• SUURI OSEANIAN SEIKKAILU
    Filippiinit, Palau, Mikronesia, Marshallinsaaret, Kiribati...
  • SUURI OSEANIAN SEIKKAILU
    ... Fidži, Tuvalu, Samoa, Tonga, Australia, Nauru, Vanuatu...
  • SUURI OSEANIAN SEIKKAILU
    ... Vanuatu, Salomonsaaret, Papua-Uusi-Guinea, Singapore

Tervetuloa Aventuran huikealle 25-vuotisjuhlamatkalle keväällä 2025!

Suurella Oseanian kiertomatkallamme koemme ja näemme paljon, pääsemme vierailemaan kaikissa Oseanian pienissä itsenäisissä saarivaltioissa. Tutustumme Mikronesian, Polynesian ja Melanesian saarivaltioihin ja niiden erilaisiin maisemiin, kulttuureihin ja heimoihin.

Toteutimme tämän matkan kuluneena keväänä. Siitä innostuneena päätimme toteuttaa viisiviikkoisen matkan uudelleen keväällä 2025. Uudistimme hieman matkareittiä ja -ohjelmaa, samoin päivitimme joitakin majapaikkoja. Kuten tämän kevään matkallakin, matkaisäntänä toimii Aventuran perustaja ja omistaja Tero Norvio. Tämä uniikki saarihyppely on vuonna 2000 perustetun Aventuran 25-vuotisjuhlamatka.

Sana Tyynimeri, ja etenkin alueen muinainen nimitys Etelämeri, synnyttävät meissä kaikissa mielikuvia nauravaisista ihmisistä ja kuvankauniista paratiisinomaisista saarista ja palmurantaisista atolleista. Synkempi puolikin historiasta löytyy useammalta saarelta, sillä menneisyyteen kuuluu toisen maailmansodan kuuluisia meritaisteluita, alkukantaisia ihmissyöjäheimoja sekä luonnonvoimien aiheuttamia myrskyjä ja myllerryksiä.

Nämä kaukana kaikesta sijaitsevat pienet saarivaltiot ovat haasteellisia matkailijoille infrastruktuurin ollessa osin hyvinkin puutteellinen ja palveluiden ollessa vielä rakenteilla. Myös lentoja saarivaltioiden välillä on paikoin hyvin harvakseltaan. Osalla saarista viivymme vain vuorokauden ja osassa levähdämme useamman päivän. Tervetuloa kanssamme keväällä 2025 seikkailemaan Tyynellemerelle, kiertämään läpi kaikki Oseanian pienet saarivaltiot!

Suuri Oseanian kiertomatka
Matkan ajankohta 12.3.–16.4.2025

TUTUSTU MATKAAN TARKEMMIN

Ps. Olemme jakaneet tämän pitkän matkan kahteen osuuteen, jotka voi tehdä itsenäisinä matkoina. Tutustu näihin:

> Oseanian pohjoiset saarivaltiot
> Oseanian eteläiset saarivaltiot