FINNAIR PLUS

Tammi- ja helmikuun aikana varatuista Afrikan opastetuista kiertomatkoista ja safareista saat nyt 10000 Finnair Plus -palkintopistettä.

*Etu koskee kaikkia suomalaisen matkanjohtajan opastamia Afrikan lähtöjä.


Aventura on Finnair Plus -yhteistyökumppani

Finnair Plus -kumppanuudella voimme tarjota kaukomatkailijoillemme mahdollisuuden kerryttää pistesaldoaan, toivottaen samalla kaikki Finnair Plus -jäsenet tervetulleiksi kaukomatkailun kiehtovaan maailmaan. Kokenut henkilökuntamme auttaa mielellään kaikissa matkoihin liittyvissä kysymyksissä ja valmiit, opastetut matkamme ovat helppo ja turvallinen tapa tutustua ja ihastua maailman kiehtovimpiin kohteisiin.

10000 Finnair Plus -palkintopistettä oikeuttaa esimerkiksi yhdensuuntaiseen Pohjois-Euroopan lentoon tai matkustusluokan korotukseen yhdensuuntaisella Euroopan lennolla, lisäksi löydät Finnair Plus -sivuilta lukuisia kohteita, joissa voit käyttää ansaitsemiasi pisteitä.

* Finnair Plus, ehdot & säännöt:

  • kampanja-aika 1.1.–28.2.2020
  • vain rekisteröityneet Finnair Plus -jäsenet voivat ansaita palkintopisteitä
  • pisteet ovat palkintopisteitä eivätkä vaikuta tasopistekertymään
  • kampanja ei oikeuta ylimääräisiin tasobonus-pisteisiin
  • Finnair Plus -säännöt ja ehdot ovat voimassa
  • pisteet kirjataan Finnair Plus -tilillesi matkan jälkeen
  • Finnair Plus -kortin numero tulee ilmoittaa varausta tehdessä
  • Finnair pidättää oikeuden muutoksiin

Liity Finnair Plus -jäseneksi!


Tervetuloa Aventuran matkaan!

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika matkan suunnitteluun alueen asiantuntijamme kanssa. Vuodesta 2000 olemme järjestäneet matkoja yli 130 kohdemaahan ja asiantunteva henkilökuntamme on vieraillut yli 160 valtiossa. Opastettujen matkojemme valikoima kattaa noin 110 kohdemaata.

Ota yhteyttä

TUTUSTU MATKAVALIKOIMAANSuomalaisen matkanjohtajan opastamat Afrikan kiertomatkat ja safarit

Tutustu valikoimaan ja löydä oma unelmamatkasi. Tarjolla on reilu kattaus klassisia safarimatkoja sekä eksoottisia kiertomatkoja Afrikan parhaisiin ja kiinnostavimpiin kohteisiin.

TUTUSTU valikoimaanNäin suunnittelet onnistuneen safarimatkan

Matka Afrikkaan on unelmien täyttymys. Kenian, Tansanian ja Ugandan kansallispuistojen savannit, vehreät järvet ja jokilaaksot sekä silmänkantamattomiin jatkuvat ruohotasangot ovat upeita matkakohteita jo maisemien puolesta.

Lue artikkeliSiirry lounge sivuille

SEURAA AVENTURAA INSTAGRAMISSA JA PYSYT MATKASSA MUKANA