Aventura Lounge

Aventuraa ja aventuralaisia maailmalla voit seurata Instagramin ja Facebookin lisäksi kuukausittaisen uutiskirjeen kautta, josta löydät uutuusmatkat ja ajankohtaiset matkasuositukset sekä viimeisimmät kuulumiset kaukomatkailun saralta.


Aventuran kesän 2019 kaukomatkakilpailun voittaja on arvottu!

Costa Rican luontomatkan kahdelle hengelle on voittanut Pia Manninen, joka suuntaa tulevana talvena palkintomatkalle pääkaupunkiseudulta. Onnittelut voittajalle ja suuret kiitokset kaikille osallistuneille.

Latinalaisen Amerikan matkailta 1.10.2019

Saimme toimistollemme reilusti lisätilaa, johon olemme luoneet tunnelmallisen tapahtumapaikan matkailtojen sarjalle.

Syksyn ensimmäinen kaukomatkailta järjestetään tiistaina 1.10. Pääaiheina ovat tuolloin Meksiko, Kuuba ja Peru. Tarjolla on kohdeinfojen ja luentojen ohella elävää musiikkia ja pientä naposteltavaa. Laita päivämäärä kalenteriisi ja liity joukkoon. Tilaisuus on maksuton. HUOM! Sitovat ilmoittautumisen verkkolomakkeella osoitteessa: https://bit.ly/2lCMzKT

Syyskuun uutiskirjeessämme kerromme tarkemmin ohjelmasta ja muistakin syksyn tapahtumista. Heti tuoreeltaan saat infot matkailloista seuraamalla Aventuraa Facebookissa ja Instagramissa. Tervetuloa tapaamaan meitä Lönnrotinkadun ja Annankadun kulmaukseen!

Joulumatka varaamatta?

On taas se aika vuodesta, jolloin osa lennoista ja kaukokohteiden kivoista majoituksista on jo täynnä. Vielä kuitenkin on saatavilla lentoja ja laadukkaitakin majoituksia moniin kaukokohteisiin. Lue lisää tuoreesta uutiskirjeestämme.

lue viimeisin uutiskirjeemme

Aventura Instagramissa

#matkatoimistoaventura


Aventura Facebookissa

Ajankohtaisia asioita maailmalta, kaukomatkauutisia, kohdetietoutta...

Rullaa tästä alas ja lue tuoreita poimintoja uutiskirjeistämme.

Joululomalla auringon alle!

Varaa nyt, vielä lentoja ja palveluja saatavilla

Mikäli sinulla on lomaa kalenterissasi joulun tai vuodenvaihteen aikoihin kannattaa nyt olla yhteydessä Aventuraan! Vielä on mahdollisuus viettää seuraava joululoma palmun alla rentoutuen, sademetsässä samoillen tai safarilla leijonia kiikaroiden. Kerro meille unelmistasi ja me teemme sinulle matkaehdotuksen, joka täyttää toiveesi. Pyydä puoliso, kaveri tai koko perhe mukaan! Sisällytämme matkoihin halutessanne joulun ja vuodenvaihteen juhlallisuudet.

PYYDÄ MATKATARJOUS

Kuuba kehittyy ja muuttuu

Aventuralla on Suomen monipuolisin Kuuban matkojen tarjonta

Kuuban nostalginen olemus ja rento elämänrytmi lumoavat matkailijan heti Havannaan saavuttaessa. Salsan rytmit, vanhat amerikanraudat ja kauniisti ränsistyneet koloniaaliset kaupunkien keskustat tekevät Kuubasta ainutlaatuisen matkakohteen. Juuri nyt Kuuba on suurien muutosten kynnyksellä.

Aventuralla on tarjolla Kuubaan sekä opastettuja kiertomatkoja että laaja osaaminen räätälöidä juuri haluamasi luonteinen matka. Tunnemme maan erinomaisesti. Aventuran toimistolta vieraillaan vuosittain tutustumassa Kuubaan ja maan uusiin hotelleihin. Pitkäaikainen Kuuban matkojen matkanjohtajamme Peter asuu Santiago de Cubassa, on asunut siellä jo 30 vuotta. Vahvan kokemuksen kautta voimme tarjota oman uniikin lisämme Kuuban matkaasi. Lähde mukaamme tutustumaan tähän mielenkiintoiseen saarivaltioon ennen kuin se menettää vanhaa charmiansa.

KATSO KAIKKI AVENTURAN KUUBAN MATKAT
Etelä-Amerikka on monipuolinen ja ympärivuotinen kohdealue

Machu Picchu, Galápagos, Patagonia, Amazon, Brasilian rannat...

Etelä-Amerikan ehdottomia suosikkikohteita ovat Perun Machu Picchun inkarauniot, Ecuadorille kuuluvien Galápagossaarten ainutlaatuinen luonto, Chilen ja Argentiinan eteläosan Patagonia sekä Brasilian Amazonjoen ekosysteemi. Andien monet vuoret kiinnostavat vuorivaeltajia: Cotopaxi, Chimborazo ja Aconcagua. Muita kohokohtia ovat mm. Iguassun putoukset, Brasilian rannat sekä mielenkiintoiset metropolit Buenos Aires ja Rio de Janeiro.

Andien itäisissä osissa kesäaika ja alkusyksy ovat kelien puolesta sitä ihan parhainta matkailusesonkia. Tällöin Ecuadorin, Perun ja Bolivian vuorilla sekä kauniissa Andien kaupungeissa on vuoden sateettomimmat kuukaudet ja eniten aurinkoisia päiviä. Eteläisessä Patagoniassa on Suomen kesäaikaan talvi ja laskettelukeskukset auki – parhaat säät vaelluksille ja luontomatkailuun siellä on marraskuusta maaliskuulle. Suomen talvikuukaudet on se paras sesonki myös Chilen, Argentiinan ja Uruguayn kaupunkilomille sekä Brasilian rantapäiviin.

Aventuralla on suomalaisen matkanjohtajan opastamia kiertomatkoja lähes jokaiseen Etelä-Amerikan valtioon. Tutustu niihin ja räätälöityihin matkaesimerkkeihin klikkaamalla linkistä.

TUTUSTU ETELÄ-AMERIKAN MATKOIHIN
Thaimaa on mielenkiintoinen myös pyöräilymatkakohteena

Tarjoamme useita eri pyöräilyreittejä Thaimaassa

Thaimaa on tunnettu rantakohteistaan, ystävällisestä palvelusta ja hyvästä ruoasta. Maa on kaiken tämän lisäksi myös hyvä pyöräilymatkakohde. Pyöräillen pääset kokemaan läheltä muun muassa mahtavat vesiputoukset, paikalliset kelluvat torit, buddhalaiset temppelit sekä kansallispuistot. Matkalla jatkuvasti muuttuva maisema yhdistettynä kulttuurillisiin nähtävyyksiin ja herkulliseen thairuokaan luovat ikimuistoisen kokemuksen.

TUTUSTU PYÖRÄILY- ja MUIHIN AKTIIVIMATKOIHIMMEKestävä ja vastuullinen matkailu

Vastuullinen, reilu, eettinen, eko, kestävä -matkailu

Rakkaalla lapsella on monta nimeä, mutta kaikilla sama pohjimmainen merkitys. Tarkoituksena on jättää kohdemaihin positiivinen vaikutus niin taloudellisesti, sosio-kulttuurisesti kuin ympäristöllisesti. Kestävä matkailu ei ole vain matkustustyyli, vaan joukko periaatteita, käytäntöjä ja tavoitteita, joita voit soveltaa kaikilla matkoillasi. Omilla valinnoillasi voit pitkälti vaikuttaa siihen, onko jalanjälkesi positiivinen vai ei.

LUE LISÄÄReilusti maailmalla -matkat

Reilusti maailmalla -matkat on kestävän matkailun periaatteisiin pohjautuva tuoteperheemme. Lomaile ja nauti hyvällä omallatunnolla!

Me Aventuralaiset suhtaudumme intohimoisesti erilaisiin kulttuuri- ja luontokohteisiin, onhan matkailu meillä ”veressä”. Tämän intohimon kohteisiimme ja matkustamiseen haluamme jakaa myös sinun kanssasi. Kannamme huolta kohteidemme hyvinvoinnista ja säilymisestä niin paikallisille kuin tuleville sukupolville. Pyrimme pitämään huolen siitä, että jalanjälkemme on mahdollisimman positiivinen jokapäiväisessä toimistoarjessamme ja yhteistyökumppaneidemme kautta kohdemaissa. Jokainen kauttamme tehty matka tekee siis jo jollakin tasolla hyvää ja haluamme kannustaa sinuakin liittämään matkaasi tiedostavan sekä tarkoituksellisen hyvän tekemisen.

REILUSTI MAAILMALLA -MATKAT


Uudistimme Mt. Everestin klassikkovaelluksemme

Olemme vieneet ryhmiämme suomalaisten matkanjohtajiemme johdolla vuosittain Everest Base Camp -vaellukselle Nepaliin jo vuodesta 2003 alkaen. Uudistettu ohjelmamme yhdistää Everestin kansallispuiston idyllisimpiä pieniä kyliä sekä huikeita vuoristomaisemia Khumbun laakson vähemmän ruuhkaisilla poluilla. Vaelluksemme huipentuu yöpymiseen Everestin perusleirin teltoissa, jossa pääsemme kuuntelemaan tarinoita perusleirin lääkäreiltä ja Everestin huippua tavoittelevilta kiipeilijöiltä. Vaellus Everestin kansallispuistossa ja nousu maailman korkeimman vuoren perusleiriin on yksi vaellusreittien klassikoista. Vuosittain huhti–toukokuussa Everestin perusleiriin kokoontuvat sadat huipulle nousijat luovat leirin tunnelmasta legendaarisen.

Seuraava matka 2.4.–19.4.2020
Matkanjohtajana Tatu Kullberg

LUE LISÄÄ MATKASTA


Aventura järjestää Nepaliin vaellusmatkoja suomalaisen matkanjohtajan opastuksella kymmenellä eri vaellusreitillä vuosittain

Nepalin vaellusmatkatarjontamme käsittää kaikkiaan kymmenen erilaista vaellusreittiä, joiden matkanjohtajana toimii kokenut suomalainen vaellusammattilainen. Vaihtoehdoista löytyy jokaiselle vuorivaelluksista kiinnostuneelle oman tasoinen, oman tyylinen ja sopivan pituinen matka.

Tutustu NEPALIN VAELLUSMATKOIHIMME


Aventuran vaellusmatkanjohtajat ovat alansa aktiivisia ammattilaisia

Vaellusmatkanjohtajamme ovat kokeneita ja koulutettuja ammattilaisia, jotka opastamisen lisäksi liikkuvat itse aktiivisesti vuorilla ympäri vuoden (kuvassa yllä kaksi heistä, Anni ja Kari, Lobuchen itäisellä huipulla, korkeutta 6119 m). Olipa tavoitteenasi elämyksellinen patikointi tai haastava huipulle nousu, matkanjohtajamme pitävät huolen siitä, että matkasi on nautittava ja ennen kaikkea turvallinen. Tunnemme kohteidemme vuoristot olosuhteineen hyvin ja ymmärrämme huolellisen suunnittelun sekä valmistautumisen tärkeyden. Haluamme olla apunasi matkan joka vaiheessa, ensimmäisestä yhteydenotosta lähtien. Ennen matkaa järjestämme ryhmillemme infotilaisuuden toimistollamme. Lisäksi saat henkilökohtaista sekä asiantuntevaa opastusta matkalle valmistautumiseen ja oikeanlaiseen treenaamiseen niin matkanjohtajaltasi kuin toimistohenkilökunnaltamme. Haluamme kannustaa ihmisiä haastamaan itsensä ja saavuttamaan tavoitteet kannustavassa ympäristössä ja hyvässä tiimihengessä.

Tervetuloa vuorille kanssamme!

Tutustu VUORIMATKANJOHTAJIIMME