• LUKSUSLOMA
  Seychellit
 • LUKSUSLOMA
  Malediivit
 • LUKSUSLOMA
  Meksiko
 • LUKSUSLOMA
  Seychellit
 • LUKSUSLOMA
  Tansania
 • LUKSUSLOMA
  Botswana
 • LUKSUSLOMA
  Mauritius
 • LUKSUSLOMA
  Madagaskar
 • LUKSUSLOMA
  Bali

Aventuran luksusmatkat – kun haluat vielä enemmän

Matkoillamme syntyy muistoja, joihin palaat vielä vuosienkin päästä. Upeita maisemia, tunnelmallisia hetkiä ja nautintoja kaikille aisteille. Päästä mielikuvituksesi irti ja anna meidän toteuttaa unelmasi.

Etsimme sinulle kohteiden helmet ja majoitusvaihtoehtojen salaisimmat aarteet. Kierrämme aktiivisesti maailman kaukokohteita ja matkailumessuja sekä tutustumme huippuluokan matkailukokemuksiin, jotka tuomme sinun saatavillesi. Suunnittelemme ja pohdimme ihaninta lomaasi täysin sinun ehdoillasi – yhdessä sinun kanssasi. Räätälöimme toiveidesi mukaan yksilöllisen matkaehdotuksen, jota tarkennetaan ja täydennetään niin, että tuloksena on haaveidesi lomamatka. Alla poimintoja muutamista suosituimmista luksuskohteistamme, alempaa löydät kaikki esimerkkimatkamme maanosittain listattuna.SEYCHELLIT LUKSUSMATKA

Intian valtameressä sijaitseva Seychellien saariryhmä on maailman suosituimpia hemmottelukohteita. Esimerkkimatkan saarina mm. Mahé – kahdet liikennevalot ja 75 hiekkarantaa – sekä Eedenin puutarhaksikin kutsuttu Praslin, jossa Seychellien ainoa 18-reikäinen golfkenttä, Constance Lemuria Golf Course.
LUE LISÄÄ MATKASTAMAURITIUS LUKSUSMATKA

Mauritius sopii matkailijalle, joka etsii lomaltaan rentoutumista, nautiskelua ja pientä luksusta. Saari sopii kohteena myös aktiiviselle lomailijalle, sillä hotellien tarjontaan kuuluu kattavat vesiurheilumahdollisuudet. Myös golfin ja tenniksen pelaajat viihtyvät Mauritiuksella.
LUE LISÄÄ MATKASTAMALEDIIVIT LUKSUSMATKA

Kun haluat rentoutua ja nauttia rauhallisesta saarielämästä, on tämä sinun matkasi. Nauti kristallinkirkkaista vesistä ja pitkistä valkoisista hiekkarannoista laineiden liplattaessa rantaan. Karista kaupungin kiireet kannoiltasi, laita kengät komeroon ja lähde unelmamatkallesi!
LUE LISÄÄ MATKASTAETELÄ-AFRIKKA LUKSUSMATKA

Etelä-Afrikan Royal Portfolio on Liz ja Phil Bidenin perustama boutique-hotelliketju. Kapkaupungin The Silo, Franschoekin La Residence, Hermanuksen Birkenhead House sekä safariluksusta edustava Royal Malewane hakevat vertaisiaan. Matka soveltuu klassista tyyliä sekä ylellistä hienostuneisuutta arvostaville nautiskelijoille.

LUE LISÄÄ MATKASTAMEKSIKO LUKSUSMATKA

Monikulttuurinen Mexico City. Teotihuacanin rauniot kuumailmapallosta käsin ja astropologinen museo syvennyttävät tietämystäsi näihin esikolumbiaanisiin kansoihin. Taidekaupunki San Miguel de Allende viinitiloineen. Matkan loppuun täydellinen rentoutuminen Punta de Mitan upeilla rannoilla.
LUE LISÄÄ MATKASTACHILE LUKSUSMATKA

Atacaman aavikko, Patagonian jäätiköt ja Pääsiäissaarten moai-patsaat. 5-tähden majoitusten lisäksi, tällä matkalla on myös 5-tähden maisemat! Matkalla käytetään Explora Lodge -majoituksia, jotka pitävät huolta luonnosta sekä paikallisväestöstä.
LUE LISÄÄ MATKASTA

Aventuran luksusmatkaesimerkit maanosittain

 

Aasia

 
 
 

Afrikka