Maailma aukesi lisää marraskuussa

On jo lukuisia kaukokohteita, joissa asiakkaamme ovat viime viikkoina vierailleet. Suosikkikohteitamme juuri nyt ovat Malediivit, Seychellit, Kenia, Tansania/Sansibar, Etelä-Afrikka, Costa Rica, Meksiko, Dominikaaninen tasavalta ja Arabiemiraatit/Dubai. 

Minne sinä haluat? Nyt se on mahdollista!

malediivit

seychellit

mauritius

KENIA


TANSANIA


etelä-afrikka

thaimaa


yhdysvallat


dominikaaninen tasavalta

Maailma aukesi lisää marraskuussa

Matkustus EU-valtioista Yhdysvaltoihin avautui 8.11. ja Kuubaan 15.11. Monet Karibianmeren saarivaltiot ovat jo avoinna matkailijoille. Suomalaiset pääsevät myös useisiin Afrikan valtioihin, kunhan on esittää negatiivinen PCR-testitulos. Samoin ensimmäisiä Aasian kohteita avautui matkailulle marraskuussa – rokotetut suomalaiset ovat jo päässeet Nepalin vaellusmatkoille ja Thaimaa avasi rajansa matkailulle vaatimuksenaan kaksi rokotetta ja kaksi negatiivista testitulosta. Nyt Aasian rantakohteista myös Phu Quocin saari Vietnamissa ja Malesian Langkawi ovat auki matkailijoille. Indonesian Balin odotamme avautuvan myössuomalaisille matkailijoille pian. Maailma avautuu, mutta etenkin Australian, Oseanian ja Aasian osalta matkailuun tarvitaan siis yhä malttia. 

Varaa joulumatkasi nyt 

Tänä vuonna moniin joulunajan ja vuodenvaihteen suosikkikohteisiin on tilaa vielä toistaiseksi niin lennoilla kuin hotelleissakin. Nyt kuitenkin on aika tehdä päätös, jos haluaa viettää joulun fantastisessa tropiikin kohteessa tai vuodenvaihteen suurkaupungin tyylikkäässä hotellissa. Kerro toiveesi, me annamme suosituksemme ja toteutamme ikimuistoisen loman. 

OTA YHTEYTTÄ

Poimintoja suomalaisen matkanjohtajan opastamista matkoista 

Ryhmäkokomme ovat miellyttävän pieniä ja suomalaiset matkanjohtajamme ovat kokeneita matkailun ammattilaisia. Oman matkanjohtajamme ohella matkaajia palvelevat luotettavat paikallisoppaat. 

VUODENVAIHTEEN JÄLKEEN


KAPKAUPUNKI, NAMIBIA JA VICTORIAN PUTOUKSET
18.01.–01.02.2022

TUTUSTU MATKAANETELÄ-AFRIKAN KIERTOMATKA
30.01.–07.02.2022

TUTUSTU MATKAANKENIAN SUURSAFARI
06.02.–16.02.2022

TUTUSTU MATKAAN