Kenian Combo-matkat – Kenian safarilla suomalainen opas

• Opastetun matkan vaivattomuus, omatoimimatkan joustavuus
• Aloituskohteessa suomalainen opas, loppupäivät englanninkielisin palveluin
• Pienet ryhmät, yksilöllinen palvelu.

Ensimmäinen yö Nairobissa, josta lähdemme heti aamulla safareille neljäksi päiväksi ja kolmeksi yöksi. Päivittäiset puistoajot eläinrikkailla Nakurun ja Masai Maran safarialueilla sisältyvät hintaan. Majapaikkamme ovat korkeatasoisia safarilodgeja, joissa on täysihoito. Safarilla suomalainen matkanjohtajamme tarjoaa asiantuntemuksensa Kenian luonnosta ja kulttuurista.

Valitsemasi jatko-ohjelma toteutetaan räätälöitynä, joten voit hyvin vapaasti valita jatkopäiviesi kohteen. Safarin jälkeen voit jatkaa lomaasi joko uudessa safarikohteessa tai hienoilla hiekkarannoilla Keniassa tai muualla Afrikassa. Jatkokohteessa oleskelun kesto on vapaasti valittavissa. Jos siis haluat jatkokohteeseen lisäpäiviä, ne ovat joustavasti järjestettävissä.


Lähdöt 2021
07.02.–17.02.
03.03.–13.03.
09.10.–19.10.
11.12.–21.12.

Kenia


Kenian safari 4 yötä + Mombasa 5 yötä

| alkaen 2 790 €

Leveät valkoiset hiekkarannat tuntuvat jatkuvan loputtomiin. Mombasa tarjoaa eri tason rantahotellivaihtoehtoja.
Kenia + Tansania


Kenian safari 4 yötä + Sansibar 5 yötä

| alkaen 2 890 €

Turkoosia hehkuvien, kirkkaiden vesiensä sekä valkeiden hiekkarantojensa ansiosta tarunhohtoinen Sansibarin saari tarjoaa oivat puitteet rantalomailulle, sukellukselle sekä rentoutumiselle. Arabivaikutus näkyykin vahvasti vielä nykypäivänäkin, esimerkiksi rakennustyylissä ja paikallisten pukeutumistavassa. Sansibarin keskus on rosoisen kaunis Stone Town, jossa voi aistia saaren ainutlaatuisen ilmapiirin ja seurata paikallisten asukkaiden arkiaskareita. Stone Townin sokkeloisia kivikujia pitkin voi kuljeskella rannalle, vaikka ihailemaan auringon laskua Intian Valtamereen.


Kenia + Madagaskar


Kenian safari 5 yötä + Andasibe-Mantadian luonnonpuisto 2 yötä + Antananarivo 2 yötä

| alkaen 3 790 €

Kenian mahtavan safarikokemuksen jälkeen kuljetus matkaa voi jatkaa toisella upealla luontokohteella. Madagaskar tarjoaa jotain sellaista mitä muualta Afrikasta et löydä, sillä maantieteellisestä sijainnistaan huolimatta on afrikkalaisen kulttuurin vaikutus ollut Madagaskarilla yllättävän vähäinen.
Kenia + Etelä-Afrikka


Kenian safari 4 yötä + Kapkaupunki 5 yötä

| alkaen 3 090 €

Etelä-Afrikka on tunnettu luonnostaan. Maisemat vaihtelevat vehreistä metsistä usvaisiin vuoriin, loistavista hiekkarannoista eläinrikkaisiin takamaihin ja erämaista hedelmällisiin viinialueisiin. Monimuotoisuus ei rajoitu pelkästään maisemiin vaan myös maan historia ja monipuolinen kulttuuri ovat tutustumisen arvoisia.Tutustu maahan ja sen kauniiseen Kapkaupunkiin! Kenia + Seychellit


Kenian safari 4 yötä + Seychellit 5 yötä

| alkaen 3 190 €

Seychellit tunnetaan kirkkaista vesistään, hienosta hiekastaan, rauhallisista rannoistaan sekä kotoperäisista kasvi- ja eläinlajeistaan. Matkailijalle tarjolla on yhteensä 115 saarta, joista monet ovat asumattomia. Suurin saarista on Mahé, joka toimii kauttakulkureittinä pienemmille saarille.Kenia + Mauritius


Kenian safari 5 yötä + Mauritius 4 yötä

| alkaen 3 490 €

Intian valtamerellä sijaitseva Mauritius on tuliperäinen ja vuoristoinen
saarivaltio, jota ympäröivät koralliriutat. Auringonpalvojien iloksi saarta 
ympäröivät upeat valkohiekkaiset rannat – hiekkarantoja on yli 200 km. Vaikka Mauritiusta pidetään rantalomakohteena, se tarjoaa myös mahtavia vuorimaisemia ja monipuolisia urheiluaktiviteetteja niille, jotka haluavat vaihtelua aurinkolomalle. Mauritius on monikulttuurinen valtio, jossa näkyy niin islamin, hindulaisuuden ja kristinuskon vaikutus.Kenia + Mosambik


Kenian safari 5 yötä + Maputo 4 yötä

| alkaen 3 090 €

Mosambikissa on luonnonpuistoja, upeaa rantaa, monimuotoinen eläimistö ja kasvisto sekä monipuoliset aktiviteettimahdollisuudet. Noin 17 miljoonan asukkaan Mosambik sijaitsee Afrikan kaakkoisrannikolla. Sen pääkaupunki Maputo sijaitsee maan eteläosassa.
Kenia + Victorian putoukset


Kenian safari 5 yötä + Victorian putoukset 4 yötä

| alkaen 3 490 €

"Näin kaunista paikkaa on enkelienkin lennoillaan täytynyt jäädä tuijottamaan" - kirjoitti huumaantunut David Livingstone päiväkirjaansa löytäessään kuuluisat Victorian putoukset. Jää sinäkin!