• KIERTOMATKASUOSITUS
  Peru
 • KESTÄVÄ JA VASTUULLINEN MATKAILU
  Reilusti maailmalle -matkat
 • KIERTOMATKASUOSITUS
  Madagaskar ja Komorit
 • OSALLISTU KILPAILUUN
  Voita luontomatka kahdelle Costa Ricaan!
 • VAELLUSMATKASUOSITUS
  Venäjä
 • OSALLISTU KILPAILUUN
  Voita luontomatka kahdelle Costa Ricaan!
 • VAELLUSMATKASUOSITUS
  Nepal
 • VAELLUSMATAKASUOSITUS
  Georgia
 • KIERTOMATKASUOSITUS
  Etelä-Afrikka
 

Aurinkoinen keskikesän tervehdys Aventurasta!

Voita unohtumaton luontomatka kahdelle Costa Ricaan

KLM aloittaa lennot uuteen kohteeseen Costa Ricassa

Kestävä ja vastuullinen matkailu

Ensi syksyn kiertomatkapoimintoja ja vaellusmatkasuosituksiaVoita unohtumaton luontomatka kahdelle Costa Ricaan

Osallistu kilpailuumme alla olevasta linkistä kertomalla, kenen kanssa haluaisit lähteä matkalle. Palkinto sisältää lennot, majoitukset ja kuljetukset kahdelle. Osallistumalla liityt Aventuran postituslistalle ja saat inspiroivia matkauutisia sähköpostiisi kerran kuussa.

OSALLISTU KILPAILUUN


Costa Rica lentotarjonta monipuolistuu

KLM aloittaa lennot uuteen kohteeseen Costa Ricassa

KLM:n uutuuslento Liberian kaupunkiin lennetään ensi talvikaudella 27.10.2019–27.3.2020. Liberiaan on lento kolme kertaa viikossa, pääkaupunki San Joséen KLM lentää Amsterdamista neljä kertaa viikossa.

Kartalla Liberia asettuu Costa Rican pohjoisosaan, lähelle Nicaraguan rajaa. Lyhyen ajomatkan päässä sijaitsevat Guanacasten niemimaan upean valkoiset hiekkarannat sekä Arenal-tulivuoren ja Monteverden pilvisademetsän ainutlaatuinen luonto. Voit aloittaa matkasi saapumalla KLM:n lennolla joko Costa Rican pääkaupunki San Joséen tai naapurimaan Panama Cityyn ja valita kotilentosi Liberiasta – edestakaisen ajomatkan poisjäänti säästää aikaa, vaivaa ja kustannuksia. Ilmastokin kiittää, kun vältät turhia välilaskuja. Lisäksi kauniit, siirtomaatyyliset Nicaraguan kaupungit ovat vain lyhyen ajomatkan etäisyydellä Liberiasta.


Costa Rica on Väli-Amerikan jalokivi

Costa Rica tarjoaa dramaattisia tulivuorinäkymiä, karuja vuorimaisemia, villiä viidakkoa sekä mystisiä pilvisademetsiä. Kaiken tämän lisäksi on upeita rantakohteita niin Karibianmeren kuin Tyynenmeren puolellakin. Tämä ekosysteemien monimuotoisuus takaa kodin yli 230 eläinlajille. Maa lumoaakin matkailijan kuin matkailijan, etsit sitten seikkailua tai rauhallisempaa lomakohdetta.

Kun puhutaan ympäristöystävällisestä matkailusta, on Costa Rica maana yksi sen edelläkävijöistä. Costa Rica on ottanut tavoitteekseen olla kokonaan hiilidioksidineutraali vuoteen 2021 mennessä, maan itsenäistymisen 200. juhlavuotena. Costa Rican sähköstä on jo muutaman vuoden ajan tullut yli 90 prosenttia uusiutuvista lähteistä. Maalla on maine myös rauhan ja koulutuksen keitaana Keski-Amerikassa, sillä armeija on maasta lakkautettu jo vuonna 1948.

TUTUSTU COSTA RICAN MATKOIHIMMEKestävä ja vastuullinen matkailu

Vastuullinen, reilu, eettinen, eko, kestävä -matkailu. Rakkaalla lapsella on monta nimeä, mutta kaikilla sama pohjimmainen merkitys. Tarkoituksena on jättää kohdemaihin positiivinen vaikutus niin taloudellisesti, sosio-kulttuurisesti kuin ympäristöllisesti. Kestävä matkailu ei ole vain matkustustyyli, vaan joukko periaatteita, käytäntöjä ja tavoitteita, joita voit soveltaa kaikilla matkoillasi. Omilla valinnoillasi voit pitkälti vaikuttaa siihen, onko jalanjälkesi positiivinen vai ei.

LUE LISÄÄ

Reilusti maailmalla -matkat

Reilusti maailmalla -matkat on kestävän matkailun periaatteisiin pohjautuva tuoteperheemme. Lomaile ja nauti hyvällä omallatunnolla!

Me Aventuralaiset suhtaudumme intohimoisesti erilaisiin kulttuuri- ja luontokohteisiin, onhan matkailu meillä ”veressä”. Tämän intohimon kohteisiimme ja matkustamiseen haluamme jakaa myös sinun kanssasi. Kannamme huolta kohteidemme hyvinvoinnista ja säilymisestä niin paikallisille kuin tuleville sukupolville. Pyrimme pitämään huolen siitä, että jalanjälkemme on mahdollisimman positiivinen jokapäiväisessä toimistoarjessamme ja yhteistyökumppaneidemme kautta kohdemaissa. Jokainen kauttamme tehty matka tekee siis jo jollakin tasolla hyvää ja haluamme kannustaa sinuakin liittämään matkaasi tiedostavan sekä tarkoituksellisen hyvän tekemisen.

REILUSTI MAAILMALLA -MATKATTutustu kaikkiin uutuusmatkoihimme 2019–2020

Jo aiemminkin kovin kattava kiertomatkatarjontamme on laajentunut 110 kaukomaan matkakokonaisuudeksi. Kaikkiin näihin kohteisiin pääset siis suomalaisen kokeneen matkanjohtajamme opastuksella. Uutuusvaltioita vuosille 2019–2020 ovat Afrikassa mm. Angola, Komorit, Djibouti, Eritrea ja Sudan. Paraguay palasi täydentämään Amerikoiden laajaa tuotantoamme ja kiertomatkoillamme pääset nyt myös kaikkiin Tyynenmeren saarivaltioihin.Varaa aika matkasuunnittelijallemme

Olemme tehneet tapaamisajan varaamisen nyt entistä vaivattomammaksi – valitse itsellesi sopiva ajankohta nettisivuiltamme. Vaihtoehtoja rauhassa kartoittamalla tee- tai kahvikupin ääressä syntyy unelmien loma. Erityisesti useampaan kaukokohteeseen suuntautuvalle matkalle lähtiessäsi korostuu kokeneen matkanjärjestäjän merkitys. Henkilökohtainen tapaaminen matkasuunnittelijamme kanssa on maksuton.

VARAA MAKSUTON TAPAAMISAIKAEnsi syksyn kiertomatkapoimintoja

Opastettuja kiertomatkoja kaikkialle kaukomaailmaan kokeneen ja asiantuntevan suomalaisen matkanjohtajan opastuksellaMadagaskarin kiertomatka: Makien ja kameleonttien saari

Baobab-puun varjo laskee okrankeltaisen tien pintaan, puun rungolla horjahtelevin askelin kulkee erikoinen matelija – kameleontti, joka suojavärinsä ansiosta on vaikeasti havaittavissa. Taustalta kuuluvien Madagaskarin kuuluisimpien eläinten, makien, kutsuhuudot sekoittuvat Intian valtameren aaltojen kohinaan. Jostain kulkeutuu vaniljan vieno tuoksu.

Matka maailman vanhimmalle saarelle, Madagaskarin trooppiseen aarreaittaan. Madagaskar on jokaisen luonnonystävän unelma – ihmeiden maa, joka takaa mieleenpainuvat matkailukokemukset.

Seuraava matka: 4.10.–15.10.2019
Matkanjohtajana Pekka Virtanen

LUE LISÄÄ MATKASTA

Suuri Perun kiertomatka

Machu Picchun ohella matka esittelee Perun hienoimmat kohteet kahdessa viikossa. Koloniaalinen Arequipan kaupunki, maailman syvin kanjoni Colca kondorikotkineen, legendaarinen Titicacajärvi sekä upea Cuscon perinnekaupunki. Näiden huippuhetkien ohessa tutustumme ketsua- ja aymara-intiaanien värikkääseen elämänmenoon ja Andien sykähdyttävään luontoon.

Seuraavat matkat:
12.10.–25.10.2019 ja 14.11.–27.11.2019
Matkanjohtajana Christian Tello

LUE LISÄÄ MATKASTA


Etelä-Afrikan kiertomatka

Luvassa on unohtumaton safari Pilanesbergin kansallispuistossa kaikkine herkkuineen. Kapkaupungissa koet Pöytävuoren henkeäsalpaavat maisemat yli kaupungin, Hyväntoivonniemelle asti. Pieni ja viihtyisä Franschhoekin kaupunki on yksi Etelä-Afrikan viiniteollisuuden keskuksista. Franschhoekia pidetään myös tällä hetkellä maan kulinarismin pääkaupunkina. Etelä-Afrikan ehdottomat kohokohdat ovat koottuna tälle yhdelle matkalle.

Seuraava matka: 10.11.–18.11.2019
Matkanjohtajana Pekka Virtanen

LUE LISÄÄ MATKASTA


Kaikki Aventuran suomalaisen matkanjohtajan opastamat kiertomatkatEnsi syksyn vaellusmatkasuosituksia

Opastettuja vaellusmatkoja kaukokohteiden kiehtovimmille reiteille turvallisesti suomalaisen matkanjohtajan opastuksellaVenäjän vaellusmatka

Mount Elbrus (5 642 m)

Euroopan korkein vuori Mt. Elbrus sijaitsee Etelä-Venäjällä, Euroopan ja Aasian maanosat toisistaan erottavassa Suur-Kaukasuksen vuorijonossa. Vuoren korkein kohta on läntinen huippu (5642m). Vaellus sopii ensimmäiseksi huipullenousuksi eikä se ole teknisesti vaikea, mutta vaatii hyvää kuntopohjaa. Ohueen ilmanalaan sopeutumiseen on varattu runsaasti aikaa ja näin annetaan hyvät edellytykset huipullenousuun.

Tämä on vaativa, mutta erittäin palkitseva retki yhteen maailman kauneimmista vuoristoista ja maisemat koko vaelluksen aikana ovat henkeäsalpaavat.

Seuraava matka 10.8.–19.8.2019
Matkanjohtajana Teemu Suominen

LUE LISÄÄ MATKASTAGeorgian vaellusmatka

Mount Kazbek (5 047 m)

Kaukasuksen jylhät lumihuiput, vuorenrinteitä koristavat historialliset luostarit, georgialainen vieraanvaraisuus ja nousu maan tunnetuimmalle vuorelle takaavat unohtumattoman seikkailun. Georgia sijaitsee Aasian ja Euroopan rajalla Kaukasuksen vuorijonon eteläpuolella. Vaelluksen jälkeen tutustumme Tbilisin vanhaankaupunkiin sekä maan kuuluisiin viineihin.

Nousu Mt. Kazbekin huipulle ei vaadi aikaisempaa kiipeilykokemusta. Se sopii kokeneille ja seikkailumielisille vaeltajille. Vaelluksella tarvittavia köysitekniikoita harjoitellaan matkan aikana. Yöpymisiä sekä teltoissa että vaellusmajoissa.

Seuraava matka 5.9.–15.9.2019
Matkanjohtajana Timo Kemppainen

LUE LISÄÄ MATKASTANepalin vaellusmatka

Lobuche East (6 119 m) ja Gokyo-laakso

Tartu tilaisuuteen lähteä Nepalin upeimmalle vaellukselle Gokyo-laakson vuoristojärville sekä itäisen Lobuchen (6119 m) huipulle! Matka toteutetaan suuren kysynnän vuoksi myös vuoden 2019 syksyllä.

Vaelluksen aikana yövymme vuoristokylissä vaellusmajoissa sekä kiipeilyosuuden aikana teltoissa. Matka sopii kokeneille vaeltajille sekä vuoristokiipeilystä kiinnostuneille. Vaellukselle voit osallistua hyvin, vaikka et osallistuisi matkan kiipeilyosuuteen. Reitti yhdistelee Nepalin kauniimpia ylävuoristomaisemia sekä maailman korkeimpia huippuja Mount Everestin alueen vähemmän kuljetuilla poluilla.

Seuraava matka 6.10.–23.10.2019
Matkanjohtajana Anne-Mari Hyryläinen

LUE LISÄÄ MATKASTA


Kaikki Aventuran opastamat aktiivimatkat


Iloista juhannusta ja kesäaurinkoa!


Asiantunteva. Palveleva. Kotimainen.
Sinun kaukomatkatoimistosi.


Seuraa Aventuraa:> Voit tilata Aventuran uutiskirjeen myös ystävällesi