• MATKALAHJAKORTTI
    Lahjaksi elämyksiä maailmalla
  • MATKALAHJAKORTTI
    Lahjaksi elämyksiä maailmalla
  • MATKALAHJAKORTTI
    Lahjaksi elämyksiä maailmalla

Anna läheisellesi lahjakortti unelmien matkaan!

Parhaat lahjat antavat ajalle merkityksen ja tarjoavat unohtumattomia kokemuksia. Anna läheisellesi matkalahjakortti, joka tekee matkaunelmista totta!

Lahjakortin saat haluamallesi summalle, ja se on voimassa kaksi vuotta ostohetkestä. Emme veloita lahjakortin oston yhteydessä mitään kuluja tai palvelumaksuja.

Matkalahjakorttitilaukset sähköpostitse info@aventura.fi – lisätietoja ja vinkkejä matkan toteutukseen saat toimistoltamme puhelinnumerosta 0207 435 100.

Osta matkalahjakortti Finnair Plus -pisteillä

Aventuran matkalahjakorttiin voit käyttää myös ansaitsemiasi Finnairin Plus -pisteitä. Esimerkiksi 200 euron matkalahjakortin saat 5000 pisteellä hintaan 183,07 euroa. Tarkista pistesaldosi ja sijoita käyttämättömät pisteet läheisten iloksi!

OSTA LAHJAKORTTI FINNAIR SHOPISTAMatka on loistava lahja valmistujaisiin, vuosipäivälle ja työntekijän palkitsemiseen

Yhä useampi toivoo ja antaa aineettoman lahjan. Elämyksiin ja kokemuksiin halutaan sijoittaa, eikä lahjaksi saatu matka ole koskaan pettymys. Matkalahjakortin voi antaa yksin tai kerätä yhdessä, matkan voi järjestää yllätyksenä hääpäiväksi tai merkkipäivän kunniaksi.

LUE LISÄÄAventuran häämatkat – Ainutlaatuisia elämyksiä ja kiireetöntä aikaa nauttia

Suosittuja romanttisia häämatkakohteita maailmalla ovat mm. Intian Valtameren paratiisisaaret Mauritius, Seychellit ja Malediivit. Näiltä saarilta löytyy hotelleja, jotka antavat hyvät häämatka-alennukset hääpareille.

LUE LISÄÄ HÄÄMATKOISTA