FINNAIR PLUS

Maalis- ja huhtikuun ajan saat Ecuadorin juhlamatkastamme 20000 Finnair Plus -palkintopistettä. Matka suuntaa Galapagos-saarille, jossa kierretään saaria Pekka Virtasen johdolla sekä tutustutaan manner Ecuadorin helmiin. Varaa paikkasi heti!

Matkan sivuille


Aventura on Finnair Plus -yhteistyökumppani

Finnair Plus -kumppanuudella voimme tarjota kaukomatkailijoillemme mahdollisuuden kerryttää pistesaldoaan, toivottaen samalla kaikki Finnair Plus -jäsenet tervetulleiksi kaukomatkailun kiehtovaan maailmaan. Kokenut henkilökuntamme auttaa mielellään kaikissa matkoihin liittyvissä kysymyksissä ja valmiit, opastetut matkamme ovat helppo ja turvallinen tapa tutustua ja ihastua maailman kiehtovimpiin kohteisiin.

20000 Finnair Plus -palkintopistettä oikeuttaa esimerkiksi yhdensuuntaiseen Euroopan lentoon tai Euroopan economy luokan menopaluulentojen business luokan korotukseen jolloin käytössä on myös Finnairin lounge-palvelut.

Finnair Plus -sivuilta löydät lukuisia kohteita, joissa voit käyttää ansaitsemiasi pisteitä.

* Finnair Plus, ehdot & säännöt:

  • kampanja-aika 1.3.–30.4.2020
  • vain rekisteröityneet Finnair Plus -jäsenet voivat ansaita palkintopisteitä
  • pisteet ovat palkintopisteitä eivätkä vaikuta tasopistekertymään
  • kampanja ei oikeuta ylimääräisiin tasobonus-pisteisiin
  • Finnair Plus -säännöt ja ehdot ovat voimassa
  • pisteet kirjataan Finnair Plus -tilillesi matkan jälkeen
  • Finnair Plus -kortin numero tulee ilmoittaa varausta tehdessä
  • Finnair pidättää oikeuden muutoksiin

Liity Finnair Plus -jäseneksi!


Tervetuloa Aventuran matkaan!

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika matkan suunnitteluun alueen asiantuntijamme kanssa. Vuodesta 2000 olemme järjestäneet matkoja yli 130 kohdemaahan ja asiantunteva henkilökuntamme on vieraillut yli 160 valtiossa. Opastettujen matkojemme valikoima kattaa noin 110 kohdemaata.

Ota yhteyttä

TUTUSTU MATKAVALIKOIMAANMaailman parhaat luontokohteet – TOP5

Afrikan safarit ovat monelle itsestään selvä kärkipaikan pitäjä, kun puhutaan luontomatkoista ja villieläimistä. Maailmasta löytyy monta muutakin paikkaa, johon kannattaa suunnata luonnon ihmeiden ja eläinten perässä.

Lue artikkeliGalapagoksen saarihyppely ja Ecuadrin helmet Pekka Virtasen johdolla

Ohjelmaan kuuluvat Galapagos Magic Campin kilpikonnien suojelualue, Santa Fe, Floreana ja Isabella. Tutuksi tulevat pingviinit, merileijonat ja saariston upeat maisemat. Majoitus on tasokkaissa hotelleissa ja mahdollisuuksia on patikointiin sekä snorklaamiseen. Mantereella nautitaan mm. Papallactan kuumista lähteistä ja vieraillaan päiväntasaajalla.

Tutustu matkaanSiirry lounge sivuille

SEURAA AVENTURAA INSTAGRAMISSA JA PYSYT MATKASSA MUKANA