Iida Pulkkinen
Kaukomatkaaja

Iida palvelee suurella sydämellä

Matkailualan restonomi Iida on työskennellyt Aventurassa syksystä 2018 lähtien. Toimistolla hän tekee monipuolisesti töitä räätälöityjen matkojen parissa. Iida räätälöi asiakkaille mielellään juuri heidän näköisiään matkoja ja innostuu aina itsekin uusista kohtaamisista, kulttuureista sekä paikoista maailmalla.

"Olen seikkailunhaluinen ja halu tutustua uuteen on vetänyt minua jo vuosia maailman eri kolkkiin. Nautin luontoelämyksistä, mutta innostun myös suurkaupunkien sykkeestä ja mielenkiintoisista kulttuureista sekä ihmisistä. Onnistuneeseen matkaan kuuluu niin nautiskelua kuin adrenaliinintäyteisiä seikkailuja, unohtamatta takataskuun jääneitä uusia kokemuksia tai hyvää seuraa. Suosikkikohteeni ovatkin monipuolisia ja en koskaan sano ei uusille seikkailuille."

Matkakokemusta Iidalle on kertynyt niin töiden kuin opiskelun merkeissä, sekä tietenkin rinkka selässä kierrellen. Iida on muun muassa työskennellyt Karibialla, opiskellut Buenos Airesissa ja tutustunut läpikotaisin Havaijin Big Islandiin ollessaan siellä vapaaehtoistyössä. Viimeisimpänä hänen sydämensä vei Etelä-Afrikka.