• SARAFI JA RANTA
  Sansibar, Tansania
 • VAELLUSMATKAUUTUUS
  Senjan saari, Pohjois-Norja
 • SAFARIMATKAUUTUUS
  Botswana
 • KULTTUURIMATKAUUTUUS
  Skotlanti

Terveisiä Tansaniasta!

Terveiset Tansaniasta, Sansibarin saarelta! Kirjoitan tätä uutiskirjettä terassillani aamupalahedelmiä nauttiessa ja kahvia siemaillessa. Takana upeat safaripäivät Tarangiressa ja Ngorongorossa. Ehti tulla jo ikävä tätä kaikkea: kohtaamisia eläinten kanssa, nauravia kasvoja ja tervehdyksiä kielellä, jota ymmärrän vain pintapuolisesti. Irtiottoa omasta arjesta. Ja tietysti myös palmuja, turkoosia merta ja pitkiä aamukävelyjä valkoisilla rannoilla.

– Tero, 2. helmikuuta 2022, Zawadi Hotel, Zanzibar 

Olisiko sinunkin aika lähteä lomalle?

Aventuralla oli asiakkaita tammikuussa ympäri maailman: Tansaniassa safareilla ja Sansibarin rannoilla, Keniassa, Beninissä, Seychellien ja Malediivien saarilla, Sri Lankassa, Thaimaassa, Yhdysvalloissa, Costa Ricassa, Argentiinassa, Dubaissa sekä eteläisessä Euroopassa.

Matkailun rajoitteet väistyvät maailmalla nyt vauhdilla. Esimerkiksi Tansaniassa elämä on palautunut jo hyvinkin normaaliksi ja matkailijat saavat lomailla jälleen vapaasti kuten ennenkin. Helmikuun ensimmäisellä viikolla maahantulon vapautuksista tiedottivat myös Thaimaa, Filippiinit sekä Indonesian Bali. Kysy meiltä, me Aventuran toimistolla tiedämme säännöt ja rajoitteet.

Keväällä, syksyllä, ensi vuonna? Varaa nyt!

Opastettujen kierto- ja aktiivimatkojen osalta olemme julkaisseet tuotantoamme jo vuoden 2023 loppuun, joten lähilähtöjen lisäksi voit lyödä lukkoon myös pitkän tähtäimen matkasuunnitelmasi. Suunnittelemme ja tuotamme jatkuvasti uutta: alla kolme uunituoretta suomalaisen matkanjohtajan opastamaa matkaa – tutustu! 

Kolme täysin erilaista uutuusmatkaa


BOTSWANAN SAFARIMATKA

Kohteemme ovat Okavango-joen suisto ja Moremin riistansuojelualue. Harvaan asutussa maassa kansallispuistoja sekä luonnonsuojelualueita hoidetaan hyvin. Teemme kanootti-, vene-, kävely- ja jeeppisafareita. Majoitumme täysihoidolla keskelle luonnonsuojelualueita. Illalliset nautimme usein tähtitaivaan alla.

Ensimmäinen matka-ajankohta:
22.03.–02.04.2022

TUTUSTU MATKAANPOHJOIS-NORJAN VAELLUSMATKA: SENJAN SAARI

Norjan toiseksi suurin saari Senja tarjoaa mahtavat puitteet luontoseikkailulle. Vaellamme läpi ruskan vähemmän kuljettua "Senja på Langs" -vaelluspolkua. Yövymme teltoissa toinen toistaan kauniimmissa leiripaikoissa.

Ensimmäinen matka-ajankohta:
05.09.–11.09.2022

TUTUSTU MATKAANVISKIMATKA SKOTLANTIIN 

Matka johdattaa sinut viskin maistelun saloihin asiantuntijan johdolla. Tarjolla on hyvän ruoan lisäksi maan parhaita viskejä, melontaa Spey-joella ja kauniita Ylämaan maisemia. Matkanjohtajana toimii viskimies Jyri Pylkkänen ja paikallisena oppaana erittäin kokenut ja arvostettu viskiasiantuntija Mitch Bechard.

Ensimmäinen matka-ajankohta:
25.05.–28.05.2022 

TUTUSTU MATKAAN

...

Aventura Lounge – hyvää lukemista kaukomatkaajalle

TAKAISIN LOUNGEEN