• KIERTOMATKA
  Suuri Kolumbian kiertomatka
 • KIERTOMATKA
  Suuri eteläisen Amerikan kiertomatka
 • KIERTOMATKA
  Perun kiertomatka
 • RÄÄTÄLÖITY RISTEILYMATKA
  Quark Expeditions Ushuaia–Etelämanner
 • RÄÄTÄLÖITY LUKSUSMATKA
  Atacama, Patagonia ja Pääsiäissaari

Etelä-Amerikan suosikkikohteet

Etelä-Amerikan ehdottomia suosikkikohteita ovat Perussa sijaitsevat Machu Picchun inkarauniot, Ecuadorille kuuluvien Galápagossaarten ainutlaatuinen luonto, Chilen ja Argentiinan eteläosan Patagonia sekä Brasilian Amazonjoen ja Pantanalin ekosysteemit. Andien vuoret kiinnostavat vuorivaeltajia sekä kiipeilijöitä, vuorikohteisiimme kuuluvat mm. Cotopaxi, Chimborazo ja Aconcagua. Muita kohokohtia ovat mm. Iguassun putoukset, Argentiinan ja Chilen viinialueet, Brasilian rannat sekä monet mielenkiintoiset metropolit kuten Buenos Aires ja Rio de Janeiro. 

Aventuralla on suomalaisen matkanjohtajan opastamia kiertomatkoja Venezuelaa lukuun ottamatta jokaiseen Etelä-Amerikan valtioon. Olemme vieneet asiakkaitamme ja räätälöineet matkoja monipuolisesti läpi Etelä-Amerikan vahvalla kokemuksellamme jo yli 20 vuoden ajan. Löydä itsellesi sopiva matka tai ota yhteyttä niin autamme sinua suunnittelemaan onnistuneen matkan Etelä-Amerikkaan. Tunnemme hyvin kohteemme, olemme olleet siellä itse. 


Näille Etelä-Amerikan kiertomatkoille vielä paikkoja syksyn lähtöihin

Matkat opastaa kokenut suomalainen matkanjohtajamme, mukavan pieni ryhmäkoko


SUURI KOLUMBIAN KIERTOMATKA
01.11.–11.11.2022

Matkamme kauniiseen luonto- ja kulttuuririkkaaseen Kolumbiaan alkaa tutustumalla maan historialliseen pääkaupunkiin, Bogotaan. Aistimme kahvikulttuurin saloja maan kauneimmilla kukkuloilla Armenian alueella. Medellinin kaupunki ei jätä ketään kylmäksi. Lopuksi nautimme värikkäistä Karibianmeren rantakohteista: sympaattinen Santa Marta, Tayronan kansallispuisto, Cartagena kauniine katuineen. Kolumbialaisten ystävällisyys yllättää meidät iloisesti.

TUTUSTU MATKAANSUURI ETELÄISEN AMERIKAN KIERTOMATKA
09.11.–26.11.2022
myös 29.01.–15.02.2023

Matka kuljettaa sinut halki Etelä-Amerikan kulttuurista toiseen, Tyynenmeren tyrskyistä Atlantin aalloille. Tutustumme viiteen persoonalliseen latinovaltioon, kierrämme paljon kauniita siirtomaa-aikaisia kortteleita ja saamme kohdata niin perinteiden, ruokakulttuurin kuin nykypäivän elämänkin erot valtiosta toiseen kulkiessamme. Iguassun putousten kuohut ja Rio de Janeiron kuuluisat rannat sekä rytmit ovat hieno päätös monipuoliselle kierroksellemme.

TUTUSTU MATKAAN


PERUN KIERTOMATKA
10.11.–23.11.2022
myös 06.04.–19.04.2023 

Machu Picchun ohella matka esittelee Perun hienoimmat kohteet kahdessa viikossa: Koloniaalinen Arequipan kaupunki, maailman syvin kanjoni Colca kondorikotkineen, legendaarinen Titicacajärvi sekä upea Cuscon perinnekaupunki. Näiden huippuhetkien ohessa tutustumme ketsua- ja aymara-intiaanien värikkääseen elämänmenoon ja Andien sykähdyttävään luontoon. Tällä matkalla on myös mahdollista vaeltaa läpi kuuluisa Inkapolku Machu Picchulle. 

TUTUSTU MATKAAN

Kaikki Aventuran opastetut kiertomatkat


Esimerkkejä räätälöidyistä matkoista Etelä-Amerikkaan

Englanninkielisin palveluin


PERUN KULTTUURIKIERROS JA RISTEILY GALÁPAGOSSAARILLA

TUTUSTU MATKAANREILUSTI ECUADORISSA: INKOJEN MAILLA - JUNALLA PAHOLAISEN NENÄÄ PITKIN

TUTUSTU MATKAAN


BUENOS AIRES, IGUASSUN PUTOUKSET JA RIO DE JANEIRO

TUTUSTU MATKAAN

Esimerkkejä räätälöidyistä luksuspaketeista Etelä-Amerikkaan

Kun haluat matkaltasi vielä jotain enemmän


CHILEN LUKSUSMATKA: ATACAMA, PATAGONIA JA PÄÄSIÄISSAARI

TUTUSTU MATKAANPERUN LUKSUSMATKA: CUSCO, MACHU PICCHU JA AMAZON

TUTUSTU MATKAAN


QUARK EXPEDITIONS -RISTEILYMATKA: USHUAIA–ETELÄMANNER (OCEAN ENDEAVOUR)

TUTUSTU MATKAAN

Katso lisää: Etelä-Amerikan kiertomatkat ja räätälöityjen matkojen esimerkkejä 


Soita, laita viestiä tai tule toimistollemme suunnittelemaan ja järjestämään seuraavaa matkaasi. Palvelemme Helsingin keskustassa arkisin yhdeksästä viiteen.

...