Omien toiveiden mukaisesti räätälöidyt matkat / Etelä-Afrikka


Luksusmatka – Royal Portfolion ylellinen Etelä-Afrikka

Etelä-Afrikka  
Kapkaupunki | Hermanus | Franschhoek | Thornybush

Hotelliesittelyt

Kapkaupunki

The Silo Hotel
Hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla aivan V&A Waterfrontin laidalla. Jokaisessa yksilöllisesti sisustetussa huoneessa on parveke ja näkymä ilmansuunnan mukaisesti joko satamaan, Victoria & Alfred Waterfrontille tai Pöytävuorelle. Vuonna 2017 avattu hotelli on rakennettu 1920-luvun viljasiilokompleksiin, jossa sijaitsee myös Zeitz Museum of Contemporary Art Africa eli MOCA. Hotellin palveluihin kuuluvat kahvila, baari, kuntosali, kylpylä, pesulapalvelu, 24h vastaanotto sekä internetyhteys. Kattoterassilta löytyy ravintola, baari ja uima-allas.

 

Franschhoek

La Residence
Viinitarhojen ympäröimältä hotellilta näkyvää viinilaaksoa reunustaa henkeäsalpaavat vuorijonot. Yleiset tilat on sisustettu antiikkiesinein, katossa kimaltelevat kattokruunut ja maljakoissa kukkivat kauniit kukka-asetelmat. Hotellilla on oma ravintola ja tarjolla valikoima paikallisia viinejä. Hotellin palveluihin kuuluvat lisäksi uima-altaat, kylpylä, viinitarha, pesulapalvelu, internetyhteys ja kuljetukset kylän keskustaan.

 

Hermanus

Birkenhead House
Jyrkänteen päällä sijaitsevalta hotellilta on upeat näköalat Walker Baylle, jossa voi nähdä valaita sekä surffaajia aaltojen harjoilla. Huoneista löytyy minibaari ja oma parveke. Yleisten tilojen sisustus yhdistää rantatalon tunnelmaa ja ylellisyyttä. Hotellin palveluihin kuuluu ravintola, uima-allas, kylpylä, pesulapalvelu, internetyhteys ja kuljetukset kylän keskustaan. Hotellin tarjoamiin aktiviteetteihin kuuluu mm. valaiden katselu, sukellus hain kanssa, golfaus, ratsastus rannalla, vaellus, surffaus ja viinin maistelu.

 

Thornybushin yksityinen luonnonsuojelualue

Royal Malewane
Tämä luksuslodge tarjoaa majoitusta aivan Krugerin kansallispuiston reunassa yksityisellä Thornybushin suojelualueella. Sviitit ovat ilmastoituja, niissä on oma pulahdusallas terassilla ja upeat näkymät ympäröivään luontoon. Palkitun keittiön ateriat on mahdollista nauttia keskellä kaunista luontoa, nauttien paikallisista viineistä. Hotellin omassa kylpylässä voi nauttia hieronnoista, kasvohoidoista ja jalkahoidoista. Hoitojen lisäksi kylpylässä voi pulahtaa uimaan tai nauttia olosta höyryhuoneessa ja kylvyissä. Hotellin palveluihin kuuluu myös baari, kuntosali, uima-allas, safariajot asiantuntijoiden ohjaamana ja internetyhteys.

 

Haluatko matkaasi lisäpäiviä?

• Victorian putoukset 

• Rantaloma Intian valtamerella Mosambikissa, Seychelleillä, Mauritiuksella tai Malediiveillä

... Tiedustele toimistoltamme lisäpäivien hintaa ja tarkempia tietoja.