Afrikan safarimatkat

Safari Afrikan savanneilla on täydellinen aloitus pandemia-ajan jälkeiseksi ensimmäiseksi kaukomatkaksi. Voit ihastella eläimiä päivät omassa safariautossa ja viettää illat pienissä safarilodgeissa kohtaamatta ihmisryhmiä – halutessasi jopa kohtaamatta muita matkaajia. Suomalaisen safariasiantuntijamme opastamilla pienryhmämatkoilla vietämme lomamme omissa oloissamme. Myös omien toiveidensa mukaisesti räätälöidyillä matkoilla matkaaja saa itselleen/porukalleen oman safariauton. Jos kaipaa trooppisia rantapäiviä safarielämyksen päätteeksi, sekin onnistuu jo monissa kohteissa ja majoitus järjestyy halutessasi omassa bungalowissa tai villassa.

Myös omien toiveiden mukaisesti räätälöidyillä matkoilla matkaaja saa itselleen/porukalleen oman safariauton. Jos kaipaa trooppisia rantapäiviä safarielämyksen päätteeksi, sekin onnistuu jo monissa kohteissa ja majoitus järjestyy halutessasi omassa bungalowissa tai villassa.

Afrikka on jo laajasti auki ja turvallinen kokonaan rokotetuille. Osa valtioista tosin vaatii sekä rokotustodistuksen että negatiivisen testituloksen, mutta itse lomamatka sujuu jo kuten ennen pandemiaa. Sinun ei tarvitse näistä maahantulosäännöistä stressata, me autamme ja selvitämme kaiken tämänkin. 

Kattava valikoima suomalaisen matkanjohtajan opastamia luontomatkoja

Aventuralla on pelkästään Keniaan ja Tansaniaan toistakymmentä safarimatkavaihtoehtoa, samoin on lukuisia eteläisessä Afrikassa. Kaikilla Afrikan safarimatkoilla liikumme erityisesti safareille suunnitelluilla maastoautoilla, jotka ovat vain ryhmämme käytössä, ja majoitumme korkeatasoisiin safarilodgeihin.

Suomalaisen matkanjohtajamme opastamana pääset tutustumaan myös vaikkapa Madagaskarin lemureihin sekä Ugandan ja Ruandan vuorigorilloihin. Ja räätälöidysti vain mielikuvitus on rajana! 

Hienoja hiekkarantoja löytyy Mauritiukselta, Sansibarilta, Seychelleiltä sekä Mosambikin ja Kenian rannikolta. Upeita rantakohteita voi kätevästi yhdistää safareihin. Safaripäiviin voi hyvin yhdistää myös vaellusosuuden – kuuluisan Kilimanjaron lisäksi viemme matkaajiamme Mount Kenian, Ugandan, Etiopian ja Marokon vuoristoihin. 


AFRIKAN SAFARIMATKAT