Ylös, ulos ja maailmalle!

Aventuran outdoor-matkaryhmään kuuluvat suomalaisen matkanjohtajan opastamat vaellus- ja kiipeilymatkat sekä valmennuskurssit, pyöräilymatkat ja sukellusmatkat. Käytössäsi on kokeneiden ja koulutettujen ammattilaisten asiantuntemus harjoittelusta toteutukseen.

Aconcaguan kiipeilykausi on loppusuoralla

Amerikkojen korkeimmalla vuorella, Aconcagualla, kiipeillään normaalisti marraskuusta maaliskuuhun. Tänä kautena vuorella vieraili Aventuran kautta viisi suomalaista kiipeilijää. Suuret onnittelut huipulle päässeille!

Mikäli tämä 6961 metriä korkea huippu on haaveenasi kaudella 2023–2024, kannattaa tutustua matkan spekseihin alla olevasta linkistä.

ACONCAGUAN VAELLUSMATKA


Aventuran vaellusryhmä jälleen Kilimanjaron huipulla – kaikki saavuttivat huipun!

Hienoja huiputusuutisia saapui myös Tansaniasta, jossa kaikki 14 vaellusmatkalaistamme saavuttivat Kilimanjaron huipun, Uhuru Peakin (5 895 m), viime viikolla. Hyvin suunniteltu matkaohjelma ja ammattitaitoinen matkanjohtaja nostavat todennäköisyyttä huipun saavuttamiseen merkittävästi.Tämän nousun johtajana toimi Anni Penttilä. Hän toimii Aventuran Kilimanjaron ja Nepalin vaellusten matkanjohtajana.

Onnea koko ryhmällemme! Afrikan korkein huippu on suosittu vuorivaelluskohde, ja lokakuun lähtömme alkaa olla täynnä – lisäsimmekin nyt kalenteriin yhden uuden lähdön Kilimanjarolle marraskuun loppuun. Pakkasta ei siellä pääse kokonaan pakoon, mutta ainakin aurinko paistaa.

KILIMANJARON VAELLUSMATKA


Thaimaan liveaboard-sukellusmatkat alkavat

Olemme aloittaneet yhteistyön kotimaisten sukellusammattilaisten, Raya Diversin ja Sea Safetyn, kanssa. Tai paremminkin palanneet yhteisprojekteihin – Raya Diversin kanssa toteutimme yhteisiä matkoja Thaimaassa jo 2000-luvun alkuvuosina. Alkuvuodesta 2024 toteuttamamme liveaboard-sukellussafarit vievät matkustajat Thaimaan Similanin ja Surinin maailmankuuluihin kansallispuistoihin sekä niiden timanttisimpiin sukelluskohteisiin. Matkoja luotsaa Rayan pitkän linjan sukellusammattilainen Petteri Airanne.

TUTUSTU THAIMAAN LIVEABOARD-SUKELLUSSAFAREIHIN


Treenaa ja kiipeä upealle huipulle Nepalissa

Syksyn 2023 Raatamo x Aventura -yhteistyömatka Nepalin Lobuchelle on loppuunmyyty, mutta ei hätää: vuoden 2024 keväälle tähtäävä toteutus on alkamassa piakkoin! Matkaan kuuluu vuoden mittainen valmennuspaketti, joka valmistaa vaativaan vaellukseen Nepalin vuoristo-olosuhteissa huhtikuussa 2024.

Ekat treenit starttaavat jo 11.3.2023 – älä siis aikaile, vaan lähde projektiin mukaan! Valmentajina toimivat Aventuran matkanjohtaja, vuorikiipeilijä Anni Penttilä ja Raatamon valmentaja, liikuntafysiologi Jussi Konttinen.

TUTUSTU MATKAAN

Huipullenoususuositukset

Opastettu vaellusmatka, kokenut suomalainen matkanjohtaja

Argentiinan vaellusmatka: Aconcagua (6 962 m)

Oletko haaveillut nousevasi Etelä-Amerikan, Aconcaguan, korkeimmalle huipulle 6962 metrin korkeuteen? Lähde mukaan matkalle, jossa pääset kokemaan autenttiset vuorikiipeilyn haasteet ja nauttimaan Andien vuoristosta. Poikkeuksellisesti tällä matkalla opastuksesta vastaa yhteistyökumppanimme kokeneet vuoristo-oppaat.

TUTUSTU MATKAAN

Aventura x Raatamo – vuorikiipeilijän fyysinen harjoittelu ja Lobuchen kiipeilymatka Nepaliin 2023–2024

Aventura ja Raatamo järjestävät yhteistyössä vuoden mittaisen ryhmävalmennuksen, joka valmistaa sinut edessä odottavaan haasteeseen.

TUTUSTU MATKAAN

Nepalin vaellusmatka: Lobuche East (6 119 m) ja Gokyo-laakso

Tartu tilaisuuteen lähteä Nepalin upeimmalle vaellukselle Gokyo-laakson vuoristojärville sekä itäisen Lobuchen (6119 m) huipulle! Matka sopii kokeneille vaeltajille sekä vuoristokiipeilystä kiinnostuneille.

TUTUSTU MATKAAN

Aktiivimatkasuositukset Eurooppa, kesä 2023

Opastetut vaellusmatkat, suomalainen matkanjohtaja

Partioaitta x Aventura - Norjan korkein tunturi: Galdhøpiggen 2469 m

Järjestämme 365-klubilaisille yhdessä Partioaitan kanssa mahdollisuuden kivuta Norjan korkeimman tunturin, Galdhøpiggenin, laelle. Huiputuksen lisäksi pääsemme tekemään muitakin hienoja vaelluksia Jotunheimenin kansallispuistossa.

2.8.2023–6.8.2023

TUTUSTU MATKAAN

Grönlannin melonta- ja vaellusmatka

Retki suuntautuu Etelä-Grönlannissa sijaitsevan Narsarsuaqin läheisille vuonoille, missä matkaa taitetaan patikoiden ja kajakeilla meloen. Matka sopii kaikille retkeilystä ja luonnossa liikkumisesta kiinnostuneille.

07.08.–16.08.2023
14.08.–23.08.2023

TUTUSTU MATKAAN

Norjan vaellusmatka: Romsdal

Uutuusmatkamme suuntaa Romsdaliin, joka on kuuluisa upeista vuoristo- ja vuonomaisemistaan. Majapaikkanamme toimii idyllinen Romsdal Lodge. Tavoitteenamme on vaeltaa kolmen päivän aikana kolmelle huipulle. Matka sopii kaikille vaelluksesta ja retkeilystä kiinnostuneille.

31.08.–04.09.2023

TUTUSTU MATKAAN

Sukellusmatkasuositukset

Opastetut sukellusmatkat

Valaiden laulua: Sukellusmatka Mosambikissa

Mosambikin upea sukelluskohde Tofo sijaitsee maan kaakkoisosassa, Intian valtameren rannalla. Rauhallisella rannalla on suomalaisomisteinen sympaattinen sukelluskeskus Liquid Dive Adventures. Sukellusten lisäksi teemme veneestä käsin 2 valasretkeä, joiden aikana valaiden laulua kuunnellaan hydrofonilla.

27.7.2023–7.8.2023

TUTUSTU MATKAAN

Sukellusmatka Malediiveilla – manta Expedition

Liveaboard ja Malediivit! Tällä sukellusmatkalla pääset näkemään paholaisrauskuja monella eri päiväsukelluksella ja myös yösukelluksella. Pääset vierailemaan myös UNESCO:n biofääristen alueiden listaan kuuluvassa uskomattomassa Hanifaru Bayssa. Nauti lämmöstä ja upeista sukelluksista täyden palvelun sukellussafarilla. Tukialuksena toimii Blueforce 1.

15.9.2023–23.9.2023

TUTUSTU MATKAAN

Paholaisrauskuja ja monipuolista meriluontoa – liveaboard-sukellussafari Thaimaassa

Kotimaisten Sea Safetyn ja Raya Diversin kanssa yhteistyössä toteuttamamme liveaboard-sukellussafari vie matkustajat Similanin ja Surinin maailmankuuluihin kansallispuistoihin ja niiden timanttisimpiin sukelluskohteisiin.

8.1.2024–18.1.2024
25.3.2024–4.4.2024

TUTUSTU MATKAAN