Aventura Uniikki, juuri sinulle räätälöity!

Uneksitko lomasta lämpimään tai vaellusmatkasta vuorille? Haluaisitko juuri oman aikataulusi mukaiselle ja haaveitasi vastaavalle kaukomatkalle?

Vaikka Aventura on tunnettu nimenomaan opastettujen kiertomatkojen järjestäjänä, puolet asiakkaistamme valitsee räätälöidyn kaukomatkan. Aventuran henkilökunnan kohdetuntemus on aivan Suomen huippuluokkaa. Totea se itse ja anna meidän suunnitella seuraava kaukomatkasi.

Aventura räätälöi matkan juuri toiveidesi mukaisesti ammattitaidolla ja kilpailukykyiseen hintaan. Aventuran asiakkaana pääset rakentamaan matkaasi rauhassa ja juuri kyseisen kohdemaan hyvin tuntevan matka-asiantuntijan kanssa. Alle on listattu esimerkkipaketteja – valitse niistä mieluisesi tai kerro meille toiveesi, niin pääsemme rakentamaan unelmiesi lomaa.

Huomioithan myös sen, että mikä tahansa opastetuista kiertomatkoistamme voidaan toteuttaa sinulle ja matkakumppaneillesi juuri teille sopivaan ajankohtaan räätälöitynä englanninkielisin palveluin. Kaikki kuljetukset ja opastukset järjestetään teille yksilöllisesti eli teidän ei tarvitse olla ison ryhmän osana vaan kuljette oman porukkanne kesken.

Pyydä meiltä tarjous!

Esimerkkejä Uniikki-matkoistamme


 
 

Afrikka

 
 

Lähi-Itä

 
 

Aasia

 
 
 
 

Karibian saaret

 
 
 

Oseania

 
 

Eurooppa

 
 

Intian valtameren saaret