Opastetut aktiivimatkat, englanninkielinen opas / Bali (Indonesia)

Sukellusmatka Indonesiassa
Forgotten Islands

Indonesia  
Saumlaki | Forgotten Islands | Amira | Bali

Indonesia

Pinta-ala
1 919 440 km²

Asukasluku
262 787 403 (07/2018)

Pääkaupunki
Jakarta

Uskonto
Islam 86 %, protestantteja 6 %
Balilla pääuskontona hindulaisuus

Kieli
Bahasa indonesia (virallinen kieli), englanti, hollanti

Valuutta
Rupia (IDR) 

Päätuotteet
Öljy, kaasu, tekstiilit, elintarvikkeet

Hallitusmuoto
Tasavalta

Indonesia on maailman suurin saarivaltio, josta löytyy tekemistä jokaiselle; mahtavat hiekkarannat, edulliset ostos-mahdollisuudet, kiehtovat luontoretket, värikäs kulttuuri sekä erittäin maistuva ruoka.

Maassa vallitsee trooppinen ja kostea ilmasto. Maassa on yleisesti kaksi vuodenaikaa: kuiva kausi toukokuusta syyskuuhun ja sadekausi lokakuusta huhtikuuhun. Balilla sadekausi ulottuu joulukuun lopulta helmikuun loppuun. Maassa on yleisesti ottaen lämmintä vuoden ympäri. Lämpötilat ovat vuorilla rannikoita alhaisempia ja voivat muuttua jopa kylmiksi.

Indonesia muodostuu tuhansien saarien saaristosta, joita kutsutaan myös kelluviksi smaragdisaariksi. Saaret ovat houkutelleet jo vuosisatoja ihmisiä puoleensa. Kiinalaiset ja intialaiset kauppiaat, eurooppalaiset kolonialistit lähetystyöntekijät, seikkailijat, kaivosyhtiöt sekä matkaajat ovat kaikki ihastuneet maan upeisiin rantoihin, elämäntapaan, vuoriin ja tulivuoriin. Myytti paratiisisaarista, joita on siunattu luonnonvaroilla on houkutellut vuosittain lukuisia matkaajia maahan ja maa on varmasti useankin vierailun arvoinen. Tunnetuin tuhansista saarista lienee upea Bali - Jumalten saareksi usein kutsuttu - jonka valkoiset rannat, palmut ja temppelit lumoavat matkaajan. Balin läheisyydessä sijaitsee rauhallinen ja upea Lombokin saari.

Indonesia on maailman suurin saarivaltio, josta löytyy tekemistä jokaiselle; mahtavat hiekkarannat, edulliset ostosmahdollisuudet, kiehtoavat luontoretket, värikäs kulttuuri sekä erittäin maistuva ruoka.

Myytti paratiisisaarista, joita on siunattu upealla luonnolla ja kauniilla rannoilla, on houkutellut vuosittain lukuisia matkaajia maahan. Matkaajan onkin helppo ihastua maan upeisiin rantoihin, elämäntapaan, vuoriin ja tulivuoriin. Indonesia on varmasti useankin vierailun arvoinen.

Saumlaki

HOTELLIT

Harapadan Indah Hotel (2)

Saumlakin kalastajakylässä sijaitsevassa hotellissa on tilavat ja perussiistit huoneet. Hotellista löytyy myös ravintola paikallisine herkkuineen. Terassilta voit seurata sataman tapahtumia sekä ihailla merinäköalaa ja iltaisin auringonlaskua. 


Bali

Saari on suosittu rantalomakohde eikä syyttä, sillä turismin kasvusta huolimatta balilaiset ovat erittäin vieraanvaraisia ja ystävällisiä. Saarelta löytyy edelleen rantaturismin lisäksi myös alkuperäistä, rikasta kulttuuria. Aitoon balilaiseen kulttuuriin ja elämäntapaan tutustuu helpoiten alueilla, joilla turismi ei ole vielä kovin voimakasta.

Saari on hyvin pitkälle onnistunut säilyttämään oman hindu-uskontoon perustuvan kulttuurinsa, vaikka Indonesian saarilla valtauskontona on islam. Luonto on henkeäsalpaavan kaunis porrastettuine riisipeltoineen, tulivuoret nousevat pilvien läpi, metsät ovat reheviä ja trooppisia rantoja syleilee Intian valtameren lämmin vesi. Saari on suosittu kohde myös surffaajien ja sukeltajien keskuudessa.

HOTELLIT

Jimbaran Bay Beach & Spa (3)

Jimbaran Bay Beach Resort & Spa –hotelliin on vain 15 minuutin ajomatka kansainväliseltä lentokentältä. Hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla Jimbaranin-kylässä ja kävelymatkan etäisyydeltä löydät muun muassa paikallisia ravintoloita sekä kalatorin. Laadukkaissa yksityiskohdilla maustetuissa huoneissa on myös parvekkeet, joissa rentoutua. Hotellin alueelta löytyy useita ravintoloita ja baareja vaativampaankin makuun. Esimerkiksi viidennessä kerroksessa oleva Sky Lounge, josta voit ihailla auringonlaskua drinkin äärellä sekä viininystäville oma viinibaari. Kuntosali sekä uima-altaat ovat asiakkaiden käytössä ja hotellilta on myös suora pääsy rannalle. Hotellin omassa kylpylässä mieli lepää ja keho nauttii indonesialaisista perinteitä noudattavista hoidoista.

 

Muita opastettuja sukellusmatkoja

> Sukellusmatka Indonesiassa: Bunaken ja Raja Ampat

 

---

Tämänkin matkan voimme räätälöidä sinulle tai keräämällesi ryhmälle haluamaasi ajankohtaan.

Tiedustele tarkemmin toimistoltamme.