https://www.aventura.fi/aventura-20vuotta
 

Aventura täyttää 20 vuotta!

Aventura täyttää tänä vuonna pyöreät 20 vuotta. Vuonna 2000 perustettu matkatoimistomme on alusta asti keskittynyt yksilöllisiin kaukomatkoihin. 20 vuotta on kulunut vauhdikkaasti toiminnan kasvaessa, kiitos menestyksestämme kuuluu ennen kaikkea teille asiakkaamme.

Juhlavuoden aikana olemme mukana monissa tapahtumissa. Viime viikonvaihteessa olimme Helsingissä häämessuilla, tulevana Matkamessuilla ja helmikuun lopulla GoExpossa. Jatkamme myös aktiivisesti omien tapahtumien, kuten suosittujen matkailtojen järjestämistä.

Matkatarjontamme kasvaa tämän vuoden aikana uusien luonto-, kulttuuri- ja aktiivimatkojen ohella myös luksus-, hää- ja golf-matkojen osin.

LUE LISÄÄ JA OSALLISTU JUHLAVUODEN MATKAKILPAILUUN 


Matka 2020 17.–19.1. Helsingin Messukeskus

Ensi viikonlopun Matkamessuilla Aventura on Sustainable Travel -kilpailun finaalissa Reilusti maailmalla -tuoteperheen myötä. Aventura on osallistunut Matkamessuille jo ensimmäisestä vuodestaan lähtien – nyt jo 20:ttä kertaa! Aventuran matka-asiantuntijat löydät kaukomatkahallista osastolta 7h100. Tervetuloa suunnittelemaan seuraavaa matkaasi!

lue lisää


Pyöreitä vuosia juhlitaan tietysti matkoilla

Juhlavuodelle on jo julkaistu upeita erikoismatkoja, jotka vievät Aventuran syntysijoille Ecuadoriin sekä kaikkien kaukomatkailijoiden unelmakohteisiin Tyynenmeren kaukaisille paratiisisaarille. 

TUTUSTU JUHLAVUODEN ERIKOISMATKOIHIN

Kiertomatkapoimintoja ensi kevääseen


Kenian ja Tansanian
suursafari -kiertomatkaPohjois-Meksikon
kiertomatka


Indokiinan
kiertomatka

KATSO KAIKKI

Vaellusmatkasuosituksia tulevaan kevääseen


Nepal
Everest Base Camp &
Island Peak 6 189 mMarokko 
Mt. Toubkal
4 167 mNepal 
Manaslu Circuit 
5213 m

KATSO KAIKKI

Tarkempaa tietoa juhlavuoden kampanjoista ja matkailutapahtumista löydät Aventuran Loungesta