Vaellusmatkailta 20.2.2020

Helmikuun 20. päivä järjestetään uusissa tiloissamme kattava vaellusmatkoista kertova matkailta. Illan aikana matkanjohtajamme ja matkojen suunnittelijat auttavat valitsemaan itselle sopivimman vaellusmatkan. Tervetuloa mukaan!
Vaatimukset, palvelut, reitit ja varusteet vaellusmatkoille

Tapahtumassa keskitytään eri vaelllus- ja vuorimatkojen eroavaisuuksiin ja eri alueiden kohokohtiin. Tavoitteena on auttaa kaukomaiden vaelluksille tähtääviä löytämään itselleen sopivin kohde ja reitti, sekä auttaa matkalle valmistautumisessa.

Onko haaveenasi vaeltaa Nepalin Himalajan klassisia polkuja ja kokea maailman korkein vuoristo vai suunnitteletko nousua Afrikan korkeimmalle vuorelle? Kannattaako Machu Picchu kokea inkapolkua pitkin, miksi Marokon tai Georgian vuoristot sopivat loistavasti vaellusmatkoista kiinnostuneille? Mitä varusteita huipullenousut vaativat ja kenelle ne sopivat? Kaikkiin näihin kysymyksiin saat vastauksen kokeneilta ja koulutetuilta asiantuntijoiltamme.

Ohjelma:

  • käymme läpi matkan valintaan vaikuttavat tekijät; korkeuden, fyysiset haasteet, majoitukset, kantajat sekä eri kohteiden erityispiirteet
  • matkanjohtajat ja matkojen suunnittelijat esittelevät juhlavuoden matkauutuudet sekä päivitykset vanhoihin ohjelmiin
  • matkanjohtajat vastaavat kysymyksiin ja esittelevät mm. eri matkoille sopivia varuste-esimerkkejä

HUOM! Tilaisuuteen mahtuu vain 50 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.


Tapahtuman tiedot:

  • Sijainti: Aventuran toimiston alakerran tapahtumatila
  • Ajankohta: 20.2.2020 klo 18-20
  • Ilmoittautumiset verkkolomakkeella (pakollinen)
  • Tilaisuus on maksuton

Tapahtuman Facebook Event

HUOM: Matkailta on täynnä!

LISÄÄ ASIAA VUORIMATKOISTA
Vuori- ja vaellusmatkat 2020

Tutustu kattavaan vuori- ja vaellusmatkavalikoimaan ja löydä omasi. Kaikille vuorimatkoilla nautit korkealaatuisista palveluista, suomalaisen matkanjohtajan ammattitaitoisesta opastuksesta ja tietysti maailman kiehtovimpien vuorikohteiden maisemista ja kulttuurista.

Opastetut vaellus- ja vuorimatkatMaailman klassikkovaellukset TOP5

Katso asiantuntijoidemme listaus maailman klassisimmista vuorivaelluksista. Löydä oma suosikkisi Afrikan, Himalajan ja Andien vuoristoista tai ota Kaakkois-Aasian matkan tavoitteeksi yli 4000 metrinen huippu Borneossa.

Lue artikkeliSiirry lounge sivuille


SEURAA AVENTURAA INSTAGRAMISSA JA PYSYT MATKASSA MUKANA