• KIERTOMATKA, SUOMALAINEN MATKANJOHTAJA
  Botswanan-safari
 • KIERTOMATKA, SUOMALAINEN MATKANJOHTAJA
  Costa Rica, vehreän viidakon maa
 • MATKAKOHTEENA
  Bali
 • MATKALAHJAKORTTI KUUSEN ALLE
  Anna lahjaksi elämyksiä

Ensi vuonna kaukokohteisiin!

Kiinnostavatko kaukomaat? Vuosien 23 ja 24 matkojen suunnittelu kannattaa aloittaa jo hyvissä ajoin. Ensi keväälle on tarjolla esimerkiksi upeita kohteita savanneilla (Botswana), sademetsissä (Costa Rica) ja saarilla (Bali, Indonesia). Teemme matkaunelmistasi totta!

Koe eteläisen Afrikan luonnon ihmeet – lähde Botswanan-safarimatkalle!

Unohtumaton safarielämys odottaa: seikkaile mukanamme ainutlaatuisesta ympäristöstään ja villieläimistään tunnetussa Botswanassa! 

Matkan aikana yövymme Desert & Deltan upeissa lodgeissa. Tämä kestäviin arvoihin sitoutunut yhteistyökumppanimme tekee alueellaan valtavasti työtä paikallisyhteisöjen hyvinvoinnin edistämiseksi sekä ympäröivän luonnon monimuotoisuuden säilyttämiseksi. 

Majapaikkamme sijaitsevat keskellä luonnonsuojelualueita, ja sieltä käsin teemme safareita niin mokoro-kanooteilla, veneillä, jeepin kyydissä kuin kävellenkin. Illalliset nautimme usein tunnelmallisesti tähtitaivaan alla. 

TUTUSTU MATKAAN TARKEMMINAisti Costa Rican trooppinen vehreys

Costa Ricaa on tituleerattu ekologisen matkailun kärkimaaksi, eikä syyttä. Maalis- ja huhtikuussa starttaavat matkamme vievät sinut lukuisien erilaisten ekosysteemien halki toinen toistaan monimuotoisempiin luontokohteisiin. 

Kiertomatkamme kulkee Selva Bananiton ikimetsän uumenista kanaaleistaan tuttuun Tortugueron kansallispuistoon. Matkan varrella ihailemme majesteettisia tulivuoria ja pääsemme rentoutumaan kuumissa lähteissä. Monteverden pilvimetsässä ja Los Quetzalesin kansallispuistossa nautimme mystisen luonnon vehreydestä ja bongaamme toivottavasti harvinaisen quetzal-linnunkin.

Tämä on unelmamatka luonnonystävälle – matkan kohteet ja majoitukset on valittu kestävän matkailun periaatteita kunnioittaen. 

KATSO TARKEMPI MATKAOHJELMA Rentoudu Balin seesteisessä Amedissa

Balin itärannikolla, tulivuoren kupeessa sijaitseva Amed on mustine hiekkoineen ja huikeine maisemineen erinomainen kohde rauhalliselle lomamatkalle. Tässä Balin-terveiset Marko ja Kristiina Kytöharjun omistamasta The Griya Villas and Spasta: 

“Toivotamme suomalaiset matkailijat lämpimästi tervetulleiksi Amediin, Balin kauneimmalle ja autenttisimmalle alueelle! Kaikissa villoissamme on panoraamanäkymät Balinmerelle ja ympäröiville vuorille.

Sitoutumisemme muovittomuuteen ja ekologinen lähestymistapamme vaikuttavat alueen suurimman voimavaran, koralliriuttojen, säilymiseen. Haluamme varmistaa, että niistä olisi iloa snorklaajille ja sukeltajille myös tulevaisuudessa.” 

Me Aventuralla voimme räätälöidä sinulle toivomasi reissun Balille – ota yhteyttä! 

TUTUSTU BALIN-MATKOIHIMME


Matkalahjakortti – joulun mieluisin paketti!

Anna läheisellesi lahjaksi elämyksiä ja toteutuneita matkaunelmia: Aventuran matkalahjakortilla se onnistuu! Lahjakortti on suorastaan täydellinen lahja pukinkonttiin; saat sen haluamallesi summalle, ja se on voimassa kahden vuoden ajan. 

LUE LISÄÄ

Matkakuumeista joulunodotusta Aventura-tiimiltä!

...