• OPASTETTU HYVINVOINTIMATKA
    Italian Puglia Karitan kanssa
  • RÄÄTÄLÖITY HYVINVOINTIMATKA
    Thaimaa: Kamalaya Koh Samui, hyvinvoinnin pyhättö
  • OPASTETTU HYVINVOINTIMATKA
    Intian jooga- & ayurveda-retriitti – Wellness Heaven

Tauon tarpeessa? Lähde hyvinvointimatkalle

Kaipaatko aikaa itsellesi ja irtiottoa arjen rutiineista? Haluaisitko aloittaa aamusi meditaatiolla tai kehoa hellivällä joogalla upeissa maisemissa luonnon keskellä? Joskus tärkein asia, minkä voit tehdä, on pitää huolta itsestäsi – satsaa siis hyvinvointiisi!

Järjestämme monipuolisesti räätälöityjä "slow luxury" -matkoja kohteisiin, jotka tarjoavat wellness-palveluita ayurveda-hoidoista äänikylpyihin. Voit osallistua elämyksellisille hyvinvointiretriiteille missä päin maailmaa tahansa.

Useat majoituskohteemme järjestävät päivittäisiä joogatunteja, ja esimerkiksi Thaimaan Koh Samuilla ja Intian Gokarnassa on tarjolla kokonaisvaltaisia 7–14 vrk:n hyvinvointiohjelmia, joiden hintaan sisältyy terapeuttisia hoitoja, joogaa, meditaatiota sekä kehoa hellivää terveellistä ruokaa.

RÄÄTÄLÖIDYT MATKAMME


Hyvän olon pienryhmämatkat

Valikoimassamme on myös pienryhmissä toteutettavia hyvinvointimatkoja, joita luotsaa inspiroiva suomalainen joogaopettaja ja hyvinvointikouluttaja Karita Aaltonen. Nämä voimaannuttavat ryhmämatkat sisältävät sopivassa suhteessa lempeää liikettä, arjesta irrottautumista ja nautiskelua. Karitan ohjaama yin-jooga on hyvin rauhallista, ja sopii mainiosti kaiken tasoisille joogaajille.

Hyvinvointimatkojemme aikana voit joogan lisäksi hemmotella itseäsi erilaisilla hoidoilla ja hieronnoilla. Matkoilla tutustumme aina myös kohteen paikalliskulttuuriin ja luontoon. Esimerkiksi Marokkoon ja Nepaliin suuntautuvilla matkoillamme teemme päivävaelluksia vuoristossa ja Kenian-matkalla koemme unohtumattomia eläinsafareita.

Tällä hetkellä ryhmä uppoutuu Karitan kanssa joogan ja ayurvedan maailmaan hippielämästään tunnetulla Intian Goalla. Seuraava Karitan retriitti järjestetään upeissa puitteissa, Naturalis Bio Resortissa Etelä-Italian Pugliassa – otamme uusia varauksia 10.4.2023 saakka!

TUTUSTU HYVINVOINTIMATKOIHIMME

 

Opastetut hyvinvointimatkat – suosituksia tulevaan kesään ja syksyyn

Suomalainen matkanjohtaja, mukavan pienet ryhmäkoot

Hyvinvointimatka Italian Pugliassa Karitan kanssa

Hotellimme, maaseudun rauhassa sijaitseva viehättävä Naturalis Bio Resort on Puglian ehdoton helmi. Hotelli luo hienot puitteet elämykselliselle hyvinvointimatkalle. Joogatunnit on teemoitettu "Dharman" ympärille. Käymme matkan aikana läpi oman matkan itseemme, omaan voimaamme, tavoitteisiimme ja unelmiimme.

25.5.2023–30.5.2023

TUTUSTU MATKAAN

Portugalin hyvinvointimatka – Joogaa ja seikkailua!

Sintra ja sympaattinen majapaikkamme Casa do Valle tarjoavat upeat puitteet aamun ja illan joogatunneille sekä vapaa-aikaan. Sintran vanhat linnat, sympaattiset kapeat kadut ja talot sekä vaikuttava korkeuseroja täynnä oleva vehreä luonto jättää vierailijaan lähtemättömän vaikutuksen. Luvassa terveellistä ja herkullista portugalilaista ruokaa, ehkä muutama lasi roseta. It's all about balance!

15.8.–20.8.2023

TUTUSTU MATKAAN

Nepalin hyvinvointimatka Karitan kanssa

Luvassa on seikkailuntäyteinen – "life-changing"- matka Himalajalle maailman korkeimpien lumihuippujen luo. Nautimme lämmöstä ja Katmandun värikkäästä katukulttuurista. Joogaamme maailman upeimmissa maisemissa Himalajan vuorten kupeessa. Hyödynnämme maagista ja voimallista vuorten energiaa joogatuntien teemoissa.

10.10.–21.10.2023

TUTUSTU MATKAAN

Sukellus- ja luontomatkat – suosituksia kesään ja syksyyn

Valaiden laulua: Sukellusmatka Mosambikissa

Sukeltaminen Tofossa valaiden vaelluksen aikana on maagista. Jo veden pinnalla kuulet valaiden laulun, joka voimistuu veden alla ja resonoi voimakkaasti rintakehässä. Sukellusresorttimme, Liquid Dive Adventures, sijaitsee rauhallisella rannalla. Omistajat Satu ja Jari toimivat tämän matkan isäntinä. He tuntevat takapihansa meret parhaiten.

27.7.–7.8.2023

TUTUSTU MATKAAN

Mosambikin kiertomatka: Valasretkiä ja valkoista hiekkaa

Mosambikin upea rantakohde Tofo sijaitsee maan kaakkoisosassa, Intian valtameren rannalla. Teemme veneestä käsin kaksi valasretkeä, joiden aikana valaiden laulua kuunnellaan vedenalaisella kuuntelulaitteella. Saamme kuulla asiantuntijan kertomana yksityiskohtaisempaa tietoa valaista ja niiden elämästä.

27.7.–7.8.2023

TUTUSTU MATKAAN

Madagaskarin, Réunionin ja Komorien kiertomatka

Madagaskar tarjoaa ainutlaatuisen eläimistönsä ja kasvillisuutensa lisäksi monipuolisen maisemien kirjon. Komoreilla pääsemme todistamaan ryhävalaiden vierailua hotellimme edustan merikansallispuistossa. Mohelin majapaikassamme, omalla kauniilla hiekkarannalla, saamme nauttia rauhasta kenenkään häiritsemättä.

24.9.–9.10.2023

TUTUSTU MATKAAN