Seychellit auki matkailijoille entistä vapaammin

Intian valtameressä sijaitseva Seychellien saariryhmä on yksi maailman suosituimmista hemmottelukohteista. Seychelleillä asuu 90 000 ihmistä, ja paikallisväestö on jakautunut lukuisille saarille – Afrikan pienimmän valtion 115 saaresta vajaa kolmasosa on asuttuja. 

Tällä hetkellä jo yli 60 prosenttia Seychellien asukkaista on saanut ensimmäisen rokotteensa. Maa onkin virallisesti 25.3.2021 avannut ovensa kaikille matkailijoille, joilla on esittää negatiivinen koronatestitodistus. Aiemmin voimassa olleet tiukemmat sisäiset liikkumisrajoitukset sekä matkan aikana vaadittavat testaukset on tämänhetkisen käytännön mukaan poistettu.

Seychellien saarivaltio sijaitsee päiväntasaajan eteläpuolella noin 1600 kilometriä Afrikan mantereesta itään. Ympärivuotinen lämmin sää, turkoosit vedet, vehreät luontopolut ja lukuisat valkeahiekkaiset rannat lumoavat vaativankin matkailijan. Seychellit tunnetaan kirkkaista vesistään, hienosta hiekastaan ja rauhallisista rannoistaan. Saarten erilaiset vaihtoehdot vastaavat hyvin monenlaisiin toiveisiin, ja Seychellit onkin mainio matkakohde niin yksinmatkustaville, pariskunnille kuin perheillekin.

Tutustu esimerkkimatkoihimme tai ole suoraan yhteydessä toimistollemme. Suunnitellaan yhdessä unelmien lomasi Seychelleille.