Opastetut aktiivi- ja hyvinvointimatkamme Eurooppaan

Euroopan matkailu on vapaata rokotetuille!

Koronapandemiasta toipumisen merkkipäivä oli Aventurassa torstaina 26.8.2021. Silloin lähti matkaan ensimmäinen ryhmämatkamme 1,5 vuoteen. Tämä ja toinenkin Norjan vaellusmatkaryhmämme on nyt jo palannut tyytyväisenä kotiin. Saimme ilon viedä myös Islannin poluille kaksi ryhmää – toinen oli viime viikon ihastelemassa luontoa ja patikoimassa, toinen lähtee jäätikkövaellukselle huomenna. Syyskuun 14. päivä lähtee Portugalin Sintraan hyvinvointimatkamme – sinne muuten olisi kaksi viime hetken paikkaa vapaana.

Suomalaisen matkanjohtajan opastamien aktiivi- ja hyvinvointimatkojen sesonki Euroopassa päättyy meillä syyskuuhun, juuri nyt saatuamme matkailun vasta käyntiin. Kevätsesonki käynnistyy toukokuussa. Ensi vuonna meillä on Euroopan matkoja tarjonnassa enemmän kuin koskaan. Matkat ovat varattavissa jo nyt ja suosituimmat ryhmät ovatkin täyttymässä – toimi pian ja varmistat paikkasi.

Jos räätälöity matkapaketti kiinnostaa, kannattaa muistaa, että moni Euroopan kohde on upea myös kesäkauden ulkopuolella, ja vähemmän ruuhkainen. Loppukesän aurinko lämmittää vielä lokakuussakin Etelä-Euroopassa ja nyt syyskuussa viinialueilla alkaa sadonkorjuu. Tunnemme hyvin Euroopankin kohteet ja mielellämme suunnittelemme toiveidesi mukaisen matkan jo lähiviikoille – kerro toiveesi ja teemme ehdotuksen.


OPASTETUT AKTIIVI- JA HYVINVOINTIMATKAT EUROOPPAAN