Koronatestaus alennetulla hinnalla

Varatessasi matkan Aventuran kautta sinulla on nyt mahdollisuus varata PCR-koronatesti 99 euron hintaan. Suomen matkatoimistoalan liitto on keväällä 2021 tehnyt yhteistyösopimuksen suomalaisen, yksityisomisteisen PR2You Oy:n kanssa. SMAL:n jäsenyrityksille on koronatestausta varten voimassa alennuskoodi, ja näin ollen Aventuran asiakkailla on nyt mahdollisuus testiin tarjoushinnalla.

Alennettu hinta edellyttää tietyin väliajoin vaihtuvaa koodia, jonka asiakkaamme saavat Aventurasta matkavarauksen vahvistamisen jälkeen. Tarjous koskee niin kiertomatkan kuin räätälöidyn matkan varaavia asiakkaitamme. Koodi tulee ilmoittaa testiajanvarauksen yhteydessä PR2You Oy:lle. Testiä varten ei tarvita lääkärin lähetettä, ja palvelun hintaan sisältyy PCR-testin lisäksi englanninkielinen todistus.

Näytteenottopalvelu toimii tällä hetkellä pääkaupunkiseudulla, Turussa, Tampereen seudulla, Seinäjoki-Vaasa -alueella sekä Kuopiossa ja Rovaniemellä. Näytteenottopalveluiden laajentaminen myös muille seuduille on parhaillaan käynnissä.