Matka on erinomainen lahja hääparille, valmistujaisiin, vuosipäivän yllätykseksi tai työntekijän palkitsemiseksi

Yhä useampi toivoo ja antaa aineettoman lahjan. Elämyksiin ja kokemuksiin halutaan sijoittaa, eikä lahjaksi saatu matka ole koskaan pettymys. Matkalahjakortin voi antaa yksin tai kerätä porukalla yhdessä, matkan voi järjestää yllätyksenä syntymä- tai hääpäiväksi tai muun merkkitapahtuman kunniaksi.

Valmistujaisiin ja häälahjaksi voi kerätä matkakassaa, joka on parhaimmillaan silloin, kun matka on jo valittu ja suunniteltu. Silloin lahjan antaja tietää, mihin osallistuu. Saat Aventurasta kyllä myös täysin avoimen matkalahjakortin, joka voi olla vain osa tulevan matkan hinnasta. Matkalle voi toivoa/antaa lahjaksi myös retkiä, aterioita sekä lentojen tai majoituksen tason korotusta.
Matkalahjakortti on helppo hankkia tietylle matkalle tai sopivalle summalle. Lahjakortin lisäksi matkan voi antaa lahjaksi monella muullakin tavalla. Tässä on ideoita matkalahjan antamiseen eri tilanteissa.


1. Häämatka – suunnittele asiantuntijan kanssa ja kerää matkakassa suoraan häämatkajärjestelyihin

Hääparin kannattaa suunnitella matka asiantuntijan kanssa, joka tietää mistä tuoreeltaan vihityt saavat parhaat edut ja mitä kaikkea häämatkalle voi ja kannattaa vaatia. Asiantuntijat tietävät kohteet, majoitukset ja ohjelmat – he ovat käyneet tutustumassa kohteisiin paikan päällä.

Klassiset häämatkakohteet kuten Mauritius, Sansibar, Seychellit ja Malediivit ovat hyvällä syyllä häämatkalaisten suosikkeja. Tämän rinnalle nousevat mm. Etelä-Afrikka ja Karibianmeren saaret. Kun matka on valittu, on tyypillistä kerätä tilille matkakassaa. Hyvin suunnitellun matkan voi myös pilkkoa sopiviin paketteihin ja vierailla voidaan tarjota konkreettisia toiveita. Silloin antaja voi päättää, onko hänen lahjansa parille vierailu viinitilalla, safariajelu tai kynttiläillallinen vai kerätäänkö rahaa lentojen business-upgreidiin tai sukellus- tai surfkokeiluun.


2. Matka valmistujaislahjaksi – tarjoa nuorelle kokemus, joka antaa elämyksiä ja eväitä uralle

Matkustaminen ja kaukomaiden kulttuurien kokeminen, ihmisten kohtaaminen ja itselle suotu aika ovat tunnetusti tärkeitä elementtejä nuoren aikuisen elämässä. Kaukomatka tarjoaa myös yleissivistystä ja kokemuksia, jotka rohkaisevat ja tuovat itsevarmuuttaa eri elämän tilanteissa.

Paras valmistujaislahjaksi annettu matka on kokonainen matkapaketti, joka vie saajan hänen unelmiensa luokse, oli se sitten vuorenhuippu, norsulauman näkeminen, sukellus koralliriutalle tai surffaaminen valtameren aalloilla.


3. Hääpäivä tai merkkipäivä matkoilla – kaksin tai lähipiirin kanssa

Kun avioliitto kohtaa merkkipaaluja, on matka upea yllätys puolisolle. Matka voidaan suunnitella yhdessä tai yllätyksenä ja matkan luovuttamisesta voi tehdä juhlallisen tilaisuuden.

Lähipiirin miettiessä lahjaa merkittävän iän saavuttavalle henkilölle, voidaan häämatkan tapaan järjestää keräys. Tällöin meillä Aventurassa avataan lahjansaajalle matkatili, johon kukin voi lahjoittaa sopivan kokoisen lahjasumman. Puoliso ja perhe voivat suunnitella matkan, jonka sisältöön tai kustantamiseen kaikki voivat osallistua helposti. Asiantuntijamme antavat osaamisensa ja kokemuksensa matkasuunniteluun. Jos juhlaa vietetään yhdessä, voidaan majoitukseksi valita isompikin huvila tai mökki, myös hotelleista löytyy perhehuoneita tai usean makuuhuoneen sviittejä, joissa koko perhe voi viettää yhteistä aikaa.
4. Palkitse työntekijä – vie tiimi katsomaan leijonaa tai palkitse huippumyyjä lennolla Mount Everestille

Työntekijän tai johdon palkitsemisessa matka on omiaan tarjoamaan jotain ainutlaatuista. Mitä jos vuoden huippumyyjä vietäisiin katsomaan Mount Everestiä ja nauttimaan kuninkaallisesta kohtelusta palatsimaisessa perinnehotellissa. Tällainen kokemus tuo todellista seikkailun tuntua ja synnyttää tarinoita ja sisältöä, jota organisaatio voi hyödyntää matkan jälkeen. Tällaisen matkan kustannukset ovat varsin maltilliset kokonaisuuteen nähden.

Afrikan parhaat safarikohteet sijaitsevat samalla aikavyöhykkeellä ja hyvien yhteyksien päässä. Yksi maailman hienoimmista palkintomatkoista mihin tahansa kilpailuun on viedä voittaja aidolle luksussafarille, jossa norsut, leijonat ja kirahvit ovat varmoja bongauksia. Majoituksena ylellinen safariteltta ja illallinen tähtitaivaan alla paikallisia herkkuja nauttien. Kenian ja Tansanian upeat safarikohteet sijaitsevat vain parin muutaman tunnin ajomatkan päässä kansainvälisistä lentokentistä ja näin palkintomatkan kestoksi riittää jo muutama päivä perillä.


5. Tee matkaunelmastasi totta keräämällä lahjatiliä tai kokoa oma ryhmä

Onko sinulla matkaunelma, joka vaatii pidempiaikaista suunnittelua tai säästämistä. Hoida järjestelyt kuntoon ja ala kerätä kassaa erilaisissa juhlissa ja tilaisuuksissa. Avaneturassa voit avata tällaista varten matkalahjatilin. Voit myös koota oman ryhmän ja rahoittaa osuuttasi toimimalla itse matkan järjestäjänä.


Huom: Aventuran matkalahjakortteja voit ostaa myös Finnair Shopista.

Kysy lisää lahja- ja häämatkoista
LUE LISÄÄ MAAILMAN PARHAISTA MATKOISTA


Upeat ja eksoottiset häämatkat

Häämatka on aina uniikki, yksilöllinen elämys. Jotkut nauttivat stressittömästä rantalomasta, toiset taas aktiivisesta matkasta, jolla voi harrastaa, tehdä ja nähdä paljon. Järjestämme myös vihkiseremonioita upeissa kohteissa ympäri maailmaa.

Lue lisää häämatkoistaHääpäivä tai pyöreät vuosikymmenet ansaitsevat luksusta

Etsimme sinulle kohteiden helmet ja majoitusvaihtoehtojen salaisimmat aarteet. Kierrämme aktiivisesti maailman kaukokohteita ja matkailumessuja sekä tutustumme huippuluokan matkailukokemuksiin, jotka tuomme sinun saatavillesi.

LUE lisää luksusmatkoista


Osta matkalahjakortti

Juhlapäivien parhaat lahjat tarjoavat aikaa, kokemuksia ja muistoja. Anna läheisillesi lahjaksi matkalahjakortti, jota voi käyttää upeiden matkojen toteuttamiseen – vaikkapa unelmien lomakohteeseen. Lahjakortin saat haluamallesi summalle ja se on voimassa kaksi vuotta. Emme veloita lahjakortin yhteydessä mitään kuluja tai palvelumaksuja.

Tilaa matkakortti, lähettämällä viesti osoitteeseen info (at) aventura.fi.

Tai kysy matkalahjakorteista lisää toimistoltamme, josta saat myös loistovinkkejä matkan toteutukseen.


Siirry lounge sivuille

SEURAA AVENTURAA INSTAGRAMISSA JA PYSYT MATKASSA MUKANA