• YMPÄRIVUOTINEN KOHDESUOSITUS
  Etelä-Amerikka
 • YMPÄRIVUOTINEN KOHDESUOSITUS
  Etelä-Amerikka
 • KIERTOMATKASUOSITUS
  Vietnam
 • KIERTOMATKASUOSITUS
  Yhdysvallat ja Kanada
 • VAELLUSMATKASUOSITUS
  Georgia
 • OSALLISTU KILPAILUUN
  Voita luontomatka kahdelle Costa Ricaan!
 • YMPÄRIVUOTINEN KOHDESUOSITUS
  Etelä-Amerikka
 • KIERTOMATKASUOSITUS
  Tansania
 • VAELLUSMATKASUOSITUS
  Nepal
 • YMPÄRIVUOTINEN KOHDESUOSITUS
  Etelä-Amerikka
 • VAELLUSMATKASUOSITUS
  Nepal
 • KIERTOMATKASUOSITUS
  Thaimaa
 

Keskikesän tervehdys Aventurasta!

Etelä-Amerikka on monipuolinen ja ympärivuotinen kohdealue

Thaimaa on mielenkiintoinen myös pyöräilymatkakohteena

Voita kahden hengen matka Costa Ricaan

Ensi syksyn kiertomatkapoimintoja ja vaellusmatkasuosituksia

Etelä-Amerikka on monipuolinen ja ympärivuotinen kohdealue

Machu Picchu, Galápagos, Patagonia, Amazon, Brasilian rannat...

Etelä-Amerikan ehdottomia suosikkikohteita ovat Perun Machu Picchun inkarauniot, Ecuadorille kuuluvien Galápagossaarten ainutlaatuinen luonto, Chilen ja Argentiinan eteläosan Patagonia sekä Brasilian Amazonjoen ekosysteemi. Andien monet vuoret kiinnostavat vuorivaeltajia: Cotopaxi, Chimborazo ja Aconcagua. Muita kohokohtia ovat mm. Iguassun putoukset, Brasilian rannat sekä mielenkiintoiset metropolit Buenos Aires ja Rio de Janeiro.

Andien itäisissä osissa kesäaika ja alkusyksy ovat kelien puolesta sitä ihan parhainta matkailusesonkia. Tällöin Ecuadorin, Perun ja Bolivian vuorilla sekä kauniissa Andien kaupungeissa on vuoden sateettomimmat kuukaudet ja eniten aurinkoisia päiviä. Eteläisessä Patagoniassa on Suomen kesäaikaan talvi ja laskettelukeskukset auki – parhaat säät vaelluksille ja luontomatkailuun siellä on marraskuusta maaliskuulle. Suomen talvikuukaudet on se paras sesonki myös Chilen, Argentiinan ja Uruguayn kaupunkilomille sekä Brasilian rantapäiviin.

Aventuralla on suomalaisen matkanjohtajan opastamia kiertomatkoja lähes jokaiseen Etelä-Amerikan valtioon. Tutustu niihin ja räätälöityihin matkaesimerkkeihin klikkaamalla linkistä.

TUTUSTU ETELÄ-AMERIKAN MATKOIHIN
Thaimaa on mielenkiintoinen myös pyöräilymatkakohteena

Tarjoamme useita eri pyöräilyreittejä Thaimaassa

Thaimaa on tunnettu rantakohteistaan, ystävällisestä palvelusta ja hyvästä ruoasta. Maa on kaiken tämän lisäksi myös hyvä pyöräilymatkakohde. Pyöräillen pääset kokemaan läheltä muun muassa mahtavat vesiputoukset, paikalliset kelluvat torit, buddhalaiset temppelit sekä kansallispuistot. Matkalla jatkuvasti muuttuva maisema yhdistettynä kulttuurillisiin nähtävyyksiin ja herkulliseen thairuokaan luovat ikimuistoisen kokemuksen.


Eteläinen Thaimaa pyöräillen

Kierroksella tutuksi tulevat Thaimaan lounaiset rannat saarineen ja sisämaa luonnonpuistoineen. Päivittäinen pyöräilymatka on keskimääräisesti noin 60 kilometriä helpohkossa maastossa. Rannalla pääsee rentoutumaan myös kierroksen aikana, joten matka on hyvä yhdistelmä aktiviteetteja ja rentoutumista. Reitin päätyttyä loma voi halutessasi jatkua rentoutuen Phuketissa tai sen lähisaarilla.

TUTUSTU ETELÄISEN THAIMAAN PYÖRÄILYMATKAAN


Keski-Thaimaan pyöräilymatka

Tämä Bangkokista etelään suuntaava pyöräilyreitti on 204 kilometriä pitkä. Viiden päivän aikana poljetaan eläväisestä suurkaupungista Siaminlahden rannikkoa pitkin kohti Chumphonia. Pyöräillen pääset kokemaan läheltä muun muassa mahtavat vesiputoukset, paikalliset kelluvat torit, buddhalaiset temppelit sekä kansallispuistot. Matkalla jatkuvasti muuttuva maisema yhdistettynä kulttuurillisiin nähtävyyksiin ja herkulliseen thairuokaan luovat ikimuistoisen kokemuksen. Pyöräilyosuuden päätyttyä loma jatkuu rentoutuen Koh Samuin saarella.

TUTUSTU KESKI-THAIMAAN PYÖRÄILYMATKAAN


Pohjoinen Thaimaa pyöräillen

Pohjois-Thaimaan pyöräilymatka on suunnattu kokeneemmalle pyöräilijälle. Kierros alkaa vilkkaasta Bangkokista suunnaten läpi vuoriston pohjoisen Thaimaan rauhaan, päättyen Chiang Raihin. Päivittäinen pyöräilymatka on keskimääräisesti 95 kilometriä haastavassa maastossa. Matka on yhdistelmä huikeita vuoristomaisemia ja monipuolista kulttuuria.

Pyöräilypäivinä kohtaat henkeäsalpaavien maisemien ja kiinnostavien kulttuurikohteiden lisäksi useita erilaisia viljelmiä pitkin matkaa, joki- ja järvimaisemia sekä syrjäisiä maalaiskyliä. Reitti itsessään tarjoaa haastetta kolmella vuorinousulla ja pientä helpotusta pitkillä tasamaaosuuksilla. Tämänkin pyöräilymatkan päätyttyä loma voi halutessasi jatkua rentoutuen rantakohteessa.

TUTUSTU POHJOIS-THAIMAAN PYÖRÄILYMATKAANVoita kahden hengen matka Costa Ricaan

Kaikkien aikojen matkakilpailu on käynnissä! Osallistuminen ei voisi olla helpompaa: avaa linkki, kerro meille kenen kanssa haluaisit lähteä matkalle ja lähetä lomake. Ja sitten peukut pystyyn! Palkinto sisältää KLM:n lennot, Costa Rican majoitukset ja kuljetukset kahdelle hengelle. Costa Rica lumoaakin matkailijan kuin matkailijan, etsit sitten seikkailua tai rauhallisempaa lomakohdetta. Osallistumalla liityt Aventuran postituslistalle ja saat mukavia matkauutisia sähköpostiisi kerran kuussa.

OSALLISTU KILPAILUUMME


Varaa aika matkasuunnittelijallemme

Olemme tehneet tapaamisajan varaamisen nyt entistä vaivattomammaksi – valitse itsellesi sopiva ajankohta nettisivuiltamme. Pystyt varaamaan ajan myös hieman ennen ja jälkeen varsinaisten toimistoaikajemme. Vaihtoehtoja rauhassa kartoittamalla tee- tai kahvikupin ääressä syntyy se unelmien loma. Erityisesti useampaan kaukokohteeseen suuntautuvalle matkalle lähtiessäsi korostuu kokeneen matkanjärjestäjän merkitys. Henkilökohtainen tapaaminen matkasuunnittelijamme kanssa on maksuton.

VARAA TAPAAMISAIKAEnsi syksyn kiertomatkapoimintoja

Opastettuja kiertomatkoja kaikkialle kaukomaailmaan kokeneen ja asiantuntevan suomalaisen matkanjohtajan opastuksella


Yhdysvallat ja Kanada:
Itärannikon kiertomatka

Tällä kulttuurintäyteisellä matkalla pääsemme kurkistamaan Yhdysvaltojen historiaan. Vierailemme ensin Washingtonissa sekä New Yorkissa, joissa pääsemme rauhassa syventymään mielenkiintoisiin nähtävyyksiin ja museoihin. Matkalla Kanadan Torontoon pysähdymme Niagaran putouksille ihastelemaan tätä vaikuttavaa luonnonnähtävyyttä. Tämä tarjoaa mukavasti vaihtelua kaupunkipäivien väliin. Päätämme kierroksemme Kanadan suurimpaan kaupunkiin, Torontoon. Siellä saamme kokea paitsi tämän kaupungin päänähtävyydet, nauttia myös mainioista ravintoloista ja rennosta ilmapiiristä.

Seuraava matka: 7.10.–16.10.2019
Matkanjohtajana Tuomo Vauhkonen

LUE LISÄÄ MATKASTATansanian safari ja Sansibar

Reilun viikon pituisella matkalla pääset nauttimaan safariluonnosta, kauniista rannoista sekä kulttuurihiostoriasta. Matkan aluksi koet upeaa safarielämää Tarangiren ja Ngorongoron maailmankuulujen suojelualueiden eläinrikkailla alueilla. Teemme lukuisia puistoajoja ja kohtaamme Afrikan suurnisäkkäitä kissapedoista aina norsuihin ja kirahveihin. Safarien pölyt huuhdomme Sansibarin valkoisilla rannoilla. Viimeinen yö Stone Townissa, Sansibar Townin vanhassa kaupunginosassa.

Seuraava matka: 21.10.–29.10.2019
Matkanjohtajana Pekka Virtanen

LUE LISÄÄ MATKASTASuuri Vietnamin kiertomatka

Kiehtova Vietnam on elämys kaikille aisteille. Maa sykähdyttää siirtomaavaikutteisella arkkitehtuurillaan ja makuhermoja kutkuttavalla ruokakulttuurillaan. Kuljemme matkallamme maan päästä päähän.

Historiallinen Hanoi valloittaa tunnelmallaan, jossa sekoittuvat perinteet sekä moderni nykypäivä. Halonginlahden upeat karstisaaret ovat elämys ja auringonlasku tyylikkään risteilijän kannelta katsottuna on unohtumaton. Keski-Vietnamin tyylikkäät kaupungit Hoi An ja Hue tuovat lisämausteen matkallemme ennen Saigonin metropolin vilkkautta ja Phu Quocin saaren rantaelämyksiä.

Seuraava matka: 3.11.–17.11.2019
Matkanjohtajana Elina Koski

LUE LISÄÄ MATKASTA


Kaikki Aventuran suomalaisen matkanjohtajan opastamat kiertomatkatEnsi syksyn vaellusmatkasuosituksia

Opastettuja vaellusmatkoja kaukokohteiden kiehtovimmille reiteille turvallisesti suomalaisen matkanjohtajan opastuksellaGeorgian vaellusmatka

Mount Kazbek (5 047 m)

Kaukasuksen jylhät lumihuiput, vuorenrinteitä koristavat historialliset luostarit, georgialainen vieraanvaraisuus ja nousu maan tunnetuimmalle vuorelle takaavat unohtumattoman seikkailun. Georgia sijaitsee Aasian ja Euroopan rajalla Kaukasuksen vuorijonon eteläpuolella. Vaelluksen jälkeen tutustumme Tbilisin vanhaankaupunkiin ja maan kuuluisiin viineihin.

Nousu Mt. Kazbekin huipulle ei vaadi aikaisempaa kiipeilykokemusta. Se sopii kokeneille ja seikkailumielisille vaeltajille. Vaelluksella tarvittavia köysitekniikoita harjoitellaan matkan aikana. Yöpymisiä sekä teltoissa että vaellusmajoissa.

Seuraava matka: 5.9.–15.9.2019
Matkanjohtajana Timo Kemppainen

LUE LISÄÄ MATKASTANepalin vaellusmatka

Annapurna Circuit (5 416 m)

Annapurna Circuit on yksi maailman klassikkovaelluksista ja yksi Nepalin monipuolisimmista vaellusreiteistä. Kasvillisuus ja kulttuuri muuttuvat vaelluksen aikana hindujen asuttamasta trooppisesta vehreydestä buddhalaisten asuttamaan Tiibetin kaltaiseen karuun ylänköerämaahan. Vaelluksen korkein kohta on Thorung Lan sola (5416m).

Vaikka vaelluksella ei ole jyrkkiä nousuosuuksia, 10 peräkkäistä vaelluspäivää ja korkea ilmanala tekevät retkestä kuitenkin sen verran haastavan, että vahva kuntopohja on tarpeen. Majoittuminen vaellusmajoissa.

Seuraava matka: 19.9.–5.10.2019
Matkanjohtajana Teemu Suominen

LUE LISÄÄ MATKASTANepalin vaellusmatka

Annapurna Poon Hill (3 210 m)

Poon Hill -vaellus on erittäin hyvä vaihtoehto ensimmäiseksi vaellukseksi Himalajalla ja sopii kaikille, jotka nauttivat luonnossa liikkumisesta. Yövymme viihtyisissä maalaiskylissä ja pääsemme tutustumaan paikallisten arkeen kävellessämme rauhallisesti maailman mahtavimman vuoriston alueella. Vaelluksella majoittuminen vaellusmajoissa.

Reittimme kulkee Annapurnan suojelualueen sisällä, ja Poon Hillin huipulta pääsemme ihailemaan ympärillä esittäytyviä lumihuippuja: Annapurna South (7219m), Annapurna I (8091m) ja Dhaulagiri (8167m).

Seuraava matka: 22.11.–31.11.2019
Matkanjohtajana Kari Heimonen

LUE LISÄÄ MATKASTA


Kaikki Aventuran opastetut aktiivimatkat


Iloisia ja aurinkoisia kesäpäiviä!


Asiantunteva. Palveleva. Kotimainen.
Sinun kaukomatkatoimistosi.


Seuraa Aventuraa:> Voit tilata Aventuran uutiskirjeen myös ystävällesi