Matkaillat siirtyivät digiaikaan – verkossa ennätysyleisö

Aventuran matkailtojen sarja sai jatkoa viime torstaina 7.5. huolimatta koronapandemian aiheuttamista kokoontumisrajoituksista. Koronarajoitusten keskellä meillä monilla on jo kova kaukokaipuu. Matka- ja kohde-esitelmien tuominen kotiruuduille on ratkaisumme eksotiikan ikävään. Ensimmäiseen verkossa toteutettuun tapahtumaamme ilmoittautuikin yli 300 matkailun ystävää.Ennätysyleisö kokoontui näyttöjen ääreen ympäri Suomea

Webinaarina toteutettu matkailta esitteli safarimatkan halki Tansanian kuuluisien kansallispuistojen. Matkanjohtajana ja Aventuran markkinointitiimissä toimivan Kalle Viiran valokuvat sekä matkaan liittyvät tietopaketit pitivät yleisön kiinni esityksessä puolentoista tunnin ajan. Katsojat osoittivat myös suurta aktiivisuutta, mikä puhuu verkkototeutuksen puolesta. Kommentteja ja kysymyksiä tuli illan aikana lähes 300.

"Olen viimeisen kuukauden aikana tottunut jo videopalavereihin sekä pitämään esityksiä verkon yli. Tämä oli niistä ehdottomasti mielekkäin. Koko Suomi oli edustettuna Lappia myöten, ja tämähän olikin yksi digitapahtuman tavoitteista. Osallistujista kaukaisin taisi olla Andorrasta", Kalle kommentoi.

Yleisö kertoi tapahtuman aikana järjestetyssä äänestyksessä omista safarikokemuksista; neljännes oli käynyt jo useammalla safarimatkalla ja 39 % katsojista haki tietoa ja inspiraatiota suunnitteilla olevaan safarimatkaan.

Itä-Afrikan kansallispuistot ovat tällä hetkellä tyhjillään matkailijoista, mikä tekee tilanteesta erityisen mielenkiintoisen tuleville kausille. "Juttelin ennen esitystä Keniaan ja siellä päivän lehdessä kerrottiin luonnon ottavan valtaa Masai Marassa, kuvassa norsut olivat asettuneet tyhjän hotellin alueelle. Toivottavasti pääsen ensimmäisten joukossa taas dokumentoimaan ja esittelemään aluetta elpymiskauden jälkeen", Kalle jatkaa.

Matkaillan esitys on kuvineen on katsottavissa täällä.

Webinaari alusta nauhoittaa vain esiintyjän näkymän, joka on edelleen katsottavissa tapahtuman sivuilla.


Seuraavat verkossa järjestettävät matkaillat keskiviikkoina 20.5. ja 27.5.

Seuraavat verkossa järjestettävät matkaillat pidämme vielä toukokuun aikana. Ensimmäinen järjestetään keskiviikkona 20.5. klo 18.00 alkaen ja se kertoo Nepalin vaelluksista. Kuluvan kevään vaelluskausi Nepalissa peruttiin, mutta koronasta huolimatta olemme edelleen toiveikkaina ja odotamme monien Nepalin vaellusmatkojemme toteutuvan tulevana syksynä. Myös Tansaniaan palaamme pian Kilimanjaro-illan merkeissä. Kilimanjaron matkailta alkaa ruuduilla keskiviikkona 27.5. klo 18.00. Tervetuloa mukaan! Tapahtumat ovat maksuttomia, mutta ennakkoilmoittautuminen vaaditaan.

Ilmoittaudu tästä Nepalin Mount Everestin matkailtaan, ke 20.5. klo 18.00–19.30

Ilmoittaudu tästä Tansanian Kilimanjaron matkailtaan, ke 27.5. klo 18.00–19.30
LUE LISÄÄ MAAILMAN PARHAISTA MATKAKOHTEISTA


Kattava valikoima vaellus- ja vuorimatkoja

Tutustu laajaan valikoimaamme vaelluksia ja vuorten huipulle nousuja eri puolilla maailmaa.  Suomalaisen matkanjohtajan ja korkeatasoisten palveluiden parissa vuorilla liikkuminen on turvallista ja saat matkasta kaiken irti.

Opastetut vaellus- ja vuorimatkatNäin valitset ensimmäisen vuorikiipeilykohteen

Teimme listan asioista joita ottaa huomioon kun suunnitelmissa on vuoren valloitus. Matkan vaativuus, varusteet ja ajankohdat vaihtelevat ja vaikka huipun saavuttaminen on aina yhtä upeaa, kannattaa ensimmäinen kohde valita huolella ja lähteä rohkeasti matkaan.

LUE ARTIKKELI

Siirry lounge sivuille

SEURAA AVENTURAA INSTAGRAMISSA JA PYSYT MATKASSA MUKANA