Opastetut aktiivimatkat, suomalainen matkanjohtaja, maanosittain

Tarjolla on Suomen laajin valikoima kaukomaiden vuorivaelluksia sekä uutuutena opastettuja juoksumatkoja eksoottisilla maratonreiteillä ja opastettuja sukellusmatkoja ainutlaatuisissa sukelluskohteissa. Ryhmäkokomme ovat pieniä vain 8–18 matkaajaa. Huomaa, sinun ei tarvitse olla huippu-urheilija osallistuaksesi vaan useimmilla matkoilla hyvä peruskunto riittää.

Opastetut vuorivaellukset ja huipullenousut

Vuorilla vaeltaminen on erinomainen tapa tutustua kohdemaan kulttuuriin ja luontoon samalla matkalla. Monille vaellusmatkoillemme voit lähteä ilman aikaisempaa kokemusta, kunhan olet varma omasta kunnostasi. Kokeneet matkanjohtajamme pitävät huolen siitä, että matkasi on nautittava ja ennen kaikkea turvallinen.

Lue lisää "Vuorivaelluksia vuosien kokemuksella"

Opastetut sukellusmatkat

Aventura järjestää kolme erilaista liveaboard-sukellusmatkaa maailman huikeaimmille sukelluspaikoille. Kaksi matkoista suuntautuu Indonesian saaristoon ja kolmas esittelee Galapagossaarten rikasta vedenalaista maailmaa.

Opastetut maratonmatkat

Aventura esittelee täysin uudenlaiset maratonmatkat. Vahva asiantuntemuksemme aktiivimatkoista ja vaelluksista korkeassa ilmanalassa inspiroi meitä tarjoamaan ainutlaatuisia elämyksiä aktiivijuoksijoille, jotka haluavat haastaa itsensä aivan uudenlaisessa ympäristössä.

 
 

Helmikuu 2019

 

Maaliskuu 2019

 

Huhtikuu 2019

 

Kesäkuu 2019

 

Elokuu 2019

 

Syyskuu 2019

 

Lokakuu 2019

 

Marraskuu 2019

 

Helmikuu 2020

 

Maaliskuu 2020

 

Huhtikuu 2020

 

Elokuu 2020

 

Lokakuu 2020

 

Marraskuu 2020