• AKTIIVIMATKASUOSITUS KESÄ 2022
  Melonta- ja vaellusmatka, Grönlanti
 • KIERTOMATKASUOSITUS KESÄ 2022
  Valasretkiä ja valkoista hiekkaa, Mosambik
 • KOHDESUOSITUS
  Malediivit
 • KIERTOMATKASUOSITUS KESÄ 2022
  Peru, Inkojen poluilla
 • AKTIIVIMATKASUOSITUS KESÄ 2022
  Norjan vaellusmatka, Romsdal
 • KOHDESUOSITUS
  Bali
 • KIERTOMATKASUOSITUS KESÄ 2022
  Suursafari ja Etelä-Mombasa, Kenia
 • AKTIIVIMATKASUOSITUS KESÄ 2022
  Marokon vaellusmatka, Mt. Toubkal

Lisää kaukomaita auennut matkaajille – ja yhä useampi valtio poistanut testivaatimukset kokonaan

Viime kirjeessä kerroimme, että Vietnam, Thaimaa, Australia, Malediivit ja Sri Lanka helpottivat matkaajien maahantuloa. Tämän jälkeen useat matkailijoiden suosikkivaltiot ovat poistaneet kokonaan koronatestien vaatimuksen maahan saapuvilta. Näitä uusia testittömän maahantulon valtioita ovat Malediivien ja Sri Lankan ohella mm. Kenia, Tansania, Seychellit ja Mauritius, uusimpana kyseisen ilmoituksen antoi 23.3. Etelä-Afrikka. Useassa Karibianmeren ja latinalaisen Amerikan valtiossa vaatimus koronatestistä on poistunut jo aiemmin. Lisäksi Indonesia laajensi vihdoin listaa valtioista, joista sallitaan saapuminen Balille. Nyt myös suomalaiset pääsevät ilman karanteenia Balin lomalle.

Sinun ei tarvitse näistä maahantulosäännöistä itseäsi liikaa stressata, me tunnemme säännöt, autamme ja selvitämme kaiken tämän puolestasi.

Minne haluisit lähteä? Kerro meille toiveesi, annamme osuvat, juuri sinulle sopivat suositukset!


Kansallispuistojen eläimet, safaripäivät savanneilla sekä kauniit hiekkarannat ovat monen matkaajan haaveissa. Samoin nousu Mt. Kenyalle tai aivan Kenian rajalla sijaitsevalle Kilimanjarolle ovat aktiivimatkaajien unelmissa. Voit helposti yhdistää vaikka kaikki nämä kolme teemaa yhdellä lomalla. Kenian päiviisi voit myös yhdistää muitakin Afrikan kohteita kuten naapurimaa Tansanian safarialueet, Kilimanjaron ja/tai Sansibarin rannat. Kerro toiveesi, rakennamme unelmiesi loman. 

aventuran KENIAN MATKAT


Aventuralla on ohjelmistossaan myös kattava valikoima kokeneiden suomalaisten matkanjohtajien opastamia safari- ja luontomatkoja – pelkästään Keniaan ja Tansaniaan on toistakymmentä erilaista safarimatkavaihtoehtoa, samoin on lukuisia eteläisessä Afrikassa. 

AFRIKAN SAFARIMATKAT


 

Kun etsit lomaltasi lepoa ja rauhoittumista, rauhaa ja romantiikkaa, on Malediivit tähän erinomainen kohde. Valkoiset hiekkarannat ja kristallinkirkkaat vedet hotellisaarten ympärillä täyttävät vaativimmankin rantalomailijan toiveet. Tyylikkäiden hotellien ja palmurantojen lisäksi Malediivit tarjoaa mainiot mahdollisuudet sukeltajille, joille voimme järjestää paikan joko venesafarilta tai valita hotellisaaren, jonka ympärillä löytyy juuri ne parhaat sukelluskohteet.

Malediivien rantapäiviin voit halutessasi yhdistää läheisen Sri Lankan luonnon ja kulttuurin.

MALEDIIVIT – TUTUSTU


 

Bali on kauniiden hiekkarantojen ja vehreiden kukkuloiden upea lomasaari. Balilla matkailu on vaivatonta – on korkeatasoisia hotelleja, erittäin vieraanvarainen palvelukulttuuri ja paljon aktiviteettimahdollisuuksia sukelluksesta surfaukseen, joogasta vaelluksiin. Pitkiä rantoja arvostaville sopii etelärannikko, riisitasanteiden Ubud houkuttaa rauhaa hakevia, pohjoisrannikon kirkkaat vedet vetävät puoleensa sukeltajia.

Balin päiviin on helppo yhdistää naapurisaari Lombok, venematkan päässä sijaitsevan Gilin saariryhmän pikkusaaret tai vaikka Singapore. 

BALI – TUTUSTU


Kesän 2022 kiertomatkasuositukset

Suomalaisen matkanjohtajamme opastamat kiertomatkat kaukokohteisiin


KENIAN KIERTOMATKA SUURSAFARI JA ETELÄ-MOMBASA
03.07.–16.07.2022

TUTUSTU MATKAANUUTUUS: MOSAMBIKIN KIERTOMATKA VALASRETKIÄ JA VALKOISTA HIEKKAA
28.7.–08.08.2022

TUTUSTU MATKAANPERUN KIERTOMATKA INKOJEN POLUILLA
21.08.–03.09.2022

TUTUSTU MATKAAN


Kesän 2022 aktiivimatkasuositukset

Suomalaisen matkanjohtajamme opastamat aktiivimatkat


MAROKON VAELLUSMATKA, MT. TOUBKAL (4167M)
13.04.–21.04.2022 ja 12.10.–20.10.2022

TUTUSTU MATKAANMELONTA- JA VAELLUSMATKA GRÖNLANNISSA
08.08.–17.08.2022 ja 15.08.–24.08.2022

TUTUSTU MATKAANNORJAN VAELLUSMATKA, ROMSDAL
31.08.–04.09.2022

TUTUSTU MATKAAN


Soita, laita viestiä tai tule paikan päälle toimistollemme suunnittelemaan seuraavaa matkaasi. Toimistomme on aivan Helsingin keskustassa, palvelemme ma–pe klo 09–17.

Seuraa Aventuraa:

Facebook    Instagram   Uutiskirje

...

Aventura Lounge – hyvää lukemista kaukomatkaajalle

PALAA LOUNGEN ALKUUN