Golfmatka Espanja

Palaa matkan pääsivulle

Espanja
Peralada | Girona

Espanja on taatusti tutuin golfkohde suomalaisille. Onhan siellä käyty pelimatkoilla jo vuosikymmeniä. Vanha tuttu kohde paranee kuin laatuviini.

Maailmanluokan golfkenttiä löytyy niin etelästä Andaluciasta, kuin itärannikon Costa Blancalta ja Costa Bravalta. Madridin seutu on tuntemattomampaa aluetta monelle, mutta sieltäkin löytyy loistavaa pelattavaa.

Kataloniasta, Barcelonan pohjoispuolelta löytyy yksi Espanjan golfin helmistä; 5* Hotel Peralada Wine Spa & Golf, joka koskettaa golfarin kaikkia aisteja erinomaisella kentällään, oman tilan viineillään, viinikylpylällään, Michelin-tähden ravintolalla, ja kasinolla.  

Vuokra-auto antaa vapautta, jos vaikka joku päivä kiinnostaa lähteä kokeilemaan alueen muita kenttiä; esim Emporda, Golf de Pals, PGA Catalunya jne..

Hotel Peraladasta löytyy 64 huonetta, viinihoitoihin erikoistuva SPA, l´Olivera-ravintola, viinibaari, sisä- ja ulkouima-altaat, ja viereinen 18-reiän golfkenttä harjoitusalueineen.

Lisätietoja Peraladasta.

Pyydä ehdotus omalle Katalonian tai Espanjan golfmatkallesi!

Matkan kesto
6 päivää, perillä 5 yötä
Matkan hinta
1 490 €/hlö
alkaen hinta, kun 2 matkustaa (alkaen hinta: syys-lokakuu)
Lennot
- Finnair
Hintaan sisältyy
- Finnairin lennot veroineen
- Matkatavarat (1 laukku ja 1 golfbägi ruumaan) + 1 käsimatkatavara (max 8 kg)
- 5 yön majoituksen jaetussa 2-h huoneessa
- aamiaiset
- 4 kierrosta golfia hotellin kentällä
- 5 päivän autonvuokrauksen, keskikoko, sis vakuutukset
- Aventuran 24/7 hätäpäivystys
Hintaan ei sisälly
- Henkilökohtaiset kulut kuten tipit
- Käsittelykulu 35 €/hlö
- Tarvittavat vakuutukset
- Muu mainitsematon.
 

Espanja

Espanjan lippu

Pinta-ala
504 782 km²

Asukasluku
50 015 792 (arvio 7/2020)

Pääkaupunki
Madrid

Kieli
Espanja, katalaani, galego ja baski

Hallitusmuoto
Parlamentaarinen monarkia

Espanjan kuningaskunta eli Espanja on Lounais-Euroopassa sijaitseva valtio. Se jakaa Iberian niemimaan Portugalin ja Isolle-Britannialle kuuluvan Gibraltarin kanssa. Koillisessa rajan takana ovat Ranska ja pieni Andorran ruhtinaskunta, ja etelässä on maarajaa Marokon kanssa. Muinaiset roomalaiset valtasivat Espanjan Karthagolta toisessa puunilaissodassa, ja roomalaisten käyttämä latina on espanjan kielen pohjana. Islaminuskoiset maurit hallitsivat Espanjaa 300 vuoden ajan vuosina 700–1000. 1400-luvulla maata hallinneet pienet katoliset kuningaskunnat yhdistyivät vaiheittain vuoteen 1512 mennessä. Yhdistyneestä Espanjasta tuli mahtava siirtomaavalta. 1700-luvulla se menetti hallitsemansa ulkomaat Espanjassa ja 1800-luvulla siirtomaansa. Vuonna 1936 alkanutta sisällissotaa seurasi Francon sotilasdiktatuuri vuoteen 1975 asti.

 

Espanja - huomioitavaa

Vakuutus
Jokaisella matkalle osallistuvalla tulee olla voimassaoleva matkavakuutus, joka kattaa sairastapauksessa tai muussa vastaavassa tarpeessa terveydenhoitokulut. Tarkistathan oman vakuutuksesi voimassaolon sekä vakuutuksen peruutusturvan ehdot. 

Huomioithan matkasi erikoisluonteen ja tarkistat vakuutuksen kattavuuden myös siltä osin. Monissa kohteissa vakuutuksen tulee olla voimassa myös yli 3000 metrin korkeudessa liikuttaessa ja tällöin kattaa myös vuoristotauti.

Monilla vaellus- tai sukellusmatkoilla tarvitaan laajempi vakuutus, joka kattaa esim. sukeltamisen tai jäätiköllä liikkumisen. Tarkistathan vakuutuksesi sisällön vakuutusyhtiöstäsi.

Rokotukset
Tarkista rokotusvaatimukset terveyskeskuksestasi tai www.rokote.fi

Passi
Passin tulee olla voimassa 6 kk matkan päättymisen jälkeen.

Valuutta
Euro €

Juomavesi
Vesijohtovesi ei ole juomakelpoista.

Kaiken veden ja juoman tulee olla teollisesti pullotettua, vettä voi ostaa kaupoista ja kioskeista. Kuumennettua tai tableteilla puhdistettua vettä voi juoda.

Juomarahat
Useimmiten ravintoloissa odotetaan 10% juomarahaa.

Matkapuhelimet
Selvitä matkapuhelimesi kuuluvuus operaattoriltasi.

Ilmasto
Espanjassa on kolme ilmastovyöhykettä. Lauhkea, leuto ja kostea ilmasto on pohjoisessa, jossa tuulet puhaltaa Atlantilta. Mannermainen ilmasto Keksiosassa takaa kuumat kesät ja noin 400-600mm sadetta vuodessa. Talvi saattaa olla todella kylmä Keskiosassa. Välimeren ilmasto on eteläosassa maata jossa on leuto ja kuiva talvi ja lämmin kesä.

Matkustussesongit
Rantalomasta kiinnostuneille Espanjaan voi suunnata lähes vuodenaikaa katsomatta. Itä- ja etelärannikolta löytyy hyviä lomapaikkoja, tietenkään unohtamatta saaristoja.

Turvallisuus
Pysyttelemme matkamme aikana turvallisilla alueilla, mutta taskuvarkaudet ovat mahdollisia ja yöaikaan liikkuminen tietyillä alueilla voi olla turvatonta. Yleistä varovaisuutta kannattaa noudattaa koko matkan ajan. Kysythän ajankohtaiset tiedot matkanjohtajalta ja paikalliselta oppaalta. Lisätietoja maassa matkustamisesta saat ulkoministeriön matkustustiedotteesta. .

Ympäristöystävällinen matkailu
Yritämme toimia ekologisten periaatteiden mukaan ja kunnioittaa paikallisia ihmisiä, tapoja sekä eläimistöä kaikilla matkoillamme säästääksemme nämä elämykset myös muillekin.

Aventuran vinkit kestävään ja reilumpaan matkailuun.