Opastetut kiertomatkat / Myanmar (Burma)

Suuri Myanmarin kiertomatka

Myanmar (Burma)  
Mandalay | Amarapura | Mingun | Bagan | Inlejärvi | Yangon

Unohtumaton matka uniikkiin kohteeseen. Kietoudumme aasialaiseen jännittävään eksotiikkaan, kun maan tuhannet temppelit kohoavat mystisinä eteemme. Aidon Myanmarin ja sen kauneuden koemme, kun kohtaamme ujoja hymyjä toreilla, kyläkoulussa, riisipellon laidalla ja temppeleissä. Tutustumme päivänpoliittisestikin kiinnostavaan Yangoniin, historiallisiin Baganin ja Mandalayn kaupunkeihin sekä vierailemme jalkaterillään soutavien kalastajien luona Inlejärvellä. Maa tarjoaa nostalgista, ristiriitaistakin historiaa, upeaa luontoa ja eksoottisia arjen pilkahduksia.

Seuraavan matkan matkanjohtajana toimii Elina Koski.

Matkaasi voit pidentää esimerkiksi Ngapalin rantapäivillä tai jäädä muutamaksi lisäyöksi Yangoniin.

Kysy lisää toimistoltamme.

Matkan kesto
12 päivää, perillä 9 yötä
Matkan hinta
3 090 €
1hh-lisä 450 €
VARAA MATKA
 •  
  Sanna Länsivierto
KYSY MATKASTA - VARAA TAPAAMISAIKA

Matkainfo

Matkaohjelma

Päivät 1–3 | Lennot Mandalayhin, jossa 2 yötä 1
Päivät 4–6 | Bagan 3 yötä 2
Päivä 7–8 | Inlejärvi 2 yötä 3
Päivät 9–10 | Yangon 2 yötä 5
Päivät 11–12 | Yangon – Helsinki 5

Matkan erityispiirteet

• Matkailun vaikutus paikalliseen elämään ei ole vielä vahva
• Luottokortti ei juuri käy maksuvälineenä, eikä maassa toistaiseksi ole pahemmin pankkiautomaatteja
• Poliittinen tilanne saattaa olla sekava jatkossakin, mutta kansa on uskomattoman ystävällistä
• Peruutusehdot B (kts. Aventuran lisä- ja erityismatkaehdot).

Lennot
Helsinki – Bangkok 17.10–07.15+1
Bangkok – Mandalay 12.00-13.20
Bagan – Heho
Heho – Yangon
Yangon – Bangkok 18.20-20.20
Bangkok – Helsinki 23.35–05.05+1
Kaukolennot Finnair
* Huom. Muutokset lentoaikatauluihin ja -reititykseen mahdollisia. Kysythän myös Suomen sisäisiä liittymälentoja toimistoltamme.
Hintaan sisältyy
- Reittilennot economy-luokassa lentoihin sisältyvine veroineen
- Ohjelman mukaiset majoitukset ja ateriat
- Kaikki kuljetukset ja matkaohjelmassa mainitut retket
- Suomenkielisen matkanjohtajan ja paikallisten oppaiden palvelut kohdemaassa
- Suomenkielinen hätäpäivystyspalvelu (24/7) matkan aikana
- Puuntaimen istutus (yhteistyössä istutapuita.fi kanssa).
Hintaan ei sisälly
- Käsittelykulu 35 €/hlö
- Matkavakuutus
- Viisumit
- Koronavirustestit ja -todistukset
- Mahdollisesti vaadittavat rokotukset ja/tai lääkkeet (esim. keltakuumerokotus)
- Mahdolliset maastapoistumismaksut
- Henkilökohtaiset kulut kuten tipit
- Muu mainitsematon.
* Jos kysymyksiä herää kohdekohtaisista matkadokumenttivaatimuksista (viisumit, rokotustodistukset yms.), toimistotiimimme vastaa mieluusti.

Päiväohjelma

Päivät 1-2 | Helsinki – Mandalay

Päivä 2 | Mandalay
Bagan King Hotel 3*
Lennämme Mandalayhin, joka toimi Burman kuningaskunnan viimeisenä pääkaupunkina. Mandalayta pidetäänkin yhtenä myanmarilaisen kulttuurin kehdoista. Hektistä kaupunkikuvaa värittävät lukuisat punakaapuiset munkit, sillä Mandalay on myös tunnettu lukuisista luostareistaan. Vierailemme perinteisessä silkkikehräämössä ja ihastelemme auringonlaskua maailman pisimmällä tiikkisillalla, 200 vuotta vanhalla U Beinilla. Nautimme tervetulodrinkin ja pidämme matkainfon.

Päivä 3 | Amarapura, Mingun, Mandalay
Bagan King Hotel 3* | A
Aamupäivällä ajamme maaseudun läpi Amarapuraan ja Mahagandayonin luostariin, jossa yhä elää ja opiskelee yli tuhat munkkia. Tutustumme Mandalayn tärkeimpiin nähtävyyksiin mm. Suuren tietäjän, Mahamunin temppeliin. Iltapäivällä ajamme jokiveneellä Minguniin. Tutustumme Mingun Pahtodawgyi -stupaan, joka halkesi kahtia vuoden 1839 maanjäristyksessä, sekä yhteen maailman suurimmista pronssikelloista, jolla on painoa valtavat 90 tonnia.

Päivä 4 | Bagan
Bagan Umbra Hotel 3* | A
Ajamme Baganiin. Pysähdymme matkan varrella pienessä kylässä, jossa näemme perinteitä vaalivaa paikallista elämää. Iltapäivällä saavumme Baganiin, jossa oli aikoinaan 4000 temppeliä. Nykyäänkin niitä on jäljellä vielä 2000. Huoneisiin kirjautumisen jälkeen lähdemme ihastelemaan auringonlaskua ja kiipeämme yhden temppelin huipulle. Fantastinen maisema lumoaa.

Päivä 5 | Bagan
Bagan Umbra Hotel 3* | A
Tutustumme Baganin kierroksellamme temppeleistä muutamaan kuuluisimpaan. Temppelit rakennettiin 800–1200-luvuilla, jolloin kaupunki oli Baganin kuningaskunnan keskus. Päivä on täynnä historiaa ja toinen toistaan kauneimpia elämyksiä.

Päivä 6 | Bagan
Bagan Umbra Hotel 3* | A
Aikaa tutustua tarkemmin laajaan Baganin temppelialueeseen. Voit vuokrata edullisesti polkupyörän tai hevosvankkurit. Temppelien jälkeen pulahdus hotellin uima-altaaseen pyyhkii hiekkaiteiden pölyt mennessään. Mahdollisuus lähteä lisämaksulliselle retkelle (35 eur) pyhälle Popavuorelle. Huipulla sijaitsevalle temppelille noustaan 777 askelmaa – vaivanpalkkana mahtavat näkymät. Popa vuori on "Nat" pyhimyksiin uskovien pyhiinvaelluspaikka. Vuoren juurella olevassa pyhätössä pääsemme tutustumaan Nat pyhimysten tarinoihin.

Päivä 7 | Inlejärvi
Pristine Lotus Resort 4* | A
Lento Hehoon. Ajamme maaseutumaisemissa Inn Theinin raunioille kauniissa maalaismaisemissa. Inn Theinistä jatkamme veneellä jokea pitkin Inle järvelle. Tutustumme kelluviin kasvimaihin sekä paikalliselämään paalujen varaan rakennetuissa kylissä. Auringon laskiessa teemme retken Inn Thar kalastajien kuljettamina.

Päivä 8 | Inlejärvi
Pristine Lotus Resort 4* | A, L
Aamulla vierailemme paikallisilla markkinoilla jossa näemme usein Pao, Taung Yoe sekä Danu vähemmistöjen väkeä perinneasuissaan. Tänään teemme retkiä Inlejärvellä veneillen nauttien maisemista ja vierailuista järven nähtävyyksissä. Paikallisia suosikkeja ovat temppelit, sekä perinteiset käsityöverstaat. Voimme tehdä myös kävelyretken idyllisessä Thale Oo kylässä järven rannalla. Nautimme lounaan paikallisessa talossa.
Huom! Inlejärven kiertäviä markkinoita pidet
ään viitenä päivänä viikossa. Vierailemme markkinoilla, jos ne ovat järkevän venematkan päässä.

Päivä 9 | Inlejärvi - Yangon
Rose Garden Hotel 3*+ | A
Lennämme Hehosta Yangoniin, Myanmarin entiseen pääkaupunkiin. Vierailemme kullalla ja jalokivillä koristellulla Shwedagon pagodalla, johon vierailun ajoitamme auringonlaskun aikaan. Kullan kimallus on ennennäkemätöntä.

Päivä 10 | Yangon
Rose Garden Hotel 3*+ | A
Koko päivä aikaa Yangonissa. Tutustumme Yangonin vanhankaupungin kortteleihin sekä tarinoihin kävelykierroksella ja iltapäivällä jää aikaa myös omatoimiseen kaupunkiin tutustumiseen. 

Päivä 11-12 | Yangon – Helsinki | A
Vielä päivä aikaa Yangonissa omatoimisesti. Iltapäivällä kuljetus lentokentälle ja lennot Helsinkiin.

Ateriat:
A = aamiainen x 9
L = lounas x 1

 

Kohde-esittelyt

 

Myanmar (Burma)
Pinta-ala
676 578 km²

Asukasluku
56 590 071 (arvio 7/2020)

Pääkaupunki
Naypyidaw

Kieli
Burma

Valuutta
Kyat (K) = 100 pyaa (MMK)

Uskonto
Pääuskonto on theravadabuddhalaisuus (n.90 % väestöstä). Muut uskonnot ovat kristinusko ( n.3 % baptisteja ja n.1 % katolilaisia), islam (n.4 %) ja luonnonuskonnot (n.1 %).

Päätuotteet
Maataloustuotteet, metsäteollisuus, mineraalit

Hallitusmuoto
Tasavalta

Kaksi kertaa Suomen kokoinen Myanmar sijaitsee Bengalin-lahden rannalla. Myanmarin itäosassa on Shanin vuoristoylänkö, lännessä rannikko ja vuoristo ja keskellä Irrawaddy-joen laakso. Toisen maailmansodan aikaan japanilaiset valloittivat maan katkaisten liittoutuneille tärkeän Burman tien Kiinaan. Burma itsenäistyi vuonna 1948. Sitä on hallittu sotilaallisella tiukkuudella ja matkailua on rajoitettu aina viime vuosiin saakka. Pikkuhiljaa maa on alkanut avautua turismille ja sen tuomalle valuutalle. Maan infrastruktuuri on yhä kehitysasteella alueen muihin maihin verrattuna. Tiibetistä tulleet burmalaiset muodostivat 1700-luvulla useasta pienestä valtiosta yhtenäisen Burman. Pääosa Myanmarin väestöstä on syntynyt tiibetiläisten ja burmalaisten heimojen yhteensulautumisesta. Eristyneisyyden ja rajoitetun matkailun johdosta Myanmar on säilyttänyt aitoutensa ja kulttuurinsa naapurimaitaan paremmin. Myanmarissa aika tuntuu pysähtyneen vuosikymmenten taakse.

Eristyneisyyden ja rajoitetun matkailun johdosta Myanmar on säilyttänyt aitoutensa ja kulttuurinsa naapurimaitaan paremmin. Myanmarissa aika tuntuu pysähtyneen vuosikymmenten taakse. Sitä on hallittu sotilaallisella tiukkuudella ja matkailua on rajoitettu aina viime vuosiin saakka. Parannukset Myanmarin demokratiakehityksessä ja poliittisen ilmapiirin vapautuminen ovat lisänneet nopeasti maassa turismin mahdollisuuksia viime vuosina.

Mandalay

Kaupunki sijaitsee noin 200 km koilliseen Baganista, ja se on Pohjois-Myanmarin taloudellinen sekä uskonnollinen keskus. Kaupunki toimi maan pääkaupunkina ennen brittien siirtomaa-aikaa. Kaupungin tärkeimpiin nähtävyyksiin kuuluvat Mahanunin pagoda, joka on kuuluisa kullalla päällystetystä buddhapatsaastaan, Swenandown puukaiverruksistaan tunnettu luostari sekä II maailmansodassa tuhoutunut ja uudelleen rakennettu Kuninkaallinen palatsi -kompleksi. Kaupunki on tunnettu myös perinteisistä käsitöistään. Ympäri kaupunkia on pieniä verstaita, joissa aika tuntuu pysähtyneen. Verstaissa valmistetaan lehtikullalla päällystettyjä ja marmorisia buddhapatsaita, puukaiverruksia, kudonnaisia sekä muita perinteisiä käsitöitä.

HOTELLIT

Bagan King Hotel (3)

Bagan King hotelli sijaitsee viiden minuutin kävelymatkan päässä Kuninkaallisesta palatsista. Juna-asema on 10 min. kävelymatkan päässä ja lenokenttä 40 min. ajomatkan päässä.

Hotelli on sisustettu perinteisen Kaakkoisaasialaiseen tyyliin ja hotellista löytyy ravintola ja baari. Hotelli on savuton.

Hotellihuoneet ovat ilmastoituja ja huoneista löytyy WiFi, TV,telletuslokero, minibaari, vedenkeitin.

Hotellin muita lisäpalveluja ovat pesula, bisneskeskus, auton- sekä polkupyöränvuokraus, silityspalvelu ja lentokenttäkuljetus(lisämaksullinen).

Bagan

Kaupungin vaikuttavat arkeologiset rauniot olivat aikanaan Kaakkois-Aasian suurin buddhalainen keskus. Alue sijaitsee Ayeyarwady-joen rannalla ja siellä on noin 4000:nen eri pagodien, temppelien sekä rakennusten raunioita. Kaupungin kulta-aika jatkui 1200-luvulta aina 1400-luvulle asti. Aikoinaan alueella oli noin 10 000 temppeliä, jotka sijaitsivat 40 km2 alueella. Alueella voi kiivetä joidenkin temppeleiden katoille katsomaan auringonnousua sekä ihastelemaan tätä riisipeltojen ja palmujen reunustamaa mykistävää maisemaa. Raunioilla voi liikkua joko polkupyörällä, autolla tai hevosrattailla.

HOTELLIT

Bagan Umbra Hotel (3)

Bagan Umnra Resort sijaitsee kahden km päässä Baganin vanhasta kaupunigsta. Lentokenttä sijaitsee 15 min ajomatkan päässä.Hotellihuoneet ovat ilmastoidut ja niistä löytyy parveke, ilmainen WiFi, TV, hiustenkuivaaja ja kylpyhuoneessa on suihku ja kylpyamme.Hotellialueella on ravintola, baari, ulkouima-allas, spa- ja wellness keskus, puutarha/piha-alue bisneskeskus ja pesula.Hotellin muita palveluja ovat auton- ja polkupyöränvuokraus, hieronta, matkamuisto-/lahjamyymälä valuutanvaihto, lastenhoitopalvelu ja lentokenttäkuljetus (lisämaksullinen).

http://baganumbrahotel.com/

Yangon

Kaupunki on ollut vähän reilut 100 vuotta maan pääkaupunki, ja se on nykyään noin 5 miljoonan asukkaan suurkaupunki. Kaupunki on päivällä täynnä elämää kun taas illalla useimmat kahvilat sekä ravintolat, kuten muuallakin maassa, sulkeutuvat jo 21:00. Iltaviihteestä innostuneille löytyy kuitenkin muutamia diskoja sekä baareja. Kaupungin päänähtävyys on Swedagon Payan temppelialue sekä kaupungin vilkkaat torit. Kaupungista löytyy myös eloisia kiinalais- sekä intialaiskaupunginosia.

HOTELLIT

Rose Garden Hotel (3)

Rose Garden Hotel sijaitseelähellä Yangonin keskustaa, Shwedagon Pagodan läheisyydessä ja lentokentältä ajomatka hotellille on 30 min. Juna-asema on viiden min. kävelymatkan päässä ja eläintarha on hotellin vieressä.Hotellihuoneista löytyy ilmastointi, WiFi, tv ja hiustenkuivaaja. Hotellissa on ravintola, pesula ja mahdollisuus vuokrata auto.Huomioitavaa

Myanmar (Burma) - huomioitavaa

Viisumit
Huom! Viisumikäytäntö on muuttunut. Viisumin hinta on 50 usd/henkilö. Passin tulee olla voimassa vähintään 6 kk maasta poistumisen jälkeen. Kysy lisää toimistoltamme.

Vakuutus
Jokaisella matkalle osallistuvalla tulee olla voimassaoleva matkavakuutus, joka kattaa sairastapauksessa tai muussa vastaavassa tarpeessa terveydenhoitokulut. Tarkistathan oman vakuutuksesi voimassaolon sekä vakuutuksen peruutusturvan ehdot.

Huomioithan matkasi erikoisluonteen ja tarkistat vakuutuksen kattavuuden myös siltä osin. Monissa kohteissa vakuutuksen tulee olla voimassa myös yli 3000 metrin korkeudessa liikuttaessa ja tällöin kattaa myös vuoristotauti.

Monilla vaellus- tai sukellusmatkoilla tarvitaan laajempi vakuutus, joka kattaa esim. sukeltamisen tai jäätiköllä liikkumisen. Tarkistathan vakuutuksesi sisällön vakuutusyhtiöstäsi.

Suositeltavat rokotukset
Pakollisia rokotuksia ei ole. Matkalle suositellaan perusrokotusten (jäykkäkouristus, kurkkumätä ja polio) lisäksi hepatiitti A-rokotusta. Tarkistathan aina rokotusvaatimukset terveyskeskuksestasi tai matkailuklinikan rokotusneuvonnasta www.rokote.fi

Valuutta
Myanmarin valuutta on myanmarin kyat (MMK), 1 € = n. 1000 MMK. USD:t kelpaavat ja ovat haluttua valuuttaa koko maassa. Hinnat ilmoitetaan ulkomaalaisille yleensä dollareissa. Myös eurojen vaihtaminen onnistuu. Luottokortit hyväksytään jo joissain hotelleissa ja maahan on tullut ensimmäisiä pankkiautomaatteja. Huom! Dollareiden tulee olla uusia ja hyväkuntoisia, likaisia tai rikkimenneitä seteleitä ei hyväksytä. Mitä suurempi seteli (esim. 100USD) sen parempi vaihtokurssi.

Aikaero Suomeen
Talvella +4,5 ja kesällä +3,5 tuntia.

Sähkö
Sähkövirta Myanmarissa 230V. Adapteri tarvitaan.

Matkapuhelimet
Suomalaiset liittymät eivät yleisesti kuulu maassa. Suurimmassa osassa hotelleita on langaton internet ja esimerkiksi näin ollen watsapp viestit toimivat hyvin.

Ilmasto
Alueella vallitsee subtrooppinen ilmasto. Maaliskuusta toukokuuhun ilmasto on kuuma ja kuiva. Sadekausi on puolestaan kesäkuusta lokakuun alkuun (Andamanin rannikolla) ja viileä kausi marraskuusta helmikuuhun. Yangonissa lämpötila pysyy ympärivuoden 30 - 35 asteen välillä, rannikolla ja vuorilla on taas huomattavasti viileämpää. Keskilämpötila on päivällä 20 - 30 asteen välillä ja yöllä 10 - 20 asteen välillä. Talvella viileän kauden aikana tarvitset lämpimän takin tai villapaidan Baganin ja Inle -järven iltoja varten.

Turvallisuus

Pysyttelemme matkoillamme turvallisilla alueilla, mutta taskuvarkaudet ovat kuitenkin varsinkin kaupungeissa mahdollisia ja yöaikaan liikkuminen tietyillä alueilla voi olla turvatonta. Yleistä varovaisuutta kannattaa noudattaa koko matkan ajan. Kysythän ajankohtaiset tiedot matkanjohtajalta ja paikalliselta oppaalta. Lisätietoja maassa matkustamisesta saat ulkoministeriön matkustustiedotteesta.

Ruoka ja juoma

Ruokavalion perusta on riisi, muualla paitsi vuoristoalueilla. Päivän pääateriat ovat aamiainen ja ennen pimeäntuloa syötävä illallinen. Ruokaa syödään yleensä sormin. Tee on yleinen juoma. Alkoholia käytetään vain maallisissa juhlissa. Burmalainen keittiössä käytetään melko paljon öljyä, joka näkyy tarjottavissa ruokalajeissa. Paikalliset curryt eivät ole yhtä lailla raikkaan tulisia kuin thaimaalaiset curryt, vaan lähinnä öljyisiä. Burmalaista perusruokaa on esimerkiksi teenlehtisalaatti ja kalaliemeen valmistettu kananuudelikeitto mohinga, joka tarjoillaan usein aamiaiseksi. Veden ja juomien tulee olla teollisesti pullotettua. Myös hedelmät ja vihannekset on hyvä huuhdella pullotetulla vedellä. Kuumennettua tai tableteilla puhdistettua vettä voi juoda. Uudelleen lämmitettyjä ruokia tulee välttää.

Matkustussesongit
Suosituinta turistikautta on marras-helmikuu. Päivät ovat yleensä tähän aikaan aurinkoisia ja ilma miellyttävän lämmintä. Iltaisin saattaa olla viileämpää.

Uskonto
Maan valtauskonto on buddhalaisuus, joka on läsnä katukuvassa kaikkialla. Pagodoja, temppeleitä, munkkeja ja nunnia näkyy kaikkialla. Monet myanmarilaiset uskovat myös henkiin ja paikallinen uskonto onkin sekoitus buddhalaisuutta sekä henkiuskontoa.

Arvoesineet
Maahan saavuttaessa arvoesineitä ei tarvitse ilmoittaa viranomaisille. Matkapuhelimet ovat sallittuja, mutta ne eivät toimi Myanmarissa. Kalliit korut ja kellot kannattaa jättää kotiin.

Valmistaudu huolellisesti ja pakkaa kevyesti
Jokainen kilo vähemmän matkatavaraa pienentää kuljetusvälineen polttoaineen kulutusta. Useamman matkustajan kohdalla tällä voi olla merkittävä vaikutus. Henkilökohtaista hygieniaa varten kannattaa pakata mukaan matkakokoja tai näytepakkauksia, jotka paitsi säästävät tilaa myös painoa. Näiden kohdalla on kuitenkin hyvä huomioida mahdollinen aiheutuva jätteen määrä. Kohteesta riippuen on tärkeää ottaa huomioon myös paikallinen vesitilanne – tarvittaessa kannattaa suosia esimerkiksi hiustuotteita, jotka eivät vaadi huuhtelua.

Matkadokumentit ja -lukeminen elektronisessa muodossa säästävät tilaa ja painoa. Elektronisten laitteiden latausta varten on saatavilla esimerkiksi aurinkokennolla toimivia varavirtalähteitä. Esimerkiksi jalkineet vievät usein runsaasti tilaa matkalaukussa ja kerryttävät helposti laukun painoa. Mieti, mitä varusteita todella tarvitset matkaa varten ja jätä ylimääräiset tavarat kotiin.

Hiilijalanjäljen kompensointi
Monilla lentoyhtiöillä on tarjolla tapoja joilla voit kompensoida lennoistasi aiheutuvan hiilijalanjäljen. Myös osa yhteistyökumppaneistamme tarjoaa mahdollisuutta kompensoida hiilijalanjälkeä ja tehdä hyvää kohteessa. Lisätietoja saat toimistoltamme.

Ympäristöystävällinen matkailu
Yritämme toimia ekologisten periaatteiden mukaan ja kunnioittaa paikallisia ihmisiä, tapoja sekä eläimistöä kaikilla matkoillamme säästääksemme nämä elämykset myös muillekin.

Aventuran vinkit kestävään ja reilumpaan matkailuun.

Mitä on elämysmatkailu
Vierailemme ajoittain "off the beaten track" -paikoissa, jotka ovat alueita, joille turismi-infrastruktuuria ei ole vielä rakennettu. Näillä alueilla liikumme, asumme ja syömme kuten paikalliset ihmiset. Tämä on paras ja antoisin tapa tehdä tuttavuutta paikallisten kanssa ja nähdä heidän elämäänsä sekä kulttuuriaan. Aikataulumme ja reittimme saattavat muuttua johtuen jokivesien korkeuksista tai muista luontoon, ympäristöön tai yhteiskuntaan liittyvistä syistä.

Matkanjohtaja
Aventuran elämysmatkoilla on mukana suomalainen matkanjohtaja, joka huolehtii matkan sujumisesta ja matkalle osallistujien hyvinvoinnista matkan alusta loppuun asti. Pyrimme käyttämään paikallisia oppaita värittämään retkiämme eri kohteissamme.

Tippikulttuuri
Tippien jättäminen on vapaaehtoista mutta hyvin suotavaa.Mikäli palvelu on ollut hyvää ravintolassa, voi tarjoilijoille jättää 5-10% laskun loppusummasta. Hotellien laukunkantajille sopiva tippi on 500 Kyattia (0,5€) per laukku. Suositeltavaa on varata paikallisoppaiden tippeihin 3-5€päivä/hlö, ja autonkuljettajille 1-2€ päivä/hlö.

Hyvä tietää
Pyydämme matkalle osallistujia kunnioittamaan maan tapoja ja ihmisiä sekä myös pukeutumaan sen mukaisesti. Varsinkin naisten olisi hyvä välttää liian kireitä ja pintaa paljastavia vaatteita kaupungeissa liikuttaessa. Temppeleissä ja pagodoissa vierailtaessa olkapäiden tulee olla peitettyjä sekä kengät tulee jättää uskonnollisten rakennusten ulkopuolelle.

 • 040-Suuri_Myanmarin_kiertomatka/d2/1
 • 040-Suuri_Myanmarin_kiertomatka/d3/2
 • 040-Suuri_Myanmarin_kiertomatka/d4/3
 • 040-Suuri_Myanmarin_kiertomatka/d4/4
 • 040-Suuri_Myanmarin_kiertomatka/d5/5
 • 040-Suuri_Myanmarin_kiertomatka/d5/6
 • 040-Suuri_Myanmarin_kiertomatka/d7/7
 • 040-Suuri_Myanmarin_kiertomatka/d7/8
 • 040-Suuri_Myanmarin_kiertomatka/d8/10
 • 040-Suuri_Myanmarin_kiertomatka/d8/11
 • 040-Suuri_Myanmarin_kiertomatka/d8/12
 • 040-Suuri_Myanmarin_kiertomatka/d8/9
 
 
 

Muita Aasian matkoja

> Indokiinan kiertomatka
> Kaakkois-Aasian aarteet

> Suuri Vietnamin kiertomatka

> Suuri Borneon kiertomatka

 

Samankaltaisia matkoja

> Suuri Kuuban kiertomatka

> Suuri eteläisen Afrikan kiertomatka

> Perun ja Bolivian kohokohdat

> Halki Etelä-Amerikan

 

Haluatko matkaasi lisäpäiviä?

• Ngapalin rantapäivät (Myanmar)

• Koh Samui (Thaimaa)

• Singapore

... Tiedustele toimistoltamme lisäpäivien hintaa ja tarkempia tietoja.


Tämänkin matkan voimme räätälöidä sinulle tai keräämällesi ryhmälle haluamaasi ajankohtaan

Myös omalle ryhmällesi voimme järjestää oppaaksi suomalaisen kohdeasiantuntijan. Tiedustele räätälöidyistä matkavaihtoehdoista tarkemmin toimistoltamme.

> Esimerkkejä räätälöidyistä matkoista