Juho Juutilainen
Matkanjohtaja Japani

Juho, japanilainen suomalainen

Tokiossa syntynyt ja lapsuutensa sekä nuoruutensa Japanissa viettänyt Juho on asunut kaiken kaikkiaan 20 vuotta elämästään Japanissa, josta suurimman osan entisen pääkaupungin Kioton ja Koben satamakaupungin ympäristössä.

Myös naapurimaa Etelä-Korea on tullut tutuksi Juhon matkoilla erityisesti sotahistorian, maukkaiden ruokien ja K-Popin kautta.

Unohtumattomat seikkailut ovat vieneet Juhoa hänen omilla reissuillaan maailman kaikille mantereille Etelä-Amerikkaa lukuunottamatta. Kolmen vuoden reppureissailun, kuukausia kestäneen kahden eri maailmanympärimatkan ja yli 40 maan intensiivimatkailukokemuksen lisäksi Juho on toiminut lukemattomille suomalais- ja japanilaisryhmille asiantuntijaoppaana ja tulkkina lukuisissa eri maissa viimeisen yli 20 vuoden aikana.

Juhon intohimona ovat valokuvaus, ihmiset, tarinat ja uusien innovaatioiden synnyttäminen, monessa mukana oleminen. Lähellä sydäntä ovat myös japanilainen kylpyläkulttuuri ja Japanin uskonnot sekä toki syötävän herkullinen japanilainen ruoka.