• KIERTOMATKASUOSITUS KESÄ 2022
  Suursafari ja Etelä-Mombasa, Kenia
 • HYVINVOINTIMATKASUOSITUS KESÄ 2022
  Toscana, Italia
 • KESÄ 2022
  Pohjois-Amerikka
 • HÄÄMATKAT JA HEMMOTTELULOMAT KESÄ 2022
  Intian valtameren saaret
 • KIERTOMATKASUOSITUS KESÄ 2022
  Valasretkiä ja valkoista hiekkaa, Mosambik
 • KIERTOMATKASUOSITUS KESÄ 2022
  Peru, Inkojen poluilla

Kesälomalla Eurooppaan vai kaukomaille?

Tänä vuonna näyttää moni valitsevan kotimaan mökkiloman sijaan lomamatkan Eurooppaan, ja yhä useampi suuntaa kaukokohteeseen. Miten sinä ajattelit kesälomasi viettää?

Nyt matkallelähtö on taas vaivatonta 

Eri valtioiden maahantulohelpotuksia on ilmoitettu nyt viikoittain. Aasian matkakohteiden avautuminen jatkuu: Vietnam sallii nyt maahantulon ilman karanteenia ja Thaimaa helpotti entisestään matkustussäädöksiään. Myös Australia avasi rajojaan matkailulle. Afrikan suositut matkailukohteet ovat olleet ji pidempään auki testien kautta, nyt osaan eteläisen Afrikan valtioista täysin rokotetut pääsevät jo ilman testejä. Myöskään moni Keski-Amerikan ja Karibianmeren valtio ei vaadi testejä matkailijoilta. Nyt maaliskuun toisella viikolla myös Malediivit, Sri Lanka, Nepal ja Kenia ilmoittivat sallivansa matkaajien maahantulon kokonaan ilman koronatestejä. Vihdoin maailma on auki.

Minne sinä haluaisit suunnata lomallasi?


KESÄN HÄÄMATKAT JA HEMMOTTELULOMAT

Romanttisia suosikkikohteita niin hääpareille kuin kaikille pariskunnille ovat mm. Intian valtameren saaret Mauritius, Sansibar, Seychellit ja Malediivit. Hemmotteluloma rannalla, romanttinen aktiiviloma sukelluksen tai vaelluksen parissa... unohtumaton safarimatka. Mitä ikinä haluatte, me Aventurassa osaamme toteuttaa unelmalomanne toiveidenne mukaisesti.

KAHDEN KESKENATLANTIN YLI FINNAIRIN UUDISTETUILLA KONEILLA

Finnair tekee matkustamoihinsa suuria uudistuksia. Kaukolentojen economy- ja businessluokkien uudistamisen lisäksi avataan uusi premium economy -matkustusluokka. Lennot uudistetuilla koneilla alkavat 11.5.2022. Loppukevät ja alkukesä ennen paikallisten omaa lomakautta on erinomainen aika vierailla Yhdysvaltojen suurissa kaupungeissa ja Kanadassa.

POHJOIS-AMERIKKA


SUOMALAISEN HYVINVOINTI- JA JOOGAOHJAAJAN OPASTAMAT HYVINVOINTIMATKAT

Tulevan kesän hyvinvointimatkojen kohteita ovat Italian Toscana, Portugalin Sintra ja Lounais-Ranskan maaseutu. Hyvinvointimatkojen ensi syksyn ja talven kaukokohteita ovat Nepal, Marokko, Kenia, Sri Lanka, Malediivit, Intia ja Botswana. Matkat sopivat seikkailusta, luonnosta ja hyvästä ruuasta pitäville. It's all about balance!

HYVINVOINTIMATKAT

Kesän 2022 kiertomatkasuositukset

Suomalaisen matkanjohtajamme opastamat kiertomatkat kaukokohteisiin


KENIAN KIERTOMATKA SUURSAFARI JA ETELÄ-MOMBASA
03.07.–16.07.2022

TUTUSTU MATKAANUUTUUS: MOSAMBIKIN KIERTOMATKA VALASRETKIÄ JA VALKOISTA HIEKKAA
28.7.–08.08.2022

TUTUSTU MATKAANPERUN KIERTOMATKA INKOJEN POLUILLA
21.08.–03.09.2022

TUTUSTU MATKAAN


Soita, laita viestiä tai tule paikan päälle toimistollemme suunnittelemaan ja järjestämään seuraavaa matkaasi. Toimistomme on aivan Helsingin keskustassa, palvelemme ma–pe klo 09–17.

...

Aventura Lounge – hyvää lukemista kaukomatkaajalle

PALAA LOUNGEN ALKUUN