Ota yhteyttä, kysy matkasta

Puhelin: 0207 435 100 (asiakaspalvelun puhelumaksu 0,084 €/min)

Sähköposti: info@aventura.fi

Tekstiviesti ja WhatsApp: 040 135 1001

Online chat ma–pe klo 9–17 (ruudun oikea alareuna)Suunnitellaan yhdessä seuraavaa matkaasi!

Matkasuunnitelmissa ja muissa mieltä askarruttavissa asioissa palvelemme juuri sinulle sopivalla tavalla – puhelimitse, sähköpostilla, chatissa ja sovitusti myös toimistollamme.

Koronarajoituksista huolimatta palvelemme asiakkaitamme kaikissa matka-asioissa ihan normaalien toimistoaikojemme puitteissa eli arkisin kello 9–17. Nyt voimme taas toivottaa asiakkaamme tapaamaan asiantuntijoitamme toimistolle kasvotusten, aluksi tosin vain yksi henkilö tai 2–3 hengen matkaseurue kerrallaan.

Olemme järjestäneet toimistoamme siten, että asiakaspöytä on aivan sisääntulomme edustalla ja me palvelemme sitten turvallisesti muutaman metrin etäisyydeltä omilla työpisteillämme. Varaathan tapaamisajan viimeistään yksi arkipäivä ennen tapaamistoivettasi alla olevasta lomakkeesta. Tervetuloa!


Varaa tapaamisaika matka-asiantuntijalle

Matkasuunnittelua varten voit varata soittoajan tai videopuhelutapaamisen sekä nyt taas tapaamisen kasvotustenkin matka-asiantuntijamme kanssa. Olemme tavattavissa arkisin klo 9.00–17.00. Ilmoita meille ajankohtatoiveesi, minkä jälkeen olemme yhteydessä tapaamisajan vahvistamiseksi. Valitse päivämäärätoive ja aika alla olevasta kalenterista.


Matkatoimisto Aventura Oy

Lönnrotinkatu 9, 00120 Helsinki (katutasossa Annankadun kulmassa)

Toimisto avoinna ma–pe klo 9–17Näytä suurempi kartta


Asiantunteva. Palveleva. Kotimainen.
Sinun kaukomatkatoimistosi.


Seuraa Aventuraa: