Combo-matka – aloituskohteessa suomalainen opas

Combo-matkoissamme yhdistyy opastetun matkan vaivattomuus ja turvallisuus sekä omatoimimatkan joustavuus ja yksilöllisyys.

Kokenut suomalainen oppaamme tutustuttaa matkailijat kohdemaan kulttuuriin ja elämään matkan alkupäivinä ja antaa parhaat vinkit jatkopäiville. Combo-matkan loppupäivät vietät englanninkielisin palveluin valitsemassasi jatkokohteessa. Toimistoltamme saat kattavasti tietoja jatkokohteiden palveluista.


KuubaHavanna + jatkokohde

Koe Kuuba nyt, kun maa on vielä aito ja eksoottinen! Salsan rytmit, 50-luvun jenkkiautot, koloniaalinen Havannan vanhakaupunki sekä sikari ja rommi.
ArgentiinaBuenos Aires + jatkokohde

Alkupäivinä tangoa, taidetta sekä ruoka- ja viinikulttuuria tyylikkäässä Buenos Airesissa. Jatkopäiviksi Iguassun putoukset ja Rio de Janeiro tai rantakohde Brasiliassa.
Kenia Kenian safari + jatkokohde

Hienot safaripäivät Nakurun ja Masai Maran suojelualueilla. Jatkokohteina valittavanasi upeita rantakohteita: Mombasa, Sansibar, Seychellit, Mauritius, Malediivit...


Tarkistamme aina combomatkojen hinnan pyytämällesi lähtöpäivälle ja toivomallasi majoitustasolla. Kun teet varauksen hyvissä ajoin varmistat parhaan mahdollisen hinnan. Huomioithan, että juhlapyhät ovat yleensä kallein aika matkustaa ja alkaen-hintoihin voi tulla reilusti lisähintaa. 


Combo-matkojen hintaan sisältyy

• Reittilennot kohteisiin ja kohteiden välillä
• Kaikki kuljetukset kohteissa
• Majoitukset, perillä 9 yötä (voit vaivattomasti varata lisäpäiviä)
• Suomalainen matkanjohtaja matkan alkupäivien ajan
• Jatkokohde englanninkielisin palveluin.