• VUOSI 2022
    Aventuran kanssa maailmalla
  • VUOSI 2022
    Aventuran kanssa maailmalla

Matkainspiraatiota uuteen vuoteen!

Suurkiitokset vuodesta 2022 – on ollut mahtavaa kuulla terveisiänne ja tarinoitanne maailmalta! Oheisesta kuvakollaasista näet joitakin viime vuoden kohokohtia eri puolilta palloa. Iloitsemme aina, kun voimme toteuttaa onnistuneen ja mieleenpainuvan matkan!

Aventuran vuosi 2023 on lähtenyt energisesti rullaamaan, ja paljon jännittäviä reissuja on tiedossa: lähiviikkoina meillä on useampiakin loppuunmyytyjä kiertomatkalähtöjä – mm. Kapkaupunki, Namibia ja Victorian putoukset –kiertomatka, Kenian safarimatka, Tansanian suursafari ja Sansibar sekä Kilimanjaron vaellusmatka.

Maaliskuun ryhmälähdöille on vielä paikkoja vapaana mm. Costa Rican luontomatkalle, Intian hyvinvointimatkalle sekä reilun kuukauden pituiselle, ainutlaatuiselle Suurelle Tyynenmeren kiertomatkalle.

Opastettujen kiertomatkojen ohella asiakkaitamme seikkailee ympäri maailmaa räätälöidyillä matkoilla – suunnittelemme mielellämme sinunkin seuraavan matkasi. Olethan yhteydessä, kun matkakuume polttelee!

PYYDÄ MATKATARJOUSKeskustelemme vastuullisuudesta Matkamessuilla

Aventura haluaa toiminnallaan edistää vastuullista matkailua, ja olemmekin mukana Konkretiaa vastuullisuustyöhön -seminaarissa tämän vuoden Matkamessuilla, jotka järjestetään Helsingin Messukeskuksessa. Matkatieto-lavan paneelikeskustelussa pe 20.1. klo 13.30 vastuullisuudesta puhuvat Aventuran lisäksi Green Key, Aurinkomatkat, Scandic ja Tallink Suomi.

Luvassa on ensi viikolla muutakin mielenkiintoista Matkamessuihin liittyen – stay tuned!


Terveisiä matkanjohtajaltamme!

Saimme kuulumisia kokeneelta Afrikan-matkanjohtajaltamme Pekka Virtaselta: “Hyvää alkanutta vuotta kaikille! Terveiset täältä Helsingin Puotilasta, jossa pakkailen taas varusteita kolmen viikon eteläisen Afrikan matkaa varten. Kohteina Etelä-Afrikka, Namibia, Botswana, Zimbabwe, Sambia. Tuskin maltan odottaa Namibian hiekka-aavikkoa ja Botswanan norsuja. Mukavaa porukkaa taas lähdössä mukaan. Nähdään Afrikassa!”

Pekka matkasi Keniaan ensi kertaa vuonna 1984, ja opasti ensimmäisen safarimatkan kuusi vuotta myöhemmin. Kuten jo vuosien ajan, myös tämän kevään ja tulevan syksyn Aventuran kiertomatkalaiset saavat nauttia hänen pettämättömästä Afrikan-tietämyksestään.

Vuoden 23 matkatärpit

Matkat opastaa kokenut suomalainen matkanjohtajamme, ryhmäkoko mukavan pieni


SUURI PERUN KIERTOMATKA
6.4.–19.4.2023
25.10.–7.11.2023

TUTUSTU MATKAANVALAIDEN LAULUA – SUKELLUSMATKA MOSAMBIKISSA

27.7.–7.8.2023

TUTUSTU MATKAAN


MADAGASKARIN JA KOMORIEN KIERTOMATKA
25.9.–10.10.2023

TUTUSTU MATKAAN


> KAIKKI AVENTURAN OPASTETUT MATKAT

...