PLAZA PREMIUM LOUNGE HELSINKI

Tarjoamme kaikkiin loppuvuoden aikana varattuihin räätälöityihin matkapaketteihin kaupanpäälle pääsyn uuteen Plaza Premium Lounge Helsinkiin.Varaa räätälöity matka ennen vuodenvaihdetta ja pääset nauttimaan Helsinki-Vantaan uusimman loungen palveluista

Aventura tarjoaa 15.11.–31.12.2019 aikana räätälöidyn matkapaketin ostaville sisäänpääsyn uuteen Plaza Premium Lounge Helsinkiin

Loungessa on mahdollisuus nauttia ruokaa ja juotavia ennen matkan alkua. Etu koskee vain uusia kyseisenä aikana tehtyjä ja maksettuja varauksia, joiden lennot lähtevät non-schengen terminaalista, jossa lounge sijaitsee. Lähtöpäivä saa olla vuoden 2020 puolella, kunhan matka on ostettu viimeistään 31.12.2019. Edun arvo on 53 €/hlö.

Plaza Premium Lounge Helsinki tarjoaa mukavien istuinpaikkojen lisäksi omassa keittiössä laadukkaista raaka-aineista valmistetut ruoat sekä virkistävät juomat baarin puolelta, rauhalliset työskentelymahdollisuudet ja hyvät näkymät kiitotielle. Lapsimatkustajille on tarjolla viihtyisä leikkihuone, jossa he voivat leikkiä aikuisten rentoutuessa ennen matkaa.

> Plaza Premium Lounge Helsingin kotisivut


Helsinki-Vantaa uudistuu ja non-schengen terminaalin palvelut vain paranevat

Finaviasta kerrotaan, että Helsinki-Vantaan kaukomatkaterminaalin eli non-schengen alueen laajennuksen tässä kohtaan viimeinen vaihe valmistuu nyt piakkoin: ”Marras-joulukuussa 2019 valmistuu länsisiiven toinen osa. Samalla käyttöön otetaan matkatavarakeskuksen laajennus, joka lisää matkatavaroiden käsittelykapasiteettia 50 %.”

Kuluvan vuoden uudistukset ovat olleet moninaiset. Helmikuussa 2019 avattiin etelä- ja länsisiiven väliin Aukio, joka on koko laajennuksen sydän. Aukio on arkkitehtonisesti vaikuttava tila. Huhtikuussa 2019 avattiin terminaali 1:n laajennusosa, jonne valmistui seitsemän uutta lähtöporttia. Toukokuussa 2019 avautui länsisiiven ensimmäinen osa laajarunkoportteineen ja uusine palveluineen. Heinäkuussa 2019 avattiin rajatarkastuksen laajennusosa. Uusia passintarkastusautomaatteja otettiin käyttöön 50 kappaletta. Helsinki-Vantaalla on nyt Pohjois-Euroopan edistyksellisin passintarkastus. Ja kun hieman vielä maltamme odottaa, pääsemme eroon nykyisistä lentokentän liikenneruuhkista: seuraavaksi avataan Helsinki-Vantaan upea uusi pääsisäänkäynti, kun kakkosterminaali laajenee nykyiselle pysäköinti- ja joukkoliikennealueelle.

> Lue lisää Helsinki-Vantaan uudistuksista

Lue lisää AVENTURAN räätälöidyistä matkoista

SUUNNITTELE ONNISTUNUT MATKANäin suunnittelet onnistuneen safarimatkan

Matka Afrikkaan on unelmien täyttymys. Kenian, Tansanian ja Ugandan kansallispuistojen savannit, vehreät järvet ja jokilaaksot sekä silmänkantamattomiin jatkuvat ruohotasangot ovat upeita matkakohteita jo maisemien puolesta.

LUE ARTIKKELINäin valitset itsellesi sopivan ensimmäisen vuorikohteen

Vuoren huipulle suuntaava matka on upea kokemus, joka tarjoaa fyysisen haasteen lisäksi kokonaisvaltaisen elämyksen, uusia ihmissuhteita, kosketusta paikalliseen luontoon ja kulttuuriin sekä ponnahduslaudan uuteen ja innostavaan maailmaan.

LUE ARTIKKELI
Siirry lounge sivuille


SEURAA AVENTURAA INSTAGRAMISSA JA PYSYT MATKASSA MUKANA