

Tarjoamme sinulle eväät onnistuneeseen matkaan – inspiraatiota ja kattavaa kohdeosaamista henkilökohtaisena palveluna.

Vaihtoehtoja rauhassa kartoittamalla syntyy unelmien loma. Erityisesti useampaan kohteeseen suuntautuvalle matkalle lähtiessäsi korostuu kokeneen matkanjärjestäjän merkitys.


Aventurasta Vuoden kiertomatkanjärjestäjä!

Aventura valittiin Vuoden kierto-/ryhmämatkanjärjestäjäksi 3.11.2023 järjestetyssä Suomen Matkailualan Liiton (SMAL) Finnish Travel Galassa! Lämpimät kiitokset koko Aventura-tiimiltä äänensä antaneille! Tunnustus motivoi meitä myös jatkossa tarjoamaan asiakkaillemme ensiluokkaisia ryhmä- ja kiertomatkoja ja unohtumattomia räätälöityjä matkaelämyksiä.

Me aventuralaiset suhtaudumme intohimoisesti erilaisiin kulttuuri- ja luontokohteisiin, onhan matkailu meillä veressä. Tämän intohimon kohteisiimme ja matkustamiseen haluamme jakaa myös sinun kanssasi. Kannamme huolta kohteidemme hyvinvoinnista ja säilymisestä niin paikallisille kuin tuleville sukupolville. Pyrimme pitämään huolen siitä, että jalanjälkemme on mahdollisimman positiivinen jokapäiväisessä toimistoarjessamme ja yhteistyökumppaneidemme kautta kohdemaissa.

Matkatuotantomme jakautuu pienryhmissä toteutettuihin suomalaisten matkanjohtajiemme opastamiin matkoihin sekä matka-asiantuntijoidemme asiakkaille heidän toiveidensa mukaisesti räätälöimiin yksilöllisiin matkoihin.


Luotettava, turvallinen ja vakavarainen matkatoimistosi

Sen lisäksi että Aventuralla on vahva ammattitaito ja laaja kohdeosaaminen, ovat myös yrityksen tausta-asiat erinomaisella mallilla. Kaikki Aventuran kuluttajille myymät matkat ovat valmismatkoja, joilla on vahva kuluttajansuoja. Aventura on Kilpailu- ja kuluttajaviraston (KKV) vakuusrahaston/valmismatkaliikerekisterin jäsen (rek.tunnus 1690/01/Mj). Aventura on järjestänyt kuluttajansuojalain vaatimat täydet valmismatkavakuudet KKV:lle. Aventuran IATA-lentolipunkirjoituslisenssi on 1920007-5 (IATA = International Air Transport Association). Lisäksi Aventura on mm. Suomen Matkatoimistoalan Liiton (SMAL) sekä Pacific Asian Travel Associationin (PATA) jäsen. Aventura on myös Reilun matkailun yhdistyksen kannatusjäsen. Aventuran Y-tunnus on 1654907-3. Aventuran matkassa maailmalle on turvallista lähteä – tunnemme kohteet erinomaisen hyvin ja olemme vakavarainen yhtiö.


Tutustu Aventuran taustoihin

Tutustu Aventuran toimistotiimiin ja matkanjohtajiin