• KIERTOMATKAUUTUUS
  Madagaskar ja Komorit
 • KIERTOMATKAUUTUUS
  Komorit ja Etiopia
 • KIERTOMATKASUOSITUS
  Costa Rica ja Nicaragua
 • KIERTOMATKASUOSITUS
  Kambodža, Laos ja Vietnam
 • VAELLUSMATKASUOSITUS
  Tansania
 • VAELLUSMATKASUOSITUS
  Nepal
 • HELSINGIN MESSUKESKUS 18.–20.1.2019
  Matka 2019
 • VAELLUSMATKASUOSITUS
  Nepal
 • KIERTOMATKASUOSITUS
  Etelä-Afrikka
 • KIERTOMATKAUUTUUS
  Uudistettu Etiopian kiertomatka
 

Iloiset joulunajan terveiset Aventurasta!

Matkauutuus: Madagaskar ja Komorit

Uudistettu Etiopian kiertomatka sekä Komorit ja Etiopia

Tavataan Matkamessuilla 18.–20.1.

Ensi kevään kiertomatkapoimintoja ja vaellusmatkasuosituksia

Hyvää joulua ja iloista vuodenvaihdetta!Matkauutuus: Madagaskar ja Komorit

Madagaskar on jokaisen luonnonystävän unelma – trooppinen aarreaitta ja ihmeiden maa, joka takaa mieleenpainuvat matkailukokemukset. Uutusmatka vie matkaajamme paitsi tälle maailman vanhimmalle saarelle myös naapurissa sijaitsevaan Komorien saarivaltioon. Nämä saarivaltiot tarjoavat ainutlaatuisen eläimistönsä ja kasvillisuutensa lisäksi monipuolisen maisemien kirjon aina valkoisista hiekkarannoista vuorimaisemien kautta trooppisiin sademetsiin.

Uudistimme Madagaskarin kiertomatkamme ja rakensimme sen perään mielenkiintoisen kurvauksen Komorien saarivaltioon. Madagaskarin Antananarivosta pääsee lyhyellä suoralla lennolla Komorien Moroniin.

Uutuusmatka 4.10.–18.10.2019

Lue lisää matkasta


Uudistettu Etiopian kiertomatka sekä Komorit ja Etiopia


Uudistettu Etiopian kiertomatka

Abessiniana aiemmin tunnettu Etiopia johdattaa matkalaiset Afrikan sekä koko ihmiskunnan historiaan. Matkalla tutustumme Afrikan sarven kuuluisimpiin nähtävyyksiin; Aksumin ja Lalibelan pyhien kaupunkien lisäksi vaikuttavia ovat mm. upean Simienvuorten kansallispuiston maisemat. Anna Etiopian lumota itsesi.

Uutuusmatka 16.10.–26.10.2019

Lue lisää matkasta


Komorit ja Etiopia

Uutuuskohteemme Komorit voi yhdistää hyvin myös Etiopian kiertomatkaan. Komorien pääkaupunki Moronista on suora lento Etiopian pääkaupunki Addis Abebaan. Aventuran Tero kävi nyt joulukuun alussa kiertämässä Komorien saariryhmää – totesi valitsemamme hotellit viihtyisiksi, maisemat mahtaviksi ja sukellusvedetkin kirkkaiksi. Kaikki on siis valmista syksyn uutuusmatkallemme. Tervetuloa mukaan!

Uutuusmatka 12.10.–26.10.2019

Lue lisää matkastaVaraa aika matkasuunnittelijallemme

Olemme tehneet tapaamisajan varaamisen nyt entistä vaivattomammaksi – valitse vain itsellesi sopiva ajankohta nettisivuiltamme, ja olemme matkaehdotuksien kera sinua sitten odottamassa toimistollamme tee- ja kahvikuppien ääressä.Matka19-messut 18.–20.1. Messukeskuksessa

Matkamessut on Pohjois-Euroopan suurin matkailualan tapahtuma! Lähes 1000 matkanjärjestäjää, matkakohdetta ja matkailualan palveluyritystä yli 80 maasta! Olemme mukana omalla osastollamme tänäkin vuonna. Tämä on jo Aventuran 19. kerta.

Tutustu Matkamessujen sivuihin tästäEnsi kevään kiertomatkapoimintoja

Opastettuja kiertomatkoja kaikkialle kaukomaailmaan kokeneen ja asiantuntevan suomalaisen matkanjohtajan opastuksellaEtelä-Afrikka

Etelä-Afrikan kiertomatka

Tiivis reilun viikon matka Etelä-Afrikan hienouksiin. Luvassa on unohtumaton safari Pilanesbergin kansallispuistossa kaikkine herkkuineen. Kapkaupungissa koet Pöytävuoren henkeäsalpaavat maisemat yli kaupungin, Hyväntoivonniemelle asti. Pieni ja viihtyisä Franschhoekin kaupunki on yksi Etelä-Afrikan viiniteollisuuden keskuksista. Franschhoekia pidetään myös tällä hetkellä maan kulinarismin pääkaupunkina. Etelä-Afrikan ehdottomat kohokohdat ovat koottuna tälle yhdelle matkalle.

Seuraava matka 3.2.–11.2.2019
Matkanjohtajana Pekka Virtanen

LUE LISÄÄ MATKASTAKambodža, Laos ja Vietnam

Indokiinan kiertomatka

Tämä Indokiinan kiertomatka on täynnä menneen ajan kuninkaallista loistoa, kullan kimallusta ja tutkimusmatkailijoiden löytöjä vuosisatojen takaa. Tarjolla on kaunista luontoa, ikiaikaisia perinteitä ja mystistä eksotiikkaa. Sinulle jää aikaa nauttia ruokaelämyksistä, ihastella Kambodžan, Laosin ja Vietnamin suurimpia ja valloittavimpia kulttuurinähtävyyksiä sekä tuntea historian havina toinen toistaan upeammissa kohteissa. Kolmen maan kohokohdat tarjoavat Indokiinan alkuperäisintä kulttuuria kosketusetäisyydellä.

Seuraava matka 23.2.–6.3.2019
Matkanjohtajana Elina Koski

LUE LISÄÄ MATKASTACosta Rica ja Nicaragua

Costa Rican ja Nicaraguan kiertomatka

Tämä matka on yhdistelmä Costa Rican upeaa luontoa ja Nicaraguan mielenkiintoista kulttuuria. Costa Rica on yksi ekomatkailun kärkimaita ja tämän matkan kohteet ja majoitukset on valitettu erityisesti kestävän matkailun periaatteita kunnioittaen. Nicaraguasta löytyy matkailijalle paljon nähtävää; kaunista luontoa tulivuorineen ja pilvisademetsineen. Upeaa siirtomaa-aikaista arkkitehtuuria ja suussa sulavaa ruokaa. Nam!

Seuraava matka 28.2.–13.3.2019
Matkanjohtajana Petri Jaakkola

LUE LISÄÄ MATKASTA


Kaikki Aventuran suomalaisen matkanjohtajan opastamat kiertomatkatEnsi kevään vaellusmatkasuosituksia

Opastettuja vaellusmatkoja kaukokohteiden kiehtovimmille reiteille turvallisesti suomalaisen matkanjohtajan opastuksellaTansania vaellusmatka

Kilimanjaro (5 895 m)

Afrikan korkein vuori Kilimanjaro sijaitsee Pohjois-Tansaniassa lähellä Kenian rajaa. Ajamme Nairobista Tansanian rajalle, josta alkaa vaellus. Nousemme Kilimanjarolle pitkin Rongai-reittiä, jolla voi vielä vaeltaa rauhassa ilman suuria turistivirtoja. Rongai-reitti on paitsi kaunis myös hyvin palkitseva – Kilimanjaro näkyy edessämme koko nousun ajan. Vaelluksella mukanamme kulkevat suomalaisen matkanjohtajan ja paikallisten vuorioppaiden ohella kokki ja kantajat.

Seuraava matka 19.2.–27.2.2019
Matkanjohtajana Anne-Mari Hyryläinen

LUE LISÄÄ MATKASTANepalin vaellusmatka

Annapurna Poon Hill (3 210 m)

Poon Hill -vaellus on erittäin hyvä vaihtoehto ensimmäiseksi vaellukseksi Himalajalla ja sopii kaikille, jotka nauttivat luonnossa liikkumisesta. Yövymme viihtyisissä maalaiskylissä ja pääsemme tutustumaan paikallisten arkeen kävellessämme rauhallisesti maailman mahtavimman vuoriston alueella. Vaelluksella majoittuminen vaellusmajoissa.

Reittimme kulkee Annapurnan suojelualueen sisällä, ja Poon Hillin huipulta pääsemme ihailemaan ympärillä esittäytyviä lumihuippuja: Annapurna South (7219m), Annapurna I (8091m) ja Dhaulagiri (8167m).

Seuraava matka 17.3.–26.3.2019
Matkanjohtajana Tatu Kullberg

LUE LISÄÄ MATKASTANepalin vaellusmatka

Everest Base Camp ja Island Peak (6 189 m)

Island Peak on yksi helpoiten saavutettavista yli 6000 metrin huipuista. Vain loppuharjanteelle nousu on jyrkkä. Se kivutaan köysien ja nousukahvojen avulla. Matkalla tarvittavat kiipeilyvarusteet kuuluvat matkan hintaan. Ennen Island Peakin huipulle nousua teemme akklimatisointitrekkinä vaelluksen Everest Base Campiin. Näin pääsemme tutustumaan myös maailman korkeimman vuoren laelle nousevien kiipeilijöiden valmistautumiseen. Everestin perusleirivisiitin ansiosta olemme erittäin hyvin tottuneet ohueen ilmanalaan ennen Island Peakille nousua.

Seuraava matka 4.4.–26.4.2019
Matkanjohtajana Tatu Kullberg

LUE LISÄÄ MATKASTA


Kaikki Aventuran opastamat aktiivimatkat


Hyvää joulua ja iloista vuodenvaihdetta, toivottavat Tero ja tiimi!Seuraa Aventuraa:


> Voit tilata Aventuran uutiskirjeen myös ystävällesi