• MATKASUOSITUS KESÄ 2022
  Hyvinvointimatka Portugali
 • MATKASUOSITUS KESÄ 2022
  Hyvinvointimatka Italia
 • KIERTOMATKASUOSITUS KESÄ 2022
  Valasretkiä ja valkoista hiekkaa, Mosambik
 • KIERTOMATKASUOSITUS SYKSY 2022
  Suuri Kolumbian kiertomatka
 • RÄÄTÄLÖIDYT AFRIKAN SAFARIT
  Tansania
 • MATKASUOSITUS KESÄ 2022
  Ranskan retriitti Happy Hamletissa
 • KIERTOMATKASUOSITUS SYKSY 2022
  Namibia, Botswana ja Victorian putoukset

Suomalaisen matkanjohtajamme opastamat hyvinvointimatkat

Matkat ovat yhdistelmä lempeää joogaa, kokonaisvaltaista hyvinvointia, spa-hoitoja, seikkailuntäyteisiä retkiä ja pitkiä illallisia. Et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta. Nautimme elämästä ja hyvästä seurasta. Luvassa on terveellistä ja herkullista ruokaa, halutessasi myös lasi viiniä. It's all about balance! 

Joogaamme maailman upeimmissa paikoissa luonnon keskellä ja seikkailemme päiväretkillä rennolla meiningillä. Hyvinvointimatkan tavoitteena on selkeyttää omaa polkua ja omia unelmia, tarkastella omia arvoja ja omaa suhdetta luontoon. Oppia nauttimaan elämästä täysillä.

Olemme suunnitelleet hyvinvointimatkamme yhdessä Karita Aaltosen kanssa. Karita on joogaopettaja ja hyvinvointikouluttaja. Hänen missionsa on tsempata ja auttaa ihmisiä voimaan hyvin ja ottamaan itse vastuu omasta hyvinvoinnista. Karita myös toimii näiden hyvinvointimatkojemme matkanjohtajana.Hyvinvointimatka Italian Toscanassa

03.06.–08.06.2022

Tämä matka on sinulle, joka pidät pienestä luksuksesta, herkullisesta italialaisesta ruoasta, mutta haluat samalla ottaa vastuun hyvinvoinnistasi. Hotellimme Borgo Pignano on yksi Toscanan ja koko Italian parhaista, ja luo upeat puitteet elämykselliselle hyvinvointimatkalle.

TUTUSTU MATKAANPortugali – Joogaa ja seikkailua!

16.08.–21.08.2022

Unescon maailman perintökohde Sintra ja ihana majapaikkamme Casa do Valle tarjoavat upeat puitteet päivän joogatunneille ja vapaa-aikaan. Vanhat linnat, sympaattiset kapeat kadut ja talot sekä vaikuttava, korkeuseroja täynnä oleva, vehreä luonto jättävät vierailijaan lähtemättömän vaikutuksen. 

TUTUSTU MATKAANRanskan retriitti Happy Hamletissa – UUTUUS!

29.08.–03.09.2022

Tervetuloa Lounais-Ranskan maaseudun ihastuttavaan Happy Hamletiin, Suomessa syntyneen Ruskan ja hänen ranskalaisen miehensä Nicon raunioista rakentamaan paratiisiin. Matka yhdistää joogan, taivaallisen ranskalaisen ruuan ja erinomaiset viinit.

TUTUSTU MATKAAN

Hyvinvointimatkoja myös kaukokohteisiin

Toteutamme suomalaisen matkanjohtajamme opastamia hyvinvointimatkoja myös kaukokohteisiin. Talven 2022–2023 kohteina ovat: Nepal, Marokko, Kenia, Sri Lanka, Malediivit, Intia ja Botswana. 

KATSO KAIKKI HYVINVOINTIMATKAT


Suosituimmat kaukokohteet räätälöidyillä matkoilla

Asiakkaan toiveiden mukaan suunnitellut matkat kaukokohteisiin, tutustu matkaesimerkkeihinKiertomatkasuosituksia loppukesään ja syksyyn

Suomalaisen matkanjohtajamme opastamat kiertomatkat kaukokohteisiin


UUTUUS! MOSAMBIKIN KIERTOMATKA
28.07.–08.08.2022

TUTUSTU MATKAANSUURI KOLUMBIAN KIERTOMATKA
01.11.–11.11.2022

TUTUSTU MATKAANNAMIBIA, BOTSWANA JA VICTORIAN PUTOUKSET
28.10.–08.11.2022

TUTUSTU MATKAAN


Aventura Lounge – hyvää lukemista kaukomatkaajalle

PALAA LOUNGEN ALKUUN