AVENTURA LOUNGE – KAUKOMATKAAJIEN KOHTAUSPAIKKA

Loungesta löydät uutuusmatkat ja ajankohtaiset matkasuositukset sekä vinkit ja viimeisimmät kuulumiset kaukomatkailun saralta. Loungemme tarjoaa myös tietoa ja inspiraatiota matkakohteista ja maailman tapahtumista. Tervetuloa viihtymään!AJANKOHTAISTA


Nyt saat 10 000 Finnair Plus -pistettä Aventuran kiertomatkoista

Aventura on Finnair Plus -yhteistyökumppani. Marras- ja joulukuun aikana varatuista suomalaisen matkanjohtajan opastamista kiertomatkoista saat nyt 10 000 Finnair Plus -palkintopistettä.

LUE LISÄÄ


Helin Matkojen toimitusjohtaja Lea Simpanen siirtyi Aventuraan

Simpanen liittyi Aventuran tiimiin asiantuntijaksi vahvistamaan vankalla kokemuksellaan räätälöityjen erikoismatkojen suunnittelua ja tuotantoa sekä matkailuliiketoiminnan kehittämistä.

LUE LISÄÄ

MARRASKUUSSA JÄRJESTÄMME KAKSI MIELENKIINTOISTA MATKAILTAA

Matkaillat ovat maksuttomia, mutta ilmoittautuminen vaaditaan. Lämpimästi tervetuloa!Afrikan matkailta 21. marraskuuta

Afrikan matkaillan pääaiheina ovat Zimbabwe, Itä-Afrikan safarit sekä eteläisen Afrikan matkailun monimuotoisuus. Illan pääpuhuja on Pekka Virtanen. Esitelmien jälkeen on mahdollisuus keskustella matkoista ja kohteista myös toimistomme Afrikka-asiantuntijoidemme kanssa. Tilaisuus on maksuton, mutta ilmoittautuminen vaaditaan.

LUE LISÄÄ JA ILMOITTAUDU MUKAANVuorimatkailta 28. marraskuuta

Tule ja poimi asiantuntijoiden vinkit ja jaa heidän kokemuksiaan maailman vuorilta ja huipuilta. Illan puhujina mm. ääriolosuhteissa retkeilyn asiantuntija, lääketieteen tohtori Heikki Karinen ja Mount Everestin huipulle tähtäävä Anni Penttilä. Esitelmien jälkeen on mahdollisuus rauhassa jatkaa keskusteluja vuorista ja vaellusmatkoista. Paikalla luennoitsijoiden lisäksi Aventuran toimiston vaellustiimi.

LUE LISÄÄ JA ILMOITTAUDU MUKAAN

 

TULEVAN TALVEN KIERTOMATKAPOIMINTOJA

Opastettuja kiertomatkoja kaikkialle maailmaan suomalaisen matkanjohtajan opastuksellaSUURI PERUN KIERTOMATKA

Machu Picchun ohella matka esittelee Perun hienoimmat kohteet kahdessa viikossa. Koloniaalinen Arequipan kaupunki, maailman syvin  kanjoni Colca kondorikotkineen, legendaarinen Titicacajärvi sekä upea  Cuscon perinnekaupunki. Näiden huippuhetkien ohessa tutustumme ketsua- ja aymara-intiaanien värikkääseen elämänmenoon ja Andien sykähdyttävään luontoon.

SEURAAVAT MATKAT:
14.11.–27.11.2019 ja 10.4.–23.4.2020
Matkanjohtajana Christian Tello

LUE LISÄÄ MATKASTALÄNSI-KUUBAN KIERROS

Havannassa sinulle tulevat tutuksi kaunis vanhakaupunki sekä kuubalaisen musiikin monet rytmit. Kauniisti ränsistyneet rakennukset ja kuubalainen musiikki ihastuttavat varmasti. Havannan jälkeen tutustumme tyylikkääseen Cienfuegosin kaupunkiin ja Trinidadin koloniaaliseen keskustaan, joka on Unescon maailmanperintökohde kuten Vanha Havannakin. Santa Clarassa kertaamme vallankumoushistoriaa ja Che Guevaran Kuuban vuosia. Loppupäivät nautimme ja rentoudumme Cayo Santa Marian upeilla hiekkarannoilla.

SEURAAVAT MATKAT:
30.11.–9.12.2019 ja 2.3.–11.3.2020
Matkanjohtajana Peter LomanLUE LISÄÄ MATKASTATANSANIAN KIERTOMATKA:
SAFARI JA SANSIBAR

Upeaa safarielämää Tarangiren ja Ngorongoron maailmankuulujen suojelualueiden eläinrikkailla alueilla. Teemme lukuisia puistoajoja ja kohtaamme Afrikan suurnisäkkäitä kissapedoista aina norsuihin ja kirahveihin. Safarien pölyt huuhdomme Sansibarin valkoisilla rannoilla. Viimeinen yö Stone Townissa, Sansibar Townin vanhassa kaupunginosassa.

SEURAAVA MATKA: 25.2.–4.3.2020
Matkanjohtajana Pekka VirtanenLUE LISÄÄ MATKASTA

Kaikki Aventuran opastetut kiertomatkat

 

TULEVAN KEVÄÄN VAELLUSMATKASUOSITUKSIA

Opastettuja vaellusmatkoja turvallisesti suomalaisen matkanjohtajan opastuksellaTANSANIAN VAELLUSMATKA: KILIMANJARO (5 895 M)

Afrikan korkein vuori Kilimanjaro sijaitsee Pohjois-Tansaniassa lähellä Kenian rajaa. Ajamme Nairobista Tansanian rajalle, josta alkaa vaellus. Nousemme Kilimanjarolle pitkin Rongai-reittiä, jolla voi vielä vaeltaa rauhassa ilman suuria turistivirtoja. Rongai-reitti on paitsi kaunis myös hyvin palkitseva – Kilimanjaro näkyy edessämme koko nousun ajan. Vaelluksella mukanamme kulkevat suomalaisen matkanjohtajan ja paikallisten vuorioppaiden ohella kokki ja kantajat.

SEURAAVA MATKA: 18.2.–29.2.2020
Matkanjohtajana Anni PenttiläLUE LISÄÄ MATKASTAMAROKON VAELLUSMATKA
MT. TOUBKAL (4 167 M)

Vaellusmatka Pohjois-Afrikan korkeimmalle huipulle Mt. Toubkalille on unohtumaton kokemus. Atlas-vuoriston kauniin vaelluksen ohella pääset nauttimaan marokkolaisesta kulttuurista ja vanhojen medinoiden värikkäästä tunnelmasta.

Reittimme kulkee hiljalleen läpi maalaiskylien huikeissa maisemissa huipentuen Toubkalille nousuun (4167m). Sekä vaellusta ennen että jälkeen meille jää aikaa tutustua Marrakechin mielenkiintoiseen kaupunkiin.

SEURAAVA MATKA: 21.3.–28.3.2020
Matkanjohtajana Jari Jäppinen

LUE LISÄÄ MATKASTANEPALIN VAELLUSMATKA:
EVEREST BASE CAMP (5 545 M)

Uudistettu ohjelmamme yhdistelee Everestin kansallispuiston idyllisimpiä pieniä kyliä sekä huikeita vuoristomaisemia Khumbun laakson vähemmän ruuhkaisilla poluilla. Vaelluksemme huipentuu yöpymiseen Everestin perusleirissä teltoissa, jossa pääsemme kuuntelemaan tarinoita perusleirin lääkäreiltä ja kiipeilijöiltä. Hyvin harvat matkatoimistot pystyvät tarjoamaan tätä mahdollisuutta vaeltajille, joten tähän tilaisuuteen kannattaa tarttua!

Vaellus Everestin kansallispuistossa ja nousu maailman korkeimman vuoren perusleiriin on yksi vaellusreittien klassikoista. Vuosittain huhti-toukokuussa Everestin perusleiriin kokoontuvat sadat huipullenousijat luovat leirin tunnelmasta legendaarisen. 

SEURAAVA MATKA: 2.4.–19.4.2020
Matkanjohtajana Tatu KullbergLUE LISÄÄ MATKASTA

Kaikki Aventuran opastetut vaellusmatkat

 

KUUBA KEHITTYY JA MUUTTUUKuuban nostalginen olemus ja rento elämänrytmi lumoavat matkailijan heti Havannaan saavuttaessa. Salsan rytmit, vanhat amerikanraudat ja kauniisti ränsistyneet koloniaaliset kaupunkien keskustat tekevät Kuubasta ainutlaatuisen matkakohteen. Juuri nyt Kuuba on suurien muutosten kynnyksellä.

SUOMEN MONIPUOLISIN KUUBAN MATKOJEN TARJONTA

Aventuralla on tarjolla Kuubaan sekä opastettuja kiertomatkoja että laaja osaaminen räätälöidä juuri haluamasi luonteinen matka. Tunnemme maan erinomaisesti. Aventuran toimistolta vieraillaan vuosittain tutustumassa Kuubaan ja maan uusiin hotelleihin. Pitkäaikainen Kuuban matkojen matkanjohtajamme Peter asuu Santiago de Cubassa, on asunut siellä jo 30 vuotta. Vahvan kokemuksen kautta voimme tarjota oman uniikin lisämme Kuuban matkaasi. Lähde mukaamme tutustumaan tähän mielenkiintoiseen saarivaltioon ennen kuin se menettää vanhaa charmiansa.

KATSO KAIKKI AVENTURAN KUUBAN MATKAT

AVENTURAN VINKIT KAUKOMATKAAJALLE


Näin suunnittelet onnistuneen safarimatkan

Matka Afrikkaan on unelmien täyttymys. Kenian, Tansanian ja Ugandan kansallispuistojen savannit, vehreät järvet ja jokilaaksot sekä silmänkantamattomiin jatkuvat ruohotasangot ovat upeita matkakohteita jo maisemien puolesta.

LUE ARTIKKELINäin valitset itsellesi sopivan ensimmäisen vuorikohteen

Vuoren huipulle suuntaava matka on upea kokemus, joka tarjoaa fyysisen haasteen lisäksi kokonaisvaltaisen elämyksen, uusia ihmissuhteita, kosketusta paikalliseen luontoon ja kulttuuriin sekä ponnahduslaudan uuteen ja innostavaan maailmaan.

LUE ARTIKKELI
 

KAUKOMATKAAJAN TOP5


Itä-Afrikan parhaat safarikohteet - TOP5

Suunnitteletko safarimatkaa, aloita tästä! Kenian, Tansanian ja Ugandan luontomatkojen asiantuntijat ovat listanneet alueen kohteet ja kertovat miksi kanattaa suunnata Serengetiin ja kenelle Uganda on todennäköisesti ykkösvaihtoeto. 

LUE ARTIKKELIKaukomaiden klassikkovaellukset - TOP5

Intian valtava tarjonta on tiivistetty viiteen kohdealueeseen, jota jokaisen kaukomatkailijan tulisi kokea. Olit sitten ensikertalainen Intiassa tai haluat palata kokemaan jotain erikoista, lue tämä lista ensin.

LUE ARTIKKELI

 

5 SYYTÄ MATKUSTAA DOMINICAAN


Vuonna 1978 Yhdistyneen kansakunnan hallinnasta itsenäistynyt Dominica on Karibian alueen todellinen helmi. Jyrkästi merestä nouseva saari keskittyy monipuoliseen ja ekologiseen matkailuun. Kokosimme viisi loistavaa syytä valita Dominica seuraavaksi matkakohteeksi.

LUE LISÄÄ

PITKIEN MATKOJEN SUOSIO KASVAA


Yhä useammalla on mahdollisuus hieman pidempään lomamatkaan - kuulutko sinä näihin onnekkaisiin? Pitkillä, yli kahden viikon pienryhmämatkoillamme pääset kokemaan suurenkin määrän mielenkiintoisia kohteita sekä kiertämään monta maata ja laajat alueet yhdellä matkalla.

TUTUSTU AVENTURAN PITKIIN KIERTOMATKOIHIN

UUDISTIMME KLASSIKKOVAELLUKSEMME EVERESTIN PERUSLEIRIIN


Olemme vieneet ryhmiä suomalaisten matkanjohtajiemme johdolla Everest Base Camp -vaellukselle Nepaliin jo vuodesta 2003 alkaen. Uudistettu ohjelmamme yhdistää Everestin kansallispuiston idyllisimpiä pieniä kyliä ja huikeita vuoristomaisemia Khumbun laakson vähemmän ruuhkaisilla poluilla. 

Vaelluksemme huipentuu yöpymiseen Everestin perusleirin teltoissa, jossa pääsemme kuuntelemaan tarinoita perusleirin lääkäreiltä ja Everestin huippua tavoittelevilta kiipeilijöiltä. Vaellus Everestin kansallispuistossa ja nousu maailman korkeimman vuoren perusleiriin on yksi vaellusreittien klassikoista. Vuosittain huhti–toukokuussa Everestin perusleiriin kokoontuvat sadat huipulle nousijat luovat leirin tunnelmasta legendaarisen. Seuraava matka 2.4.–19.4.2020 Matkanjohtajana Tatu Kullberg

LUE LISÄÄ MATKASTA

Aventura järjestää Nepaliin vaellusmatkoja suomalaisen matkanjohtajan opastuksella kymmenellä eri vaellusreitillä vuosittain

Nepalin vaellusmatkatarjontamme käsittää kaikkiaan kymmenen erilaista vaellusreittiä, joiden matkanjohtajana toimii kokenut suomalainen vaellusammattilainen. Vaihtoehdoista löytyy jokaiselle vuorivaelluksista kiinnostuneelle oman tasoinen, oman tyylinen ja sopivan pituinen matka.

TUTUSTU NEPALIN VAELLUSMATKOIHIMME

ASIANTUNTEMUKSEMME ON KÄYTÖSSÄSI


Yli 10 hengen vahvuinen toimistotiimimme ja lukuisat matkanjohtajamme ovat sinua varten. Helpottaaksemme matkasi suunnittelua ja onnistuneen matkan järjestämistä, tarjoamme asiantuntemuksemme käyttöösi myös helppolukuisten oppaiden muodossa.


TUTUSTU HENKILÖKUNTAAMME 

AVENTURAN VAELLUSMATKANJOHTAJAT OVAT AKTIIVISIA AMMATTILAISIA


Vaellusmatkanjohtajamme ovat kokeneita ja koulutettuja ammattilaisia, jotka opastamisen lisäksi liikkuvat itse aktiivisesti vuorilla ympäri vuoden. 

Olipa tavoitteenasi elämyksellinen patikointi tai haastava huipulle nousu, matkanjohtajamme pitävät huolen siitä, että matkasi on nautittava ja ennen kaikkea turvallinen. Tunnemme kohteidemme vuoristot olosuhteineen hyvin ja ymmärrämme huolellisen suunnittelun sekä valmistautumisen tärkeyden. Haluamme olla apunasi matkan joka vaiheessa, ensimmäisestä yhteydenotosta lähtien. Ennen matkaa järjestämme ryhmillemme infotilaisuuden toimistollamme. Lisäksi saat henkilökohtaista sekä asiantuntevaa opastusta matkalle valmistautumiseen ja oikeanlaiseen treenaamiseen niin matkanjohtajaltasi kuin toimistohenkilökunnaltamme. Haluamme kannustaa ihmisiä haastamaan itsensä ja saavuttamaan tavoitteet kannustavassa ympäristössä ja hyvässä tiimihengessä.

Tervetuloa vuorille kanssamme!

TUTUSTU VUORIMATKANJOHTAJIIMME

ETELÄ-AMERIKKA – MONIPUOLINEN, YMPÄRIVUOTINEN KOHDE
Machu Picchu, Galápagos, Patagonia, Amazon, Brasilian rannat...

Etelä-Amerikan ehdottomia suosikkikohteita ovat Perun Machu Picchun inkarauniot, Ecuadorille kuuluvien Galápagossaarten ainutlaatuinen luonto, Chilen ja Argentiinan eteläosan Patagonia sekä Brasilian Amazonjoen ekosysteemi. Andien monet vuoret kiinnostavat vuorivaeltajia: Cotopaxi, Chimborazo ja Aconcagua. Muita kohokohtia ovat mm. Iguassun putoukset, Brasilian rannat sekä mielenkiintoiset metropolit Buenos Aires ja Rio de Janeiro.

Andien itäisissä osissa kesäaika ja alkusyksy ovat kelien puolesta sitä ihan parhainta matkailusesonkia. Tällöin Ecuadorin, Perun ja Bolivian vuorilla sekä kauniissa Andien kaupungeissa on vuoden sateettomimmat kuukaudet ja eniten aurinkoisia päiviä. Eteläisessä Patagoniassa on Suomen kesäaikaan talvi ja laskettelukeskukset auki – parhaat säät vaelluksille ja luontomatkailuun siellä on marraskuusta maaliskuulle. Suomen talvikuukaudet on se paras sesonki myös Chilen, Argentiinan ja Uruguayn kaupunkilomille sekä Brasilian rantapäiviin.

Aventuralla on suomalaisen matkanjohtajan opastamia kiertomatkoja lähes jokaiseen Etelä-Amerikan valtioon. Tutustu niihin ja räätälöityihin matkaesimerkkeihin klikkaamalla linkistä.

TUTUSTU ETELÄ-AMERIKAN MATKOIHIN

 

TILAA UUTISKIRJE

Uutiskirjeestämme saat ajankohtaiset tiedot matkatarjouksista, kampanjoista, tapahtumista, kilpailuista sekä uusista kohteista ja matkaohjelmista. Lisäksi mukana on asiantuntijoidemme viimeisimmät vinkit ja artikkelit. Uutiskirjeemme saat sähköpostiisi 1-2 kertaa kuukaudessa. 

TILAA UUTISKIRJE

 

THAIMAA PYÖRÄILLEN
Tarjoamme useita eri pyöräilyreittejä Thaimaassa

Thaimaa on tunnettu rantakohteistaan, ystävällisestä palvelusta ja hyvästä ruoasta. Maa on kaiken tämän lisäksi myös hyvä pyöräilymatkakohde. Pyöräillen pääset kokemaan läheltä muun muassa mahtavat vesiputoukset, paikalliset kelluvat torit, buddhalaiset temppelit sekä kansallispuistot. Matkalla jatkuvasti muuttuva maisema yhdistettynä kulttuurillisiin nähtävyyksiin ja herkulliseen thairuokaan luovat ikimuistoisen kokemuksen.

TUTUSTU PYÖRÄILY- JA MUIHIN AKTIIVIMATKOIHIMME

 

KESTÄVÄ JA VASTUULLINEN MATKAILU


Vastuullinen, reilu, eettinen, eko vai kestävä -matkailu 

Rakkaalla lapsella on monta nimeä, mutta kaikilla sama pohjimmainen merkitys. Tarkoituksena on jättää kohdemaihin positiivinen vaikutus niin taloudellisesti, sosio-kulttuurisesti kuin ympäristöllisesti. Kestävä matkailu ei ole vain matkustustyyli, vaan joukko periaatteita, käytäntöjä ja tavoitteita, joita voit soveltaa kaikilla matkoillasi. Omilla valinnoillasi voit pitkälti vaikuttaa siihen, onko jalanjälkesi positiivinen vai ei.

LUE LISÄÄREILUSTI MAAILMALLA

Reilusti maailmalla -matkat on kestävän matkailun periaatteisiin pohjautuva tuoteperheemme. Lomaile ja nauti hyvällä omallatunnolla!

Me Aventuralaiset suhtaudumme intohimoisesti erilaisiin kulttuuri- ja luontokohteisiin, onhan matkailu meillä ”veressä”. Tämän intohimon kohteisiimme ja matkustamiseen haluamme jakaa myös sinun kanssasi. Kannamme huolta kohteidemme hyvinvoinnista ja säilymisestä niin paikallisille kuin tuleville sukupolville. Pyrimme pitämään huolen siitä, että jalanjälkemme on mahdollisimman positiivinen jokapäiväisessä toimistoarjessamme ja yhteistyökumppaneidemme kautta kohdemaissa. Jokainen kauttamme tehty matka tekee siis jo jollakin tasolla hyvää ja haluamme kannustaa sinuakin liittämään matkaasi tiedostavan sekä tarkoituksellisen hyvän tekemisen.

REILUSTI MAAILMALLA -MATKAT

SEURAA AVENTURAA

Aventura Instagramissa 

#matkatoimistoaventura 

 

 

Aventura Facebookissa