Upea tammikuun tarjous Mauritiukselle!

Saat nyt 30% alennuksen Mauritiuksen Beachcomber-hotelleihin, kun varaus tehdään viimeistään 31.01.2020 ja matkustusaika on 01.03.-30.09.2020Mauritius tarjoaa nautiskelua, luksusta, rantaa ja golfia upeissa puitteissa


Mauritiuksella on miellyttävän lämmin ilmasto ympäri vuoden. Vaikka Mauritius on tunnettu nimenomaan rantalomakohteena, se tarjoaa myös mahtavia vuorimaisemia ja vaellusmahdollisuuksia niille, jotka haluavat vaihtelua aurinkolomalle.

Beachcomber-ketjun korkeatasoiset hotellit ovat loistava valinta Mauritiuksen majapaikaksi. Hintaan sisältyvät monipuoliset vesiurheilumahdollisuudet, kuten vesihiihto, wakeboarding, purjelautailu, sup-lautailu, pienpurjehdusveneet sekä melonta. Hintaan sisältyy yleisesti puolihoitopaketti ja osaan hotelleista on saatavissa myös all inclusive vaihtoehto.


Tarjous koskee seuraavia Beachcomber hotelleja:

  • Royal Palm
  • Dinarobin
  • Paradis
  • Trou Aux Biches
  • Shandrani

*Huom: tarjous ei ole voimassa 4.-19.4.2020


Pyydä tarjous kampanja-alennuksella!Lea Simpanen

KYSY MATKASTA - VARAA TAPAAMISAIKA

Tutustu Mauritiuksen matkoihin
Mauritiuksen lomapaketit alk. €1790

Lomakohteena Mauritius sopii matkailijalle, joka etsii lomaltaan rentoutumista, nautiskelua ja pientä luksusta. Saari sopii kohteena myös aktiiviselle lomailijalle, sillä hotellien tarjontaan kuuluu kattavat vesiurheilumahdollisuudet. Myös golfin ja tenniksen pelaajat viihtyvät Mauritiuksella.

Lue lisääMauritiuksen luksuspaketit alk. €2790

Mauritiuksen luksushotelleiksi olemme valinneet Beachcomber-ketjun 5-tähden hotellit. Hintaan sisältyvät monipuoliset vesiurheilumahdollisuudet, kuten vesihiihto, wakeboarding, purjelautailu, sup-lautailu, pienpurjehdusveneet sekä melonta.Lue lisääSiirry lounge sivuille


SEURAA AVENTURAA INSTAGRAMISSA JA PYSYT MATKASSA MUKANA