• KEVÄÄN JA KESÄN KOHDESUOSITUS
  Karibianmeren saaret
 • KEVÄT-KESÄN LOMASUOSITUS
  Kenian ja Tansanian safarit
 • KOHDESUOSITUS
  Malediivit
 • KIERTOMATKASUOSITUS KESÄ 2022
  Valasretkiä ja valkoista hiekkaa, Mosambik
 • KIERTOMATKASUOSITUS KESÄ 2022
  Peru, Inkojen poluilla
 • AKTIIVIMATKASUOSITUS KESÄ 2022
  Norjan vaellusmatka, Romsdal
 • AKTIIVIMATKASUOSITUS KESÄ 2022
  Melonta- ja vaellusmatka, Grönlanti

Missä loppukevään ja kesän kelit parhaimmillaan? Mihin pääsee ilman koronatestejä?

Oletko jo ehtinyt miettiä, minne haluaisit lomallasi lähteä? Lämpöä Suomeen odotellessa kannattaa muistaa, että moni kaukomaan kohde on kevätkesällä ja alkukesästä parhaimmillaan. Maailma on vihdoin auki – koronarajoitteiden puolesta on jo helpompi listata ne valtiot, joihin vielä on rajoitteita kuin valtioita, joista ne ovat poistettu. Muuta maailmaa enemmän on vielä rajoitteita Aasian ja Oseanian maissa. Aasian suosikkikohteista Thaimaa ja Bali vaativat vielä negatiivisen koronatodistuksen. Pääsääntöisesti matkailu on onneksi jo hyvin vapaata.


KARIBIANMEREN SAARET 

Karibianmeren kohteet ovat keleiltään parhaimmillaan juuri nyt. Eteläisemmän Karibianmeren saaret mm. Aruba, Bonaire ja Curaçao ovat ympärivuotisesti täydellisiä rantalomailuun. Pohjoisemmilla saarilla talven viileämpien kuukausien ja syyskesän sateisemman jakson välissä nämä kevätviikot ja alkukesä on kelien puolesta paras mahdollinen! Olisiko nyt aika lähteä Jamaikan tai Dominikaanisen tasavallan pitkille hiekkarannoille tai golfviheriöille? Vai Saint Lucian, Barbadoksen tai vaikka Grenadiinien saarten tyylikkääseen rantahotelliin? Dominican saari on luontomatkaajan unelma – siellä pääset patikoimaan tulivuoren rinteille ja pulahtamaan kuumiin luonnon lähteisiin. Ja Kuuba on upean uniikki kulttuurikohde! 

KARIBIANMEREN SAARETINKAKULTTUURI BOLIVIASSA, PERUSSA JA ECUADORISSA

Etelä-Amerikan Andeilla helmi–maaliskuun sateet ovat päättyneet, kesäkuukausina taivas on siellä sinisimmillään. Oisko nyt aika toteuttaa haave inkapolkuvaelluksesta Machu Picchulle tai visiitistä Titicacajärvelle? Andien lomaan voit yhdistää myös Galapagosin luontopäivät, jos innostut tekemään pidemmän kaukomatkan kesälomallasi.

TUTUSTU MATKAESIMERKKEIHIN


undefined

TANSANIAN JA KENIAN UNOHTUMATTOMAT SAFARIMATKAT

Herääminen savannin eläinten ääniin… Tänä vuonna jotain aivan muuta kuin perinteinen kesäloma! Kenian ja Tansanian safarialueilla kesäkuukaudet ovat upeita. Huhti–toukokuun sateiden jäljiltä savannin ruoho on vehreämpää ja ravinteikkaampaa kuin muun osan vuodesta. Tähän ajankohtaan monet lajit ajoittavat pienokaistensa syntymän.

TUTUSTU MATKAESIMERKKEIHINSANSIBAR, SEYCHELLIT JA MALEDIIVIT

Kun Intian valtameren saarikohteet Sansibar, Seychellit, Mauritius ja Malediivit lopettivat koronatestivaatimuksen, on taas helppo tehdä useamman valtion matka vaikkapa yhdistämällä safariloma ja rantapäivät. Kenian ja Tansanian safaripäivien jälkeen on vain lyhyt ja suora lento Sansibarille tai Seychelleille. Malediivien rantalomaan voi yhdistää Sri Lankan luonnon ja kulttuurin. 

TUTUSTU MATKAESIMERKKEIHINYHDYSVALLAT JA KANADA

Kuten Eurooppa ovat myös Yhdysvallat ja Kanada kaupunkilomailulle parhaimmillaan huhtikuusta alkusyksyyn. Finnair uudistaa kaukolentojensa matkustamot 2022–2023 aikana. Liput uudistettujen koneiden ensimmäisille reiteille ja lennoille 11.5.2022 alkaen ovat nyt myynnissä. Kesällä pääset Finnairin suorilla lennoilla New Yorkiin, Chicagoon ja Los Angelesiin sekä uutuuskohteisiin Dallasiin ja Seattleen. Ensi talvikaudella myös Miamiin.

TUTUSTU MATKAESIMERKKEIHIN


Kesän 2022 kiertomatkasuositukset

Ryhmäkokomme ovat miellyttävän pieniä ja suomalaiset matkanjohtajamme ovat kokeneita matkailun ammattilaisia. Oman matkanjohtajamme ohella matkaajia palvelevat luotettavat paikallisoppaat. Aitoja kohtaamisia ja uskomattomia elämyksiä. Kiertomatkoillamme koet jotain enemmän kuin uskoitkaan.


KENIAN KIERTOMATKA SUURSAFARI JA ETELÄ-MOMBASA
03.07.–16.07.2022

TUTUSTU MATKAANUUTUUS: MOSAMBIKIN KIERTOMATKA VALASRETKIÄ JA VALKOISTA HIEKKAA
28.7.–08.08.2022

TUTUSTU MATKAANSUURI PERUN KIERTOMATKA 
21.08.–03.09.2022

TUTUSTU MATKAAN


Kesän 2022 vaellusmatkasuositukset

Aventuralla on jo yli 20 vuoden kokemus opastettujen aktiivimatkojen järjestämisestä. Aventuran suomalaisten matkanjohtajien opastamat vaellus- ja kiipeilymatkat ovat suunniteltu kaikille vaelluksesta ja vuorilla liikkumisesta kiinnostuneille matkailijoille. Olemme apunasi ensimmäisestä yhteydenotosta alkaen. Tarjoamme käyttöösi kokeneiden ja koulutettujen ammattilaisten asiantuntemuksen harjoittelusta toteutukseen.


MELONTA- JA VAELLUSMATKA GRÖNLANNISSA
08.08.–17.08.2022 ja 15.08.–24.08.2022

TUTUSTU MATKAANNORJAN VAELLUSMATKA, ROMSDAL
31.08.–04.09.2022

TUTUSTU MATKAANPERUN VAELLUSMATKA, INKOJEN POLUILLA
31.08.–04.09.2022

TUTUSTU MATKAAN


Kesän 2022 hyvinvointimatkoja

Suomalaisen matkanjohtajamme opastamat hyvinvointimatkat ovat yhdistelmä lempeää joogaa, kokonaisvaltaista hyvinvointia, spa-hoitoja, seikkailuntäyteisiä retkiä ja pitkiä illallisia. Nautimme elämästä ja hyvästä seurasta. Et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta.


HYVINVOINTIMATKA ITALIAN TOSCANASSA
03.06.–08.06.2022

TUTUSTU MATKAANPORTUGALI, JOOGAA JA SEIKKAILUA
16.08.–21.08.2022

TUTUSTU MATKAANRANSKAN RETRIITTI HAPPY HAMLETISSA
29.08.–03.09.2022

TUTUSTU MATKAAN

Soita, laita viestiä tai tule paikan päälle toimistollemme suunnittelemaan seuraavaa matkaasi. Toimistomme on aivan Helsingin keskustassa, palvelemme ma–pe klo 09–17.

Seuraa Aventuraa:

Facebook    Instagram   Uutiskirje

Aventura Lounge – hyvää lukemista kaukomatkaajalle

PALAA LOUNGEN ALKUUN