Opastetut kiertomatkat, englanninkielinen opas / Indonesia


Sukellusmatka Maustesaarille Indonesiaan

Indonesia  
Saumlaki | Spice Islands | Sorong | Jakarta

Päiväohjelma

Tällä liveboard-matkalla Indonesiaan pääset sukeltamaan parhaille paikoille Molukkien ja Raja Ampat-saarien välillä. Veden alla voit ihastella kaikkea mikrobeista isoihin mereneläviin. Matkan aikana tutustutaan myös paikalliseen elämänmenoon ja Banda-saarten kiehtovaan historiaan.

Ensimmäisellä pysähdyksellä sukellamme Pulau Nila- saaren kahdella atollilla, Dusborghilla ja Nil Desperandumilla. Nämä atollit ovat useita tuhansia metrejä syviä ja niiden yläosat ovat kauniin korallin peitossa. Täällä voit nähdä avomeren isompia kaloja sekä myös hyvällä tuurilla esimerkiksi vasarahaita.

Täältä purjehdus jatkuu Banda-saarille, jotka ovat tunnettuja ihastuttavasta vedenalaisesta elämästään, mutta myös saarten satojen vuosien takainen historia on mielenkiintoinen. Ennen saarella taisteltiin verisestikin muskottipähkinäkaupan oikeuksista ja eduista. Halutessaan täällä on mahdollista tutustua saarella olevaan vuosisatoja vanhaan tanskalaisten rakentamaan linnoitukseen.

Merenkulku jatkuu Amiralla kohti Raja Ampat-saaria. Tutustumme täällä Misool-saarta ympäröiviin vesiin, jossa on mahdollista nähdä laaja kirjo erilaisia kaloja, kaunista korallia, mikrobeja sekä muun muassa partahaita. Täällä myös merivirtaukset ovat vahvoja. Vesistä löytyy upeita makrosukelluskohteita, kuten Fiabacet ja Gorgonian passage, jotka valloittavat upeudellaan ja saavat sydämesi sykkeen nousemaan. Luonnon monimuotoisuus tekee tästä sukelluskohteesta erityisen ja maailmankuulun. 


Esimerkki päiväohjelmasta

6.00 Snack/Aamupala
7.00 Aamusukellus
8.30-9.30 Lämmin aamupala
10.30 Aamupäiväsukellus
12.30 Lounas
14.30 Iltapäiväsukellus
18.00 Yösukellus (mahdollisesti) 
19.30 Illallinen

Jos päivän aikana pitkiä merimatkoja, on sukelluksia ainoastaan 2 päivän aikana. 

Viimeisenä päivänä 2 sukellusta ennen saapumista Sorongiin. 


 

Muita opastettuja sukellusmatkoja

> Sukellusmatkat

 

---

Tämänkin matkan voimme räätälöidä sinulle tai keräämällesi ryhmälle haluamaasi ajankohtaan.

Tiedustele tarkemmin toimistoltamme.