Aventuran matkassa Mauritiukselle -kilpailu

Kevään 2020 golfmatkakilpailu päättyi 31.03.2020. Kiitos kaikille osallistujille! Seuraavaa matkakilpailua odottaen...

Arvomme 2.4. kaikkien osallistujien kesken viiden yön viiden tähden majoituksen aamiaisella kahdelle hengelle Mauritiuksen Le Mornen niemimaalla Beachcomber Paradis Golf & Spa -hotellissa. Le Mornen alue tunnetaan mm. hienoista hotelleistaan ja 18-reikäisestä golfkentästään.

Olemme voittajaan henkilökohtaisesti yhteydessä ja voittajan tavoitettuamme julkaisemme tällä sivullamme ja sosiaalisen median kanavissamme voittajan nimen.

Palkinto sisältää: viisi (5) yötä Beachcomber Paradis Golf Resort & Spa (5*) -hotellissa Tropical-huoneessa aamiaisella kahdelle hengelle + 1 green fee/henkilö. Palkinnon arvo 1550–2850 € riippuen matkustusajankohdasta. Lennot ja varaukset tulee tehdä Aventuran kautta. Palkinto on henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää toiselle henkilölle. Katso tarkemmin kilpailun säännöt.


Beachcomber Paradis Golf Resort & Spa (5*) 

Mauritiuksen lounaisosassa sijaitseva Beachcomber Paradis on turkoosin laguunin sekä 18-reiän golf-kentän reunustama hotelli, jossa aktiivinen lomanvietto sekä rentoutuminen onnistuvat mainiosti. Paradis tarjoaa makunautintoja neljässä eri ravintolassa, ja tämän lisäksi hotellin asukkailla ovat käytössään myös viereisen Dinarobin-hotellin ravintolapalvelut. Rannasta nauttimisen lisäksi Le Paradis tarjoaa mahdollisuudet esimerkiksi melontaan, snorklaukseen, vesihiihtoon, suppaukseen, tennikseen sekä golfiin. Le Mornen alueella myös patikointi on mahdollista. Edullinen green fee hotellin golfkentälle. Paradis Golf Resort & Spa on onnistunut valinta niin perhematkalle kuin häämatkalaisille. Hotellin sivut.


Kilpailu on päättynyt!


*Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille ja puhelinnumeroa käytetään ainoastaan voittajan tavoittamiseen. Osallistumalla kilpailuun hyväksyt kilpailun säännöt ja annat luvat lähettää sähköpostiisi Aventuran uutiskirjeen, jossa saat lisätietoa kilpailuista, tarjouksista sekä ajankohtaisista matkailu-uutisista.
Aventuran golfmatkat 

Maailmalta löytyy toinen toistaan upeampia golfkenttiä niin singeli-, kuin klubipelaajille. Golf voi olla matkasi pääraaka-aine, tai sitten sivumauste muuten upealla reissulla - anna meidän ideoida ja toteuttaa elämäsi golfmatka! Minne vain maailmalla!
TUTUSTU AVENTURAN GOLFMATKOIHINAventuran luksusmatkat

Matkoillamme syntyy muistoja, joihin palaat vielä vuosienkin päästä. Upeita maisemia, tunnelmallisia hetkiä ja nautintoja kaikille aisteille. Päästä mielikuvituksesi irti ja anna meidän toteuttaa unelmasi.
TUTUSTU AVENTURAN LUKSUSMATKOIHIN


SIIRRY LOUNGE SIVUILLE


SEURAA AVENTURAA INSTAGRAMISSA JA PYSYT MATKASSA MUKANA