Intian1884
Opastetut vaellus- ja kiipeilymatkat, suomalainen matkanjohtaja - Matkatoimisto Aventura
 

Opastetut vaellus- ja kiipeilymatkat, suomalainen matkanjohtaja

Aventura järjestää suomalaisen matkanjohtajan opastamia vuorivaelluksia sekä huipullenousuja kaukomaailman ja Euroopan vuoristoissa. 

Vuorilla vaeltaminen on erinomainen tapa tutustua kohdemaan kulttuuriin sekä luontoon samalla matkalla. Jokainen vaellus- ja kiipeilymatkamme vie kaupunkien ja kiireen ulottumattomiin.

Matkanjohtajamme ovat kokeneita ja koulutettuja ammattilaisia, jotka opastamisen lisäksi liikkuvat itse aktiivisesti vuorilla ympäri vuoden. Tunnemme kohteittemme paikalliset vuoristo-olosuhteet ja niiden kulttuurin erittäin hyvin. Ymmärrämme huolellisen suunnittelun sekä valmistautumisen tärkeyden. Olipa kyseessä elämyksellinen patikointi tai haastava huipullenousu, matkanjohtajamme pitävät huolen siitä, että matkasi on nautittava ja turvallinen. Haluamme kannustaa ihmisiä haastamaan itsensä ja saavuttamaan tavoitteensa kannustavassa ympäristössä ja hyvässä tiimihengessä. 

Matkamme ovat suunniteltu kaikille vaelluksesta ja vuorilla liikkumisesta kiinnostuneille. Sopivan vaikeusasteen määrittelevät omat kiinnostuksen kohteet ja tavoitteet. Tervetuloa vuorille kanssamme! 

Afrikka

Opastetut aktiivimatkat, suomalainen matkanjohtaja

 

Lähi-Itä

Opastetut aktiivimatkat, suomalainen matkanjohtaja

 
 

Aasia

Opastetut aktiivimatkat, suomalainen matkanjohtaja

 

Etelä-Amerikka

Opastetut aktiivimatkat, suomalainen matkanjohtaja

 
 

Pohjois-Amerikka

Opastetut aktiivimatkat, suomalainen matkanjohtaja

 
 

Eurooppa

Opastetut aktiivimatkat, suomalainen matkanjohtaja

 

Intian valtameren saaret

Opastetut aktiivimatkat, suomalainen matkanjohtaja

 
 • Suomalaisen matkanjohtajan opastamat vaellusmatkat
   

  Suomalaisen matkanjohtajan opastamat vaellusmatkat

  Listattuna opastetut vaellusmatkat maanosittain

  Suomalaisen matkanjohtajamme opastamia vaellusmatkoja on tarjolla Himalajalle, Andeille, Kaukasukselle sekä Kilimanjarolle.

   
 • Mt. Elbrus -vaellusmatka (5 642 m)
   

  Mt. Elbrus -vaellusmatka (5 642 m)

  Euroopan korkein vuori Mt. Elbrus sijaitsee Etelä-Venäjällä, Euroopan ja Aasian maanosat toisistaan erottavassa Suur-Kaukasuksen vuorijonossa. Vuoren korkein kohta on läntinen huippu (5642m).

   
 • Mongolian vaellusmatka: Mt. Khuiten (4 374 m)
   

  Mongolian vaellusmatka: Mt. Khuiten (4 374 m)

  Tervetuloa vaellukselle, jossa on todellisen seikkailun tuntua. Matkamme suuntaa Mongolian villiin länteen, jossa Kiinan ja Venäjän rajalla nousevat jäätiköiden keskeltä Mongolian korkeimmat vuoret Mt. Khuiten (4374m), Nairandal (4180m) ja Malchin (4037m).

   
 • Georgian vaellusmatka: Mt. Kazbek (5 047 m)
   

  Georgian vaellusmatka: Mt. Kazbek (5 047 m)

  Kaukasuksen jylhät lumihuiput, vuorenrinteitä koristavat historialliset luostarit, georgialainen vieraanvaraisuus ja nousu maan tunnetuimmalle vuorelle takaavat unohtumattoman seikkailun.Vaelluksen jälkeen tutustumme Tbilisin vanhaankaupunkiin sekä maan kuuluisiin viineihin.

   
 • Nepalin vaellusmatka: Annapurna Circuit (5 416 m)
   

  Nepalin vaellusmatka: Annapurna Circuit (5 416 m)

  Annapurna Circuit on yksi maailman klassikkovaelluksista ja yksi Nepalin monipuolisimmista vaellusreiteistä. Kasvillisuus ja kulttuuri muuttuvat vaelluksen aikana hindujen asuttamasta trooppisesta vehreydestä, buddhalaisten asuttamaan Tiibetin kaltaiseen karuun ylänköerämaahan. Vaelluksen korkien...

   
 • Nepalin vaellusmatka: Annapurna Base Camp (4 135 m)
   

  Nepalin vaellusmatka: Annapurna Base Camp (4 135 m)

  Annapurna Base Camp -vaellus on yksi Nepalin kauneimmista ja monipuolisimmista vaelluksista. Se sopii kaikille, jotka kuntoilevat säännöllisesti. Vaelluksella majoitutaan vaellusmajoissa.

   
 • Everest Base Camp ja Island Peak (6 189 m)
   

  Everest Base Camp ja Island Peak (6 189 m)

  Island Peak on yksi helpoiten saavutettavista yli 6000 metrin huipuista. Ennen Island Peakia teemme akklimatisointitrekkinä vaelluksen Everestin perusleiriin. Näin olemme erittäin hyvin sopeutuneet ohueen ilmanalaan ennen huipulle nousua. Samalla pääsemme tutustumaan maailman korkeimman vuoren...

   
 • Perun Inkapolku (4 205 m)
   

  Perun Inkapolku (4 205 m)

  Koe henkeäsalpaavat Andien maisemat, inkojen pyhät rauniot ja Cuscon kulttuurintäyteinen kaupunki sekä unohtumaton Machu Picchu.

   
 • Kilimanjaron vaellusmatka (5 895 m) ja Sansibar
   

  Kilimanjaron vaellusmatka (5 895 m) ja Sansibar

  Afrikan korkein vuori Kilimanjaro sijaitsee Pohjois-Tansaniassa lähellä Kenian rajaa. Nousemme Kilimanjarolle pitkin Rongai-reittiä, jolla voi vielä vaeltaa rauhassa ilman suuria turistivirtoja. Vaelluksella mukanamme kulkevat vuorioppaiden ohella kokki ja kantajat. Vaelluksen jälkeen rentoudumme...

   
 • Annapurna Poon Hill (3 210 m)
   

  Annapurna Poon Hill (3 210 m)

  Poon Hill -vaellus on erittäin hyvä vaihtoehto ensimmäiseksi vaellukseksi Himalajalla ja sopii kaikille, jotka nauttivat luonnossa liikkumisesta. Uusittu ohjelmamme tekee tästä suosikkivaelluksesta entistäkin kattavamman. Yövymme viihtyisissä maalaiskylissä ja pääsemme tutustumaan paikallisten...

   
 • Mt. Kenya -vaellusmatka (4 985 m) ja Sansibar
   

  Mt. Kenya -vaellusmatka (4 985 m) ja Sansibar

  Yhdistä liikuntamatka ja rantaloma. Valloita 4 985 metriä korkea Mt. Kenya -vuori ja rentoudu Sansibarin tarunhohtoisilla hiekkarannoilla.

   
 • Marokon vaellusmatka: Mt. Toubkal -vaellus (4 167 m)
   

  Marokon vaellusmatka: Mt. Toubkal -vaellus (4 167 m)

  Vaellusmatka Pohjois-Afrikan korkeimmalle huipulle Mt. Toubkalille on unohtumaton kokemus. Atlas-vuoriston kauniin vaelluksen ohella pääset nauttimaan marokkolaisesta kulttuurista ja vanhojen medinoiden värikkäästä tunnelmasta.

   
 • Suomalaisen matkanjohtajan opastamat vaellusmatkat
   

  Suomalaisen matkanjohtajan opastamat vaellusmatkat

  Listattuna opastetut vaellusmatkat maanosittain

  Suomalaisen matkanjohtajamme opastamia vaellusmatkoja on tarjolla Himalajalle, Andeille, Kaukasukselle sekä Kilimanjarolle.