• KIERTOMATKA
  Namibia, Botswana ja Victorian putoukset
 • KIERTOMATKA
  Kenian suursafari
 • KIERTOMATKA
  Tansanian suursafari ja Sansibar
 • KIERTOMATKA
  Länsi-Afrikan kiertomatka: Benin, Togo ja Ghana
 • VAELLUSMATKA
  Kilimanjaron vaellusmatka Rongai-reitti
 • PYÖRÄILYMATKA
  Pyöräilymatka Victorian putouksilta Kapkaupunkiin
 • RÄÄTÄLÖITY MATKA
  Marokon kulttuurikiertomatka
 • RÄÄTÄLÖITY MATKA
  Mauritiuksen rantaloma
 • RÄÄTÄLÖITY LUKSUSMATKA
  Royal Portfolion ylellinen Etelä-Afrikka
 • RÄÄTÄLÖITY LUKSUSMATKA
  Tansanian lentosafari: Tarangire, Ngorongoro ja Serengeti

Koe enemmän – lähde matkallemme Afrikkaan!

Aventuralla on suomalaisen matkanjohtajan opastamia matkoja Afrikan 54 valtiosta 30:een. Tunnemme Afrikan matkailukohteet erittäin hyvin, jo 20 vuoden kokemuksella, joten voimme myös räätälöidä hienon matkan täysin omien toiveidesi pohjalta. 

Afrikan matkailun ehdottomia kohokohtia ovat Kenian ja Tansanian safarit, valtavat Victorian putoukset sekä Madagaskarin omaperäinen luonto. Hienoja safaripäiviä pääset kokemaan myös mm. Etelä-Afrikan Krugerissa ja Botswanan Chobessa. Unohtaa ei sovi myöskään Ugandan ja Ruandan gorilla-alueita, Kapkaupungin kauneutta ja viinitiloja, Namibian hiekkadyynejä eikä vaikkapa Marrakeshin värikkyyttä tai Etiopian monimuotoista historiaa. 

Hienoja hiekkarantoja löytyy mm. Mauritiukselta, Sansibarilta, Seychelleiltä sekä Mosambikin ja Kenian rannikolta. Upeita rantakohteita voi kätevästi yhdistää safareihin. Vuorivaeltajat suuntaavat kuuluisan Kilimanjaron lisäksi kanssamme Mount Kenian, Etiopian ja Marokon vuoristoihin.

TUTUSTU AFRIKAN MATKOIHIMME

Suosituksia kiertomatkoille eteläiseen Afrikkaan

Matkat opastaa kokenut suomalainen matkanjohtajamme, ryhmäkoko mukavan pieniNAMIBIA, BOTSWANA JA VICTORIAN PUTOUKSET
28.10.–08.11.2022 ja 20.01.–31.01.2023 

Monipuolinen kiertomatkamme eteläiseen Afrikkaan alkaa luonnonkauniista Namibiasta. Pääkaupunki Windhoekin jälkeen dyynit ihastuttavat meitä maailman vanhimmalla aavikolla Namib Desertillä. Sieltä ajamme läpi vuoriston ja kanjonien Swakopmundin kaupunkiin Atlantin rannalle. Loppupäivistä nautimme Victorian putouksilla sekä Botswanan kuuluisassa Choben kansallispuistossa, joka tarjoaa upeat jokimaisemat ja ihastuttavat joessa uivat norsulaumat.

TUTUSTU MATKAANVICTORIAN PUTOUKSET, SAFARI & KAPKAUPUNKI
03.11.–14.11.2022 
ja 26.01.–06.02.2023

Matka alkaa Afrikan suurimmilta vesiputouksilta, Victorian putouksilta, joita ihastelemme sekä Sambian että Zimbabwen puolelta. Botswanan kuuluisassa Choben kansallispuistossa tutustumme suurten norsulaumojen lisäksi upeisiin jokimaisemiin. Hienosta safarielämästä pääsemme nauttimaan myös Etelä-Afrikan Pilanesbergissa. Loppupäivien kohokohtina ovat Kapkaupungin Pöytävuoren henkeäsalpaavat maisemat sekä Etelä-Afrikan hienoimmat viinialueet.

TUTUSTU MATKAANETELÄ-AFRIKAN KIERTOMATKA
06.11.–14.11.2022 
ja 29.01.–06.02.2023

Etelä-Afrikan ehdottomat kohokohdat ovat koottuna tälle yhdelle matkalle. Luvassa on unohtumaton safari Pilanesbergin kansallispuistossa kaikkine herkkuineen. Kapkaupungissa koet Pöytävuoren henkeäsalpaavat maisemat yli kaupungin, Hyväntoivonniemelle asti. Pieni ja viihtyisä Franschhoekin kaupunki on yksi Etelä-Afrikan viiniteollisuuden keskuksista. Franschhoekia pidetään myös tällä hetkellä maan kulinarismin pääkaupunkina. Kompaktia viikon mittaista matkaa voit halutessasi jatkaa vaikkapa Rovos Rail -junaosuudelle, Garden Route -maisematielle tai Krugerin safaripäiville.

TUTUSTU MATKAAN


BOTSWANAN SAFARIMATKA
03.12.–14.12.2022 
ja 13.03.–24.03.2023

Tervetuloa unohtumattomalle safarimatkalle Botswanaan! Botswanan kuuluisimpia safarikohteita ovat Okavango-joen suisto ja Moremin riistansuojelualue. Harvaan asutussa maassa kansallispuistoja sekä luonnonsuojelualueita hoidetaan hyvin ja kävijämääriä rajoitetaan. Kohteissa myös noudatetaan kestävän ja luontoa säästävän matkailun periaatteita, millä turvataan eläin- ja kasvikunnan monimuotoisuutta sekä jokaisen matkan elämyksellisyyttä. Majoitumme keskelle luonnonsuojelualueita, ja teemme mokoro-kanootti-, vene-, kävely- ja jeeppisafareita. Matkalla on täysihoito, ja illalliset nautimme usein tähtitaivaan alla.

TUTUSTU MATKAAN


Suosituksia alkuvuoden kiertomatkoille Itä- ja Länsi-Afrikkaan

Matkat opastaa kokenut suomalainen matkanjohtajamme, ryhmäkoko mukavan pieni


TANSANIAN SUURSAFARI JA SANSIBAR
20.10.–31.10.2022 (täynnä) ja 24.02.–07.03.2023 

Koemme Tansanian upeimmat suojelualueet. Aluksi nautimme Tarangiren kumpuilevista maisemista apinanleipäpuineen ja norsulaumoineen. Ngorongoron kraatterin eläinpaljouden jälkeen suuntaamme Serengetin laajoille tasangoille, josta safarimme jatkuu vielä Lake Manyaran kansallispuistoon. Liikumme tasokkailla maastoautoilla ja majoitumme korkeatasoisiin safarilodgeihin. Rantapäivät tarunhohtoisella Sansibarin saarella kruunaavat matkamme.

TUTUSTU MATKAANLÄNSI-AFRIKAN KIERTOMATKA: BENIN, TOGO JA GHANA
08.01.–17.01.2023

Länsi-Afrikka pursuaa värejä ja rytmejä. Matka kiertää alueen kauniita rannikkoalueita pitäen ajomatkat mukavan lyhyinä. Rannikko on myös kehittyneempää kuin maiden köyhät pohjoisosat. Beninissä pääsemme kokemaan Afrikan suurimpien voodoofestivaalien värikkäät juhlamenot ja tutustumaan suomalaisen Villa Karo -kulttuuriyhdistyksen toimintaan. Togossa tutustumme Togojärveen ja maan pääkaupunkiin. Päätämme matkan hemmotellen Ghanan pääkaupungin edustan luksushotellin rantatuolissa.

TUTUSTU MATKAANKENIAN SUURSAFARI
05.02.–15.02.2023

Tällä monipuolisella safarimatkalla koemme Kenian parhaat luonnonpuistot kerralla. Pääsemme ihailemaan flamingoja Nakurussa, lajirunsautta Masai Marassa, norsulaumoja Amboselissa, virtahepoja Tsavossa sekä lintupaljoutta Taita Hillsissä. Monipuolinen maisema vaihtuu savanneista aina lumihuippuisiin vuoriin ja sademetsiin. Majoitumme korkeatasoisiin safarihotelleihin ja telttalodgeihin koko matkan ajan. Matka kuljetaan alusta loppuun hyvillä safariautoilla.

TUTUSTU MATKAAN


KENIAN JA TANSANIAN SUURSAFARI
04.03.–14.03.2023

Klassisella Kenian ja Tansanian yhdistelmäsafarilla saat kokonaiskäsityksen Itä-Afrikan ainutlaatuisesta luonnosta ja kohtaat valtavan määrän eläimiä. Tutustumme kahden maan hienoimpiin ja suosituimpiin suojelualueisiin – Keniassa pääset ihailemaan Nakurun ja Masai Maran eläinpaljoutta, Tansanian puolella kohtokohtina ovat Serengetin silmänkantamattomat tasangot, Ngorongoron ainutlaatuinen kraatterielämä ja Tarangiren valtavat apinanleipäpuut. Liikumme tasokkailla maastoautoilla ja majoitumme korkeatasoisiin safarilodgeihin suosien telttalodgeja. 

TUTUSTU MATKAAN

>> Kaikki Aventuran opastetut kiertomatkat 

Suosituksia Afrikan aktiivimatkoille

Matkat opastaa kokenut suomalainen matkanjohtajamme, ryhmäkoko mukavan pieniMAROKON VAELLUSMATKA: MT. TOUBKAL (4167 M)
12.10.–20.10.2022 
ja 12.04.–20.04.2023

Vaellusmatka Pohjois-Afrikan korkeimmalle huipulle Mt. Toubkalille on unohtumaton kokemus. Atlas-vuoriston kauniin vaelluksen ohella pääset nauttimaan marokkolaisesta kulttuurista ja vanhojen medinoiden värikkäästä tunnelmasta. Reittimme kulkee hiljalleen läpi maalaiskylien huikeissa maisemissa huipentuen Toubkalille nousuun (4167m). Sekä vaellusta ennen että jälkeen meille jää aikaa tutustua Marrakeshin mielenkiintoiseen kaupunkiin.

TUTUSTU MATKAANPYÖRÄILYMATKA VICTORIAN PUTOUKSILTA KAPKAUPUNKIIN
01.11.–23.11.2022

Tartu tilaisuuteen lähteä ainutlaatuiselle pyöräilymatkalle halki eteläisen Afrikan, Victorian putouksilta aina Kapkaupunkiin asti. Kolmen viikon aikana matkaa pyörän selässä kertyy yhteensä 1 160 kilometriä. Loput matkasta kuljemme päivittäin huoltoauton kyydissä. Pitkä matka taittuu turvallisesti ja vaivattomasti kokeneen suomalaisen matkanjohtajamme opastamana sekä paikallisen opas- ja huoltotiimin avustamana. Haasta itsesi ja koe Afrikka ennennäkemättömällä tavalla!

TUTUSTU MATKAAN


KILIMANJARON VAELLUSMATKA RONGAI-REITTI (5 895 M)
13.10.–21.10.2022 (täynnä)
17.02.–25.02.2023

Afrikan korkein vuori Kilimanjaro sijaitsee Pohjois-Tansaniassa lähellä Kenian rajaa. Ajamme Nairobista Tansanian rajalle, josta alkaa vaellus. Nousemme Kilimanjarolle pitkin Rongai-reittiä, jolla voi vielä vaeltaa rauhassa ilman suuria turistivirtoja. Rongai-reitti on paitsi kaunis myös hyvin palkitseva – Kilimanjaro näkyy edessämme koko nousun ajan. Vaelluksella mukanamme kulkevat suomalaisen matkanjohtajan ja paikallisten vuorioppaiden ohella kokki ja kantajat.

TUTUSTU MATKAAN


Yksilöllisesti räätälöityjen matkojen esimerkkipaketteja Afrikkaan

Matkat englanninkielisin palveluin, kun haluat olla vain itseksesi tai omassa porukassaETELÄ-AFRIKKA: KAPKAUPUNKI, VIINITILAT JA SAFARI

TUTUSTU MATKAANMAROKON KULTTUURIKIERTOMATKA

TUTUSTU MATKAAN


MAURITIUKSEN RANTALOMA

TUTUSTU MATKAAN

Katso lisää: Räätälöityjen matkapakettien esimerkkejä Afrikkaan


Uniikkien Afrikan luksusmatkojen esimerkkipaketteja

Kun haluat matkaltasi vielä jotain enemmänLUKSUSMATKA – ROYAL PORTFOLION YLELLINEN ETELÄ-AFRIKKA

TUTUSTU MATKAANLUKSUSMATKA – BOTSWANA JA VICTORIAN PUTOUKSET 

TUTUSTU MATKAAN


LUKSUSMATKA – TANSANIAN LENTOSAFARI: TARANGIRE, NGORONGORO JA SERENGETI

TUTUSTU MATKAAN

Katso lisää: Luksusmatkojen esimerkkejä eri puolille maailmaa 


Soita, laita viestiä tai tule toimistollemme suunnittelemaan ja järjestämään seuraavaa matkaasi. Palvelemme Helsingin keskustassa arkisin yhdeksästä viiteen.

...