• Missä olet ensi vuonna kaikkein harmaimpaan aikaan?
  • Cartagena, Kolumbia
  • Bali, Indonesia
  • Ama Dablam, Nepal
  • Uudistettu kiertomatka
    Kerala, Intia
  • Uudistettu kiertomatka
    Madagaskar

Missä olet ensi vuonna kaikkein harmaimpaan aikaan?

Pimeänä vuodenaikana mieli alkaa vaeltamaan kaukomaille ja auringon lämpöön; Kolumbian Cartagenaan salsarytmien ja katutaiteen keskelle, tai Tansanian Serengetiin safarille katselemaan, kun leijonat hiipivät aamuhämärässä. Balille ihailemaan Amedin eeppisiä auringonlaskuja, tai vaeltamaan Himalajan vuoristomaisemiin jakkien jalanjäljille.

Vai haaveiletko pääseväsi Intiaan, lipumaan veneellä pitkin Keralan takavesiä mystisen utuisessa aamuvalossa? Tutkailemaan vanhaa luostaria vuorten syleilyssä Georgian Kazbegissa? Tutustumaan sympaattisiin lemureihin Madagaskarilla, tai aistimaan suurkaupungin sykettä Korean Soulissa?
Mitä tahansa valitset, maailma on täynnä toinen toistaan upeampia paikkoja. Anna meidän järjestää elämäsi seikkailu!

P.S. Muistathan varata matkasi ajoissa – näin varmistat unelmiesi majoituskohteet ja sujuvimmat lentoyhteydet.

Joululahjaksi unohtumattomia matkaelämyksiä!

Mikä voisi olla parempi joululahja kuin elämykset maailmalla – ehkä jossain paikassa, josta sinä tai läheisesi olette aina haaveilleet? Yhteiset kokemukset ja sykähdyttävät matkakohteet jäävät muistoihin ikuisiksi ajoiksi. Hanki siis joululahjaksi Aventuran matkalahjakortti!

Lahjakortin voi käyttää mihin tahansa Aventuran opastettuun kiertomatkaan tai räätälöityyn matkaan, ja se on voimassa kaksi vuotta ostohetkestä. Emme veloita lahjakortin oston yhteydessä mitään kuluja tai palvelumaksuja.

 

Kiertomatkasuosituksiamme alkuvuodelle

Unohtumaton Uusi-Seelanti

Uusi-Seelanti on monen matkaajan unelma. Maa häikäisee monipuolisella luonnollaan, mielenkiintoisella historiallaan, värikkäällä kulttuurillaan ja loistavalla ruoka- ja viinitarjonnallaan.

Näemme ja koemme maan parhaita paloja; kaunista, vaikuttavaa ja monimuotoista luontoa aina vehreistä niityistä ja tuliperäisistä alueista vuoristoon, vuonoihin ja jäätiköihin. Tutustumme maorien kulttuuriperinteisiin ja viehättäviin kaupunkeihin, unohtamatta paikallista ruokaa ja loistavia viinejä. Kia Ora!

1.3.2024–17.3.2024

TUTUSTU MATKAAN

Etelä-Korean kiertomatka – kulttuuria ja kirsikankukkia

Tällä upouudella 11-päiväisellä kiertomatkalla pääsemme ottamaan kaiken irti Etelä-Korean kirsikankukkassesongista! Ihastelemme kukkia koko matkan ajan, ja lopuksi vierailemme vielä Yeouidon Cherry Blossom Festivalilla, jossa näemme laajalti kukkaloistoa.

Matka on kiehtova kombo historian lehtien havinaa, sykähdyttäviä luontokohteita, pitkiä perinteitä, eläväistä ruokakulttuuria sekä urbaania elämänmenoa.

20.3.2024–30.3.2024

TUTUSTU MATKAAN

Suuri eteläisen Amerikan kiertomatka

Vielä ehdit mukaan! Tammikuun lopulla starttaava matkamme kuljettaa sinut halki Etelä-Amerikan kulttuurista toiseen: Tyynenmeren tyrskyistä Atlantin aalloille.

Tutustumme viiteen persoonalliseen latinovaltioon, kierrämme kauniita siirtomaa-aikaisia kortteleita ja saamme kohdata niin perinteiden kuin nykypäivän elämänkin erot valtiosta toiseen kulkiessamme. Iguassun putousten kuohut ja Rio de Janeiron kuuluisat rannat ovat hieno päätös monipuoliselle kierroksellemme.

28.1.2024–15.2.2024

TUTUSTU MATKAAN

Tai räätälöi matka juuri omien toiveidesi mukaan!

Rantaloma – Seychellit

Intian valtameressä sijaitseva Seychellien saariryhmä on yksi maailman suosituimmista hemmottelumatkakohteista. Se on myös häämatkalaisten suuri suosikki!

Lämpötila Seychelleillä on ympärivuotisesti +25 ja +30 asteen välillä. Vähäsateisin matkustussesonki on toukokuusta lokakuuhun.

Joulukuusta maaliskuussa saarille saapuu monsuunisateita – usein sadehetki osuu myöhäisiltaan tai yöaikaan, joten se ei useinkaan häiritse rantapäivien viettoa.

PYYDÄ MATKATARJOUS

Perun kulttuurikierros ja risteily Galápagos-saarilla

Tämä matka yhdistää upean Perun kulttuurimatkan ja Galapagosin luontomatkan sopivan tiiviissä paketissa.

Perussa Cuscon alue ja inkakulttuuri tulevat tutuiksi, jonka jälkeen matka jatkuu Galapagosin viiden päivän risteilyllä.

Galápagos-saaret ovat luonnonystävän paratiisi. Vierailtavien saarten lajistoon kuuluvat mm. hylkeet, merileguaanit, flamingot, galapagosinpingviinit, rauskut, valkoevähait ja jättilaiskilpikonnat.

PYYDÄ MATKATARJOUS

Victorian putoukset, Chobe ja Kapkaupunki

Eteläisen Afrikan ehdottomat kohokohdat koottuna yhdelle matkalle.

Kuljemme Livingstonen jalanjälkiä Afrikan suurimmille vesiputouksille, Victorian putouksille, joita ihastelemme sekä Sambian että Zimbabwen puolelta.

Safarielämästä pääsemme nauttimaan Choben kansallispuistossa Botswanassa. Loppupäivien kohokohtana ovat Kapkaupungin Pöytävuoren henkeäsalpaavat maisemat.

PYYDÄ MATKATARJOUS


Matkakuumeista joulunodotusta!