Opastetut kiertomatkat, suomalainen matkanjohtaja / Marokko


Marokko Karitan kanssa – Joogaa ja seikkailua!

Marokko  
Marrakech | Imlil | Agafay

Päiväohjelma

Päivä 1
Helsinki – Munchen - Marrakech. 

Saavuttuamme kuljetus hotelliimme. Lounas saavuttuamme ja aikaa rentoutua matkustuksesta. Illallinen hotellin tunnelmallisessa ravintolassa.

Päivä 2
Aloitamme aamumme kehoa herättelevällä lempeällä yin&yang-joogalla, jonka jälkeen nautimme terveellisen aamiaisen. Tänään luvassa on tutustumista hotelliin, vapaa-aikaa, taivaallisia spa-hoitoja ja chillailua.

Illan pitkä yin ja illallinen hotellissamme.

Päivä 3
Aamujoogan ja aamiaisen jälkeen lähdemme koko päivän kestävälle retkelle upeaan Atlas-vuoristoon. Tutustumme paikalliseen kyläelämään ja matkalla pysähdymme ihanassa marokkolaisessa butiikissa missä myydään mm upeita marokkolaisia värikkäitä kulhoja ja lautasia (ps. jätä tilaa laukkuihin:)), tutustumme myös puhtaan Arganöljyn valmistukseen ja myös sieltä voimme ostaa tuliaisia kotiin vietäväksi. Vuoristossa patikoimme huimissa maisemissa ja syömme lounasta upeassa Kasbahissa. Illaksi palaamme takaisin omaan paratiisiimme. Iltameditaatio ja illallinen.

Päivä 4
Aamun lempeä yin&yang-jooga. Aamiaisen jälkeen rentoutumista hotellin uima-altaalla vaikka hyvän kirjan parissa. Tänään on hammam-päivä (lisämaksullinen). Hammam on perinteinen marokkolainen "saunahoito", puhdistautumisrituaali, jossa hoidetaan niin kauneutta kuin sieluakin. Perinteisesti kylän naiset kokoontuvat Hammamiin viikottain nauramaan, juttelemaan ja viettämään sosiaalista aikaa. Hammam on kokemus, jonka jokaisen täytyy kokea ainakin kerran elämässään. Illan pitkä yin ja illallinen.

Päivä 5
Tänään vuorossa on Marrakech-päivä. Ensiksi vierailemme kuuluisassa Yves Saint Laurentin museossa sekä Majorellen upeassa puutarhassa, jossa saamme ihastella kauniita kukkia ja kasveja sekä suihkulähteitä. Siitä jatkamme lounaalle (omakustanteinen) vanhaan kaupunkiin ja pääsemme tutustumaan todelliseen Marrakechin sykkeeseen ja humuun. Ehdimme tehdä myös ostoksia. Paluu alkuillasta hotellillemme missä nautimme jälleen pitkän illallisen.

Päivä 6
Aamu alkaa auringon noustessa yhteisellä aamujoogalla, jonka jälkeen aamiainen. Tänään on hoitopäivä. Nautimme spa-hoidoista ja lekottelemme uima-altaalla laiskotellen. Lounas omassa upeassa keitaassamme. Alkuillasta kokoonnumme Karitan huoneessa ja lähdemme siitä viettämään iltaa Marrakechiin. Käymme drinkillä La Sultana -hotellin kattoterassilla (säävaraus) sekä syömme illallisen (omakustanteinen) kauniissa ravintolassa.

Päivä 7
Rauhallisen aamiaisen jälkeen sanomme haikeat hyvästit paratiisillemme ja vaihdamme paikkaa viimeiseksi yöksi. Viikon seikkailu huipentuu Agafayn aavikolle joka sijaitsee n. tunnin ajomatkan päässä Marrakechista. Kyseessä ei ole Saharan kaltainen hiekka-aavikko, mutta maisemat on silti eeppiset. Patikointiretken jälkeen saavumme kävellen majapaikkaamme jossa nautimme lounaan. Iltapäivällä rentoudumme uima-altaalla. Illan pitkä yin upeissa maisemissa keskellä aavikkoa kynttilöiden loisteessa. Illan hämärtyessä lyhdyt ja tulet syttyvät ja meille katetaan upea illallinen. Vietämme yön aavikkoleirin rauhassa.

Päivä 8
Viimeisen lomapäivämme alkaa lempeällä aamujoogalla hulppeissa maisemissa. Aamiaisen jälkeen lähdemme kohti Marrakechin lentokenttää. Keräämme talteen vielä viimeiset auringonsäteet ennen kuljetusta lentokentälle. 

Unelmat on tehty toteuttaviksi. 

– If your dreams don´t scare you, they are not big enough –


Pidätämme oikeuden matkaohjelman muutoksiin.

 

Samankaltaisia matkoja

> UUTUUS: Kenia Karitan kanssa

> UUTUUS: Italian Toscana Karitan kanssa

> Botswana ja Victorian putoukset Karitan kanssa

> Nepal Karitan kanssa
> Portugali Karitan kanssa – Joogaa ja seikkailua!

> Intian jooga- & ayurveda-retriitti – Wellness Heaven


Haluatko lisäpäiviä?

Kysy suositukset toimistoltamme.


---

Tämänkin matkan voimme räätälöidä sinulle tai keräämällesi ryhmälle haluamaasi ajankohtaan.

Tiedustele tarkemmin toimistoltamme.