maailma
maailma
maailma bahama kuuba jamaika turks- ja caicossaaret haiti dominikaaninen-tasavalta aruba curacao trinidad-ja-tobago grenada barbados saint-vincent-ja-grenadiinit saint-lucia saint-kitts-ja-nevis dominica antigua-ja-barbuda saint-martin bonaire martinique saint-marteen

Matkat Karibianmeren saarille

Karibian alueen trooppiset saaret ovat täynnä upeaa luontoa ja kiehtovaa kulttuuria. Alueen suosituimmat matkakohteet kuten Kuuba ja Dominikaaninen tasavalta ovat jo monelle tuttuja, mutta alue on täynnä vierailun arvoisia paikkoja. Kirkkaat vedet kutsuvat sukeltajia Bahamalle, Aruba, Curacao ja Dominica ovat upeita ja saavutettavia luksus-kohteita. Kuuban kuuluisiin rytmeihin voi tutustua musiikkiin keskittyvällä erikoismatkalla ja Montego Bayn Reggae Sumfest on loistava syy suunnata Jamaikalle.

Karibialle on suositeltavaa tehdä myös laajempi kiertomatka, jonka aikana alueen historia ja saarten väliset kulttuurierot tulevat tutuksi. 


Aventuralla on suomalaisen matkanjohtajan opastamia matkoja Karibianmeren jokaiseen itsenäiseen valtioon. Tunnemme alueen erittäin hyvin, joten voimme lisäksi räätälöidä hienon matkan toiveidesi pohjalta.